HANA79 scrie:Multumesc mult.
Ma mai laud un pic: in studentie an fost invitata si la cateva emisiuni radio.
Ssssst.
Asa , deci ! Ai cu ce sa te lauzi ! :-6 Foarte bine si felicitari inca o data !
Ssssst.
gabrielle scrie:buna ziua ,ce face lumea pe aici?eu am terminat treaba si am intrat pe aici :-10
gabrielle scrie:NU AM CU ,CE MA LAUDA DAR MA MULTUMESC CA IMI E MAI BINE DECAT IERI
Adina scrie:HANA79 scrie:FELICITARI DIN SUFLET, DRAGA NINA!!!
Si eu stiu ce simti ca mi-au aparut si mie cate ceva (articole, stiri, poezii, traduceri) prin ziare si reviste de la noi sau Franta. E intr-adevar un sentiment unic.
La cat mai multe aparitii!!!
FELICITARI si tie , draga Costina ! Uite asa descoperim ce oameni deosebiti avem in jurul nostru !
La cat mai multe realizari !
Ssssst.
Adina scrie:gabrielle scrie:buna ziua ,ce face lumea pe aici?eu am terminat treaba si am intrat pe aici :-10
Buna , gabrielle ! Este destul de liniste , cel putin in momentul de fata ! Tu cu ce te lauzi ? :-10
gabrielle scrie:pai chiar am antrenament dar e prea mult :-17
nu nynna nu vorbesti cu televizorul pentru ca suntem si noi pe aici :-39
gabrielle scrie:pai chiar am antrenament dar e prea mult :-17
nu nynna nu vorbesti cu televizorul pentru ca suntem si noi pe aici :-39
:-5 :-5 :-5gabrielle scrie::2 te vad nynna
da las paznici cum am last si azinoapte :5
nynna scrie:Ma bucur ..deoarece ..iar ma simtem singura....nu vedeti ca fac tot posibilul :-20 :-20 :-21 :-22 sa ma fac vazuta ..... :-5 :-5 :-5 :-5 :-21 :4
nynna scrie:Adina scrie:HANA79 scrie:FELICITARI DIN SUFLET, DRAGA NINA!!!
Si eu stiu ce simti ca mi-au aparut si mie cate ceva (articole, stiri, poezii, traduceri) prin ziare si reviste de la noi sau Franta. E intr-adevar un sentiment unic.
FELICITARI si tie , draga Costina ! Uite asa descoperim ce oameni deosebiti avem in jurul nostru !
Felicitari si tie scumpa mea ..si mi-ar fii placut sa le vizionam si noi..sa ne impartasesti relizarile tale.... :-5 :-5 :-5
Ne-ai face o mare bucurie ..!
HANA79 scrie:nynna scrie:Adina scrie:HANA79 scrie:FELICITARI DIN SUFLET, DRAGA NINA!!!
Felicitari si tie scumpa mea ..si mi-ar fii placut sa le vizionam si noi..sa ne impartasesti relizarile tale.... :-5 :-5 :-5
Ne-ai face o mare bucurie ..!
Realizarile mele tiparite sunt din perioada studentiei. Nu cred ca sunt pe net sau...?. Aticolele le are tata taiate din ziare:) Monitorul de Braila, Impartial - Galati. REvista Akademia - Galati si Les Nouvelles de Roumanie - Nantes.
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 39 vizitatori