gabrielle scrie:esti foarte buna dar cu o cafea nu merge :-39 ca eu ceai nu beau :-32
Adina scrie:HANA79 scrie:hmmmmmmm..ce de bunatati!!!
eu..chiar nu am mai inceput nicio cura de slabire..insa am inceput sa fac sport..
asa ca, hai la masa1
Pofta avem..cu asa bunatati nu se pune problema!
Pai cum ? Se putea sa ne lasam noi dusi de nas ? Auzi acolo, cura de slabire :-17 ! Carmen vrea sa ne treaca direct la regim de austeritateNeeeee , avem noi grija sa ne infruptam ! Cred ca o sa mai ramana ceva fasolica pe cand s-o intoarce ea de la serviciu ! Stiu eu ca-i place !
gabrielle scrie:daca nu un lapte cald :-10 dar ceai nu am baut in viata mea :-17 dar sa numai zici la nimeni :-7
florina scrie::15 fetite...sunt la munca :-20 cica trisez....ca stiti vorba aia "cand pisica nu`i acasa soarecele... :-36 ...pe calculator
HANA79 scrie:Adina scrie:takata scrie:Azi la ora 19 merg la spectacol Tudor Gheorghe.....am niste emotii.....abia astept.Maine am sa va povestesc cum a fost..
pupici la toata lumea...
Este primul artist pe care l-am enumerat eu dintre preferinte si tare mi-ar place si mie sa merg la spectacol ! Asteptam sa ne povestesti tooooot, draga Takata , dar poate ar fi mai bine aici la "Ce-ar fi sa ne intalnim" si nu dincolo la "CoolDude" pentru ca ar fi putin :-29 ! Parerea mea ! Si nu mi-o luati in nume de rau :-1
Asteptam vesti ! :-10 :-10
da..da..vesti
eu am..de pe DC :-22 :-17 un albun Tudor Gheorghe
daca vrea cineva, ne vedem pe mess si trimit
carmen scrie:florina scrie::15 fetite...sunt la munca :-20 cica trisez....ca stiti vorba aia "cand pisica nu`i acasa soarecele... :-36 ...pe calculator
si noi pupicim fetita liliac. Cum ai dormit, in afara de REPEDE?
carmen scrie:buna adina. Buna fasolica ai facut dar cam putina :-23
gabrielle scrie::-4 ce rau e gatu asta nu ma lasa sa inghit deloc :-25
Adina scrie:carmen scrie:buna adina. Buna fasolica ai facut dar cam putina :-23
Ce zici ? Pot sa dau examen pentru ajutor de bucatar ?
Putina ? Pai tu parca ne pregateai o "cura de slabire" ! Aia nu-mi tine de foame !
florina scrie:adina cand iti pui net????...hai mai :-28
Adina scrie:florina scrie:adina cand iti pui net????...hai mai :-28
:-8 Mai, mai, tot incerc eu da' nu stiu cum se face ca de cate ori incerc eu nu au timp ei si invers ! Cica nu prea curge bine netu' prin instalatie :-11
carmen scrie:Adina scrie:carmen scrie:buna adina. Buna fasolica ai facut dar cam putina :-23
Ce zici ? Pot sa dau examen pentru ajutor de bucatar ?
Putina ? Pai tu parca ne pregateai o "cura de slabire" ! Aia nu-mi tine de foame !
Nu-ti tine de foame dar te pregatea pentru la vara, 'la mare, la soare, fetitele sunt .....'
carmen scrie:Am plecat fetelor la.
adina vezi cum stai cu instalatia de curs net. poate, poate
florina la MUNCAAAAAAAAAAAAA
gabrielle in pat cu tine. pana incepe sedinta poti sa dormi un pic
V-am pupat pe toate prezentele si pe toti cei ce vor venii dupa voi
mai lasati-mi si mie niste fasolica, va rooooooooooooog :-1 :-1
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 37 vizitatori