adiem scrie:CE FACETI CURAJOASELOR? CUM DE ATI PUS VOI POZA...DACA INTRA SEFU PE NET ??!! :-13
HANA79 scrie:Adina scrie:Te referi la poza din avatar ?
visez si eu la o asa poza pt avatar :-10
Adina scrie:HANA79 scrie:Adina scrie:Te referi la poza din avatar ?
visez si eu la o asa poza pt avatar :-10
Si noi am visat si uite ca uneori visele pot deveni realitate ! Totul este sa crezi ! Te asteptam si pe tine cu o poza asa ! :-15
Adina scrie:Trebuie sa plec, asa ca va imbratisez cu mare drag si va doresc sa aveti o zi minunata cu multa bucurie si iubire in suflete ! Am zburat
P.S. Sa-i lasati ceva de mancaresi lui Carmen c-o fi tare infometata dupa asa un somn lung !
MAMAAAA ...! ABIA ASTEPT.....! VA IMAGINATI CE ,,IMPORTANTA ,, O SA MA DAU .....SA FII INCONJURATA DE PRIETENI BUCUROSI ..... :12 .......... :4 ................. :5..............SI CE CHEF O SA INCINGEM .......... :19 :19 :19 ....SI CE MAI JOC .... :13 .............SI VOIE BUNA ...... :14 ............ :18 LA MALUL MARII..... :10 ...........CE MAI....O SA FIE DE CAPUL NOSTRU............. :15nynna scrie:ofelia scrie:BUNA FLY ....TE ASTEPTAM .....MI-E DOR DE TINE ....NU TE-AM VAZUT DE O ZI .....OFFF! ABIA ASTEPT SA SE FACA 26 MAI SA NE REVEDEM ....PUPICI F.F.F.F.F.MULTI :15 .........:4fly scrie:Buna ziua bucurosilor!
ce de lume , ce ma bucur :-5 :-5
si eu abia astept sa vina acea zi si poate ne vom vedea toti din constanta! :-5 :-5 :-1 :-1 :-1
HANA79 scrie:Adina scrie:Trebuie sa plec, asa ca va imbratisez cu mare drag si va doresc sa aveti o zi minunata cu multa bucurie si iubire in suflete ! Am zburat
P.S. Sa-i lasati ceva de mancaresi lui Carmen c-o fi tare infometata dupa asa un somn lung !
DA,da, ii pastram!
O zi minunata, in continuare, Adina!
Pupicei dulcei :-40
ofelia scrie:MAMAAAA ...! ABIA ASTEPT.....! VA IMAGINATI CE ,,IMPORTANTA ,, O SA MA DAU .....SA FII INCONJURATA DE PRIETENI BUCUROSI ..... :12 .......... :4 ................. :5..............SI CE CHEF O SA INCINGEM .......... :19 :19 :19 ....SI CE MAI JOC .... :13 .............SI VOIE BUNA ...... :14 ............ :18 LA MALUL MARII..... :10 ...........CE MAI....O SA FIE DE CAPUL NOSTRU............. :15nynna scrie:ofelia scrie:BUNA FLY ....TE ASTEPTAM .....MI-E DOR DE TINE ....NU TE-AM VAZUT DE O ZI .....OFFF! ABIA ASTEPT SA SE FACA 26 MAI SA NE REVEDEM ....PUPICI F.F.F.F.F.MULTI :15 .........:4fly scrie:Buna ziua bucurosilor!
ce de lume , ce ma bucur :-5 :-5
si eu abia astept sa vina acea zi si poate ne vom vedea toti din constanta! :-5 :-5 :-1 :-1 :-1
ESTI O FERICITA ,TAKATA ,CA AI OCAZIA SA FII LA UN ASEEMENEA SPECTACOL.... DAR SA MA LAUD PUTIN ....EU AM FOST IN SPECTACOL CU MARELE ARTIST ...TUDOR GHEORGHE ...... :-6 :-6 :-6 .................. :12 ............. :-5 :-5 :-5 :-5 ......................:4HANA79 scrie:florina scrie:HANA79 scrie:Adina scrie:takata scrie:Azi la ora 19 merg la spectacol Tudor Gheorghe.....am niste emotii.....abia astept.Maine am sa va povestesc cum a fost..
pupici la toata lumea...
Este primul artist pe care l-am enumerat eu dintre preferinte si tare mi-ar place si mie sa merg la spectacol ! Asteptam sa ne povestesti tooooot, draga Takata , dar poate ar fi mai bine aici la "Ce-ar fi sa ne intalnim" si nu dincolo la "CoolDude" pentru ca ar fi putin :-29 ! Parerea mea ! Si nu mi-o luati in nume de rau :-1
Asteptam vesti ! :-10 :-10
da..da..vesti
eu am..de pe DC :-22 :-17 un albun Tudor Gheorghe
daca vrea cineva, ne vedem pe mess si trimit
si messu???? e la profil???? daca da...scuze :4
L-am lasat la topicul despre copii
e
kosu23us
ofelia scrie:ESTI O FERICITA ,TAKATA ,CA AI OCAZIA SA FII LA UN ASEEMENEA SPECTACOL.... DAR SA MA LAUD PUTI ....EU AM FOST IN SPECTACOL CU MARELE ARTIST ...TUDOR GHEORGHE ...... :-6 :-6 :-6 .................. :12 ............. :-5 :-5 :-5 :-5 ......................:4HANA79 scrie:florina scrie:HANA79 scrie:Adina scrie:takata scrie:Azi la ora 19 merg la spectacol Tudor Gheorghe.....am niste emotii.....abia astept.Maine am sa va povestesc cum a fost..
pupici la toata lumea...
Este primul artist pe care l-am enumerat eu dintre preferinte si tare mi-ar place si mie sa merg la spectacol ! Asteptam sa ne povestesti tooooot, draga Takata , dar poate ar fi mai bine aici la "Ce-ar fi sa ne intalnim" si nu dincolo la "CoolDude" pentru ca ar fi putin :-29 ! Parerea mea ! Si nu mi-o luati in nume de rau :-1
Asteptam vesti ! :-10 :-10
da..da..vesti
eu am..de pe DC :-22 :-17 un albun Tudor Gheorghe
daca vrea cineva, ne vedem pe mess si trimit
si messu???? e la profil???? daca da...scuze :4
L-am lasat la topicul despre copii
e
kosu23us
multumesc HANA79 ...chiar are nevoie de sanatate ...... ( este diabetic dependent de insulina ....) te pupici multi .... :15......... :12HANA79 scrie:ofelia scrie:DRAGELE MELE BUCUROASE ,VA PARASESC PT PUTIN TIMP ...MA DUC SA PREGATESC SNITELE PT SOTUL MEU BOLNAVIOR .......REVIN........ :-9
sanatate sotului tau!
BUNA SEARA , ZANA MEA CEA BUNA .... :-40 ... . AM INDRAZNIT SA GUST SI EU PUTINA FASOLICA ....DE POFTA ....SI UN PIC DIN DESERT ........SUNT F. GUSTOASE ....! :12 N-AM MANCAT TOT PT CA M-AM GANDIT SI LA TINE ....... :-5 :-5 :-5 :-5 :-5carmen scrie:Buna seara prieteni. Ma duc sa verific daca mi-a ramas ceva de mancare
ofelia scrie:BUNA SEARA , ZANA MEA CEA BUNA .... :-40 ... . AM INDRAZNIT SA GUST SI EU PUTINA FASOLICA ....DE POFTA ....SI UN PIC DIN DESERT ........SUNT F. GUSTOASE ....! :12 N-AM MANCAT TOT PT CA M-AM GANDIT SI LA TINE ....... :-5 :-5 :-5 :-5 :-5carmen scrie:Buna seara prieteni. Ma duc sa verific daca mi-a ramas ceva de mancare
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 33 vizitatori