carmen scrie:adiem scrie:acum ma bucur si dau din coada...v-am spus ca sunt caine de pamant ? :12
Doamna de pamant, cum ai dormit azi noapte?
malimai scrie:vaiiiiii! cate pagini am de citit?nu mai stiu cat sa dau inapoi.revin dupa ce ma desmeticesc.pana atunci:
BINE V-am GASIT!
adiem scrie:Carmen, noi nu putem furniza site-ului mai multe iconite?...stiu ca Adi dar poate nu-l mai aglomeram cu asta ca are el altele mai grele...
am vazut unele mari si expresive pe undeva , le gasesc eu iar ,dar putem descarca de acolo?
carmen scrie:adiem scrie:Carmen, noi nu putem furniza site-ului mai multe iconite?...stiu ca Adi dar poate nu-l mai aglomeram cu asta ca are el altele mai grele...
am vazut unele mari si expresive pe undeva , le gasesc eu iar ,dar putem descarca de acolo?
draga mea, eu fur imagini de pe unde apuc. In oala ne astupata cad muste. Nu intreb pe nimeni. De ce le lasa la vedere? Dar la capitolul iconite adi este seful
adiem scrie:ai dreptate cu oala...ce mare lucru ca mai luam si noi cate o imagine...altii nu tin cont de dreptul de autor si sunt ditamai personalitatile...eu cred ca daca le postam imaginile e ca si cand le-am face publicitate...doar scrie adresa imaginii...
malimai scrie:zilele trecute am fost fooooc de suparata si am plans pe rupte ca un copil mic.
nimeni din familia mea nu este dispusa sa ma ajute.nimeni nu poate sta cu micuta.
sunt disperata si nu stiu ce sa fac.
cred ca mi-am pierdut timpul de pomana
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 36 vizitatori