ofelia scrie:.......... :-10 .......EU MAI STAU PUTIN PE FORUM ...... :-8 ...TREBUIE SA MA DUC SA-MI VOPSESC PARUL .............MINE AM O INTALNIRE FOARTE IMPORTANTA .....PLEC LA BUCURESTI LA MINISTERUL CULTURII SI CULTELOR .....SUNT STEPTATA DE D-UL MINISTRU ......SI AM MARI EMOTII :-1 :-1 :-1 ...... :-5 :-5 :-5 ........ :4
BNA SEARA COSTINA...... :-15 ....SI CE SA INTELEG....CA VREI SA NE INDULCESTI PT A CAPATA INDULGENTA .........? :-26 ........COSTINA scrie:Si pentru ca am..chiulit :-7
m-am gandit sa va indulcesc cu un tort cu fructe si un suc de portocale
Insa, indiferent ce mancaruri v-as aduce, cel mai de lucru este preutirea ce v-o port
:15 .......BUNA SEARA , FLY ......... :-9 ........FUGI LA CITIT CA AI CE .................... :15 :4florina scrie:buna seara absentilor! ....fug la citit ca nu mai tine.... :-20
MULTUMESC DE INCURAJARE .......... :15 ........SI ITI MOTIVEZ .....LIPSA .....HAI PUPICI MULTI ..... :15 .......... :15.......... :15........ :4 ..........COSTINA scrie:ofelia scrie:.......... :-10 .......EU MAI STAU PUTIN PE FORUM ...... :-8 ...TREBUIE SA MA DUC SA-MI VOPSESC PARUL .............MINE AM O INTALNIRE FOARTE IMPORTANTA .....PLEC LA BUCURESTI LA MINISTERUL CULTURII SI CULTELOR .....SUNT STEPTATA DE D-UL MINISTRU ......SI AM MARI EMOTII :-1 :-1 :-1 ...... :-5 :-5 :-5 ........ :4
N-ai de ce sa ai emotii, Ofelia!
Tu esti o desteapta!
Totul va fi asa cum ti-ai propus!
carmen scrie:adi scrie:400 de pagini frumos si multumesc ca sunteti atat vorbareti!
suntem unici!
cand om avea 1000 va dati seama ce chef om trage ?
eu ma intreb cand o sa am eu copil adevarat care sa zbiere taaaaaaaaaatiii vreau pe club!!!!
oare cate pagini om numara?
Pana ai tu un copil nu dansezi cu noi?
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Bing [Bot], CommonCrawl [Bot] şi 40 vizitatori