ofelia scrie::-8 ... SCUTIRE .......,, MOTIVATA ,,.......CA ALTFEL....NU SE MAI POATE .......... :-20 ......TREBUIE SA DEPASIM 1000 DE PAGINI.......OK.?......AMZIS........ :-9 ... :15Adina scrie:Si cum procedam cu chiulangiii ?? :-8
ofelia scrie:ASA FLOARE MAI ZIC SI EU .......SI PARFUMUL EI MA IMBATA DE FERICIRE ......... :15 :12adiem scrie:Ei, atunci mai bine ii ademenim cu o floare parfumata...un trandafir ceva....
ofelia scrie:.......... :-10 .......EU MAI STAU PUTIN PE FORUM ...... :-8 ...TREBUIE SA MA DUC SA-MI VOPSESC PARUL .............MINE AM O INTALNIRE FOARTE IMPORTANTA .....PLEC LA BUCURESTI LA MINISTERUL CULTURII SI CULTELOR .....SUNT STEPTATA DE D-UL MINISTRU ......SI AM MARI EMOTII :-1 :-1 :-1 ...... :-5 :-5 :-5 ........ :4
florina scrie:buna seara absentilor! ....fug la citit ca nu mai tine.... :-20
adi scrie:Buna seara buna noapte bucurosii mei!
MAAAAAAAAAAAAMA cat ati scris :-10
Ofelia succes cu domnul Miistru!
Nyna felicitari!
COSTINA scrie:carmen scrie:Buna costina. Sa inteleg ca avem si astazi un botez?Ce-ai facut cu hana?
Pe hana am lasat-o. M-am gandit ca aici e a doua familie a mea. Si in familie, intre prieteni, nu am de ce sa fiu sub un nick. Sa fiu eu.
adiem scrie:sa nu uitam sa strangem pumnii pentru Ofelia , ea stie ce face la domn ministru dar e de-a noastra, sa-i tinem pumnii !!!! :-1
adiem scrie:COSTINA scrie:carmen scrie:Buna costina. Sa inteleg ca avem si astazi un botez?Ce-ai facut cu hana?
Pe hana am lasat-o. M-am gandit ca aici e a doua familie a mea. Si in familie, intre prieteni, nu am de ce sa fiu sub un nick. Sa fiu eu.
Hana are dreptate , de aceea ne alegem nick name-ul la fel cu numele nostru .
Totusi prea multe date de identificare nu putem furniza...(mai putin aici unde suntem intre noi), ganditi-va ca totusi forumul e citit de toata lumea si atunci unii avem probleme de exemplu nu mai putem intra de la serviciu, mai ales cei care au de-a face cu cei pentru care activitatea pe calculator nu are nici o taina ...sunt multe de spus...dar trebuie sa ne luam si masuri ,din pacate trebuie sa fim rezervati !
Adi stie si pricepe multe cred ca a inteles cel mai bine ce vreau sa spun !
Ma invatasem cu Hana...bine Costina, noroc cu noul nume si cand vei incepe serviciul !
nynna scrie:COSTINA scrie:carmen scrie:Buna costina. Sa inteleg ca avem si astazi un botez?Ce-ai facut cu hana?
Ma bucur ..ca ai procedat asa....e un nume frumos ..cu rezonanta delicata ..COSTINA!
COSTINA scrie:adiem scrie:COSTINA scrie:carmen scrie:Buna costina. Sa inteleg ca avem si astazi un botez?Ce-ai facut cu hana?
Hana are dreptate , de aceea ne alegem nick name-ul la fel cu numele nostru .
Totusi prea multe date de identificare nu putem furniza...(mai putin aici unde suntem intre noi), ganditi-va ca totusi forumul e citit de toata lumea si atunci unii avem probleme de exemplu nu mai putem intra de la serviciu, mai ales cei care au de-a face cu cei pentru care activitatea pe calculator nu are nici o taina ...sunt multe de spus...dar trebuie sa ne luam si masuri ,din pacate trebuie sa fim rezervati !
Adi stie si pricepe multe cred ca a inteles cel mai bine ce vreau sa spun !
Ma invatasem cu Hana...bine Costina, noroc cu noul nume si cand vei incepe serviciul !
Mai am un an si jumatate, iubita pana atunci:)
:-6 :-6 :-6 :-6 :-6gabrielle scrie::-13 am reusit sa pun avatar :-3 dar nu ma intrebati cum :-23
gabrielle scrie:mersi nynna pentru incurajari :-40 cu toate ca vreoiam alt avatar :-10 dar e bun si asta :-17
gabrielle scrie::-23 nu il stiu asa ca o sa ramana asta deocamdata :-3 nu prea ma pricep cu site :-23
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 39 vizitatori