,.....MULTUMESC ZANA MEA ....STIAM EU CA NU MA LASI ASA ....CU OCHII IN SOARE .....PUPICI......ACUM ITI SPUN NOAPTE BUNA SI SA AVEM NUMAI BUCURII :15 :4carmen scrie:Uite draga meanu fi trista
carmen scrie:Bucurosilor, asta este al 11.003 mesaj. Ei! ce ziceti? 11 mii de mesaje de bucurie si prietenie. Cum sa nu te simti important cand faci parte din acest club.
HANA79 scrie:ofelia scrie:DRAGELE MELE BUCUROASE ,VA PARASESC PT PUTIN TIMP ...MA DUC SA PREGATESC SNITELE PT SOTUL MEU BOLNAVIOR .......REVIN........ :-9
sanatate sotului tau!
florina scrie:carmen scrie:Bucurosilor, asta este al 11.003 mesaj. Ei! ce ziceti? 11 mii de mesaje de bucurie si prietenie. Cum sa nu te simti important cand faci parte din acest club.
fiecare dintre noi am incercat .... unii au reusit mai mult...altii mai putin dar toti am facut-o cu drag
adiem scrie:Al 11000 -lea mesaj ...
Bravo noua , felicitari adminului ca a facut si administrat siteul, felicitari tuturor participantilor, si multumim Doamne ca ne-ai dat -o pe Teo in jurul careia ne-am unit cu totii !
Adi, unde esti sa te pupam de unspe mii de ori ? :4
ofelia scrie:... NOAPTE BUNA BUCUROSILOR .....EU PLEC LA CULCARE ....MAINE AM O ZI GREA ......PANA MAINE SA AUZIM NUMAI DE BINE ....! :15 :15 :15 ......... :4
malimai scrie:vaiiiiii! cate pagini am de citit?nu mai stiu cat sa dau inapoi.revin dupa ce ma desmeticesc.pana atunci:
BINE V-am GASIT!
adiem scrie:Ce o fi facut adminul la electrotehnica, nu pot pleca pana nu aflu...sper ca i-a
convins pe profesori sa-i dea o nota din oficiu !
florina scrie:adiem scrie:Ce o fi facut adminul la electrotehnica, nu pot pleca pana nu aflu...sper ca i-a
mai dasteptu....dastept ramane, ce crezi...cum din oficiu a fost foarte bine
carmen scrie:adiem scrie:Carmen, noi nu putem furniza site-ului mai multe iconite?...stiu ca Adi dar poate nu-l mai aglomeram cu asta ca are el altele mai grele...
am vazut unele mari si expresive pe undeva , le gasesc eu iar ,dar putem descarca de acolo?
draga mea, eu fur imagini de pe unde apuc. In oala ne astupata cad muste. Nu intreb pe nimeni. De ce le lasa la vedere? Dar la capitolul iconite adi este seful
adi scrie:adiem scrie:Ce o fi facut adminul la electrotehnica, nu pot pleca pana nu aflu...sper ca i-a
7 la electrotehnica
9 la fizica.. :-7
florina scrie:Felictari Amalia pentru test...si nu uita, toate trec...ai incredere in tine si maine sigur va exista o solutie buna si salvatoare... Te iubim !
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Bing [Bot], CommonCrawl [Bot] şi 41 vizitatori