de Teofan » Vin Apr 27, 2007 11:06 pm
O sa plec si eu dar cand ma intorc va arat eu voua !
Deocamdata va iau la rand:
1.
Adi ti-a trecut raceala? Sper ca esti bine , zici ca lucrezi ,ok, dar nu neglija sanatatea si nici interesul tau personal, aparent se suprapun niste interese dar te rog sa ai in vedere si viitorul tau...ai o admitere in fata daca nu ma-nsel, iarta-ma daca gresesc , eu asa cred !
2.Campania "investeste in potential ", batem apa in piua, la rubrica aceasta suntem mai mult noi care stim ce avem de facut, trebuie extins eventual pe unde citesc si altii...
IMPORTANT : Am inteles ca banca la care e deschis contul e Raiffeisen Bank dar ar trebui sa stim care, sunt nspe mii de sucursale, filiale, un document pe care il introduci in banca trebuie sa aiba date certe nu e suficient sa scri doar Raiffeisen , care ? Bucuresti ? Arad? e drept ca daca dai de un functionar dragut poate sa caute in calculator dar de ce sa nu avem lectia invatata? Si la beneficiar ce scriem ?
3.Doresc tuturor bucurosilor si mai bucurosi pentru ca au liber, sa se simta minunat in minivacanta lor!
4. Abia astept sa ne intalnim din nou, scuze ca am luat-o pe puncte, dar cand pleaca omul de acasa incearca sa lase totul in regula, tot am senzatia ca nu am facut tot ce trebuie...nu v-am pupat, nu v-am alintat, fac bagaje si poate mai vin, daca nu, Dumnezeu sa fie cu voi!
Ma bucur si dau din coada!
Teofana