.... :-15 .......BUNA SEARA ZANA MEA CEA BUNA .........SUNT FERICITA CA ESTI ACUM , AICI ........ :15 ....... :4carmen scrie:Buna seara dragilor. Am cam lipsit dar acum vin hotarata sa vad ce ati mai facut
carmen scrie:Buna seara dragilor. Am cam lipsit dar acum vin hotarata sa vad ce ati mai facut
am fost .....m-am intalnit cu f multe personalitati ale culturii romanesti si internationale ....numai DUMNEALUI .....si-a trimis un aghiotant ... greoi la vorba ..... :-22 ........ :4carmen scrie:Bine te-am gasit cucule. Cum a fost la minister? te-ai intalnit cu ... EL?
ofelia scrie:am fost .....m-am intalnit cu f multe personalitati ale culturii romanesti si internationale ....numai DUMNEALUI .....si-a trimis un aghiotant ... greoi la vorba ..... :-22 ........ :4carmen scrie:Bine te-am gasit cucule. Cum a fost la minister? te-ai intalnit cu ... EL?
ofelia scrie:am fost .....m-am intalnit cu f multe personalitati ale culturii romanesti si internationale ....numai DUMNEALUI .....si-a trimis un aghiotant ... greoi la vorba ..... :-22 ........ :4carmen scrie:Bine te-am gasit cucule. Cum a fost la minister? te-ai intalnit cu ... EL?
:-15 ........ Nu sunt necajita ...sunt mahnita .....nu pot sa-ti spun de ce in FORUM ..........ar fi riscant........... :12carmen scrie:ofelia scrie:am fost .....m-am intalnit cu f multe personalitati ale culturii romanesti si internationale ....numai DUMNEALUI .....si-a trimis un aghiotant ... greoi la vorba ..... :-22 ........ :4carmen scrie:Bine te-am gasit cucule. Cum a fost la minister? te-ai intalnit cu ... EL?
Nu fi necajita. Ce treaba ai tu cu DUMNEALUI?
COSTINA scrie:COSTINA scrie:takata scrie:BUNA SI VOUA DRAGELE MELE .NU AM INVATAT SA PUN POZE DA,NICI NU MAI VREAU ,CRED CA E PREA GREU PENTRU MINTEA MEA.MULTUMESC ORICUM.....
hai pe mess: kosu23us
haideti pe mess, fetelor si vedeti voi :-20
ofelia scrie:. Nu sunt necajita ...sunt mahnita .....nu pot sa-ti spun de ce in FORUM ..........ar fi riscant........... :12
........... :-15 ...........DACA VREI ...O SA-TI POVESTESC CAT DE CURAND ......PT CA O SA VIN LA REGHIN IN VACANTA ACEASTA .......CREDE-MA ......NU SE POATE ......INTELEGE-MA ! :15 :12carmen scrie:ofelia scrie:. Nu sunt necajita ...sunt mahnita .....nu pot sa-ti spun de ce in FORUM ..........ar fi riscant........... :12
Hai ofelia, povesteste. Nu cred ca este atat de riscant doar nu suntem pe vremea ... .
........ :-15 ..........S-A LASAT CU .PROTOCOL............SUBTIRE .........CU FILMARI DE LA FATA LOCULUI.......PRO-TV SI PRIMA -TV ........FOTOGRAFII........LANSARE DE CARTE .........DISCUTII REFERITOARE LA SOARTA ARTISTULUI ROMAN ....DISCUTII INDIVIDALE CU DIVERSI ....DIVERSE ....PERSOANE AJUNSE IN STADIUL DE ..PERSONALITATI ....... :-1 :-1 :-1 :-1 ......TE ROOG NU MA PROVOCA ....! :15 ......... :7....... :15 ....... :7 .... :15 ..... :7 .............. CAUTA LA ....,,SINCERITATE 100% ,,............:4carmen scrie:Si?
......... :-15 .UNA PESTE ALTA A FOST FAIN .......AM AVUT OCAZIA SA CUNOSC SI SA FIU CUNOSCUTA DE COMPOZITORI , SCRIITORI , JURISTI , .COMISARI CU RANG INALT.......DIRECTORI DE INSTITTII CE SE OCUPA DE CULTURA ROMANEASCA SI DE BANII ARTISTILOR ..........!!!!!!!! .M-AM SIMTIT IMPORTANTA ..... :4carmen scrie:Caut dar, acum vreau sa povestesc cu tine. Se pare ca a fost tare fain.
Adina scrie:[
Asadar , asteptam bucurosi elicopterul ! Sa nu ne uiti cumva si sa ne lasi sa asteptam pana !
ofelia scrie:DRAGELE MELE DATI-MI VOIE SA MA RETRAG ....SUNT FOARTE OBOSITA
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 39 vizitatori