carmen scrie:florina scrie:ce bunici BUCUROASE om fi... ma si vad
Oare o sa mai avem acces la calculator? Eu cred ca da. Tacsu lui o sa-i cumpere ca nu o sa poata sta departe de mamicile lui
Bineinteles fiecare cu calculatorul lui! :-20
carmen scrie:florina scrie:ce bunici BUCUROASE om fi... ma si vad
Oare o sa mai avem acces la calculator? Eu cred ca da. Tacsu lui o sa-i cumpere ca nu o sa poata sta departe de mamicile lui
ofelia scrie:.... :18 .....BUNA DIMINEATA , BUCUROSILOR................ :3 .......AM UN ANUNT IMPORTANT PT VOI..........ASTAZI .....25 APRILIE ........2007 .........ADRIAN LEPADATU ....IMPLINESTE O FRUMOASA VARSTA ............... :7 ......SA-I URAM DE SANATATE , CA-I MAI BUNA DECAT TOATE ............SA AIBE NUMAI IMPLINIRI IN TOT CEEA CE SI-A PROPUS ......SA FIE INCONJURAT NUMAI DE PRIETENI ADEVARATI .............. :12......... :4 .......... :5 ..............SI BUCUROSI .......... :7.... :7.... :7 .... LA MULTI ANI ! .... :4 :15 ....
carmen scrie:Buna costina. Sa inteleg ca avem si astazi un botez?Ce-ai facut cu hana?
ofelia scrie:BNA SEARA COSTINA...... :-15 ....SI CE SA INTELEG....CA VREI SA NE INDULCESTI PT A CAPATA INDULGENTA .........? :-26 ........COSTINA scrie:Si pentru ca am..chiulit :-7
m-am gandit sa va indulcesc cu un tort cu fructe si un suc de portocale
Insa, indiferent ce mancaruri v-as aduce, cel mai de lucru este preutirea ce v-o port
carmen scrie:Ma tot gandesc ce sa bucataresc. Sa vedem ce avem prin frigider. Nu prea ma ajuta. N-ar fi mai bine sa comand eu o pizza? Da, asa o sa fac si cat ai clipii este aici
.
Asta da pizza. Dupa ce mananc o chestie ca asta, musai este sa ma urc pe
. Dar e greu sa rezisti, adina stiiieeeeeee.
Va las si pentru semafor![]()
Gata, am plecat. Si pe mine ma asteapta limuzina. Nu seamana cu a lui adina
dar asta e. Fiecare cu norocul lui.
COSTINA scrie:takata scrie:BUNA SI VOUA DRAGELE MELE .NU AM INVATAT SA PUN POZE DA,NICI NU MAI VREAU ,CRED CA E PREA GREU PENTRU MINTEA MEA.MULTUMESC ORICUM.....
hai pe mess: kosu23us
COSTINA scrie:carmen scrie:Buna costina. Sa inteleg ca avem si astazi un botez?Ce-ai facut cu hana?
Pe hana am lasat-o. M-am gandit ca aici e a doua familie a mea. Si in familie, intre prieteni, nu am de ce sa fiu sub un nick. Sa fiu eu.
adi scrie:ofelia scrie:.... :18 .....BUNA DIMINEATA , BUCUROSILOR................ :3 .......AM UN ANUNT IMPORTANT PT VOI..........ASTAZI .....25 APRILIE ........2007 .........ADRIAN LEPADATU ....IMPLINESTE O FRUMOASA VARSTA ............... :7 ......SA-I URAM DE SANATATE , CA-I MAI BUNA DECAT TOATE ............SA AIBE NUMAI IMPLINIRI IN TOT CEEA CE SI-A PROPUS ......SA FIE INCONJURAT NUMAI DE PRIETENI ADEVARATI .............. :12......... :4 .......... :5 ..............SI BUCUROSI .......... :7.... :7.... :7 .... LA MULTI ANI ! .... :4 :15 ....
La multi ani ADI
Adina scrie:Buna , Ofelia ! Ai sosit inainte de strigarea catalogului ! Altfel te puneam absenta !
ofelia scrie:.... :18 .....BUNA ZIUA , BUCUROASELOR ......AM SOSIT ACASA .....AM CITIT CATECEVA ....MI-AM CAUTAT CEAIUL ........SI ...IAR M-A SARIT RANDUL...... :-28 .... :-22 ....DAR NU-I NIMIC ....O SA VINA ZANA MEA CEA BUNA SI O SA-MI FACA EA UN CEAI ...... :-9 ........ :-10 ..EU NU AM AVUT ,,TIMP ,,SA-MI PREGATESC.....CEAIUL......... :-32 .....ACUM FUG SA MAI CITESC...SI MA INTORC...... :12
adiem scrie:Adina scrie:Adina scrie:
Si am sa pregatesc si un ceai pentru Ofelia
Ei , Ofelia ? Acum vezi ca aveai pregatit ceaiul ? :-22 :-22
e, sa mai muncesti sa faci ceai !
Ofeliaaaaaa vino inapoi ca mai e ceai !
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot], Google [Bot] şi 34 vizitatori