adi scrie:gabrielle scrie::-10 si la mine merge greu cand il trimit :-3
este o problema de supramarire a bazei de date
va anut pe aceasta cale ca se limiteaza mesajele private
trecem la cele standard.
ce inseamna ce ai zis tu,ca nu inteleg?
adi scrie:gabrielle scrie::-10 si la mine merge greu cand il trimit :-3
este o problema de supramarire a bazei de date
va anut pe aceasta cale ca se limiteaza mesajele private
trecem la cele standard.
adi scrie:Sa aveti o zi buna bucurosilor.
Nu disperati forumul vechi revine maine... defapt azi peste cateva ceasuri.
........ :18 .......UNDE PLECI ,COSTINA..........?........CE INTREBARE STUPIDA ..........!....SIGUR CA PLECI IN MINICONCEDIU ..........!....... SAU LA IARBA VERDE........!FOARTE BINE FACI .E PACAT SA STAI IN CASA CAND AFARA E CALD SI BINE .......SI SOARE .... :18 ..... SI FLORI...... :7 .....DRAGA MEA ,SA AI NUMAI BUCURII PE UNDE TE PREUMBLII ........... :15.......... :4 ........:7COSTINA scrie:Acum, va imbratisez cu mare drag, spunandu-va din suflet ca imi va fi dor de voi!
COSTINA scrie:ofelia scrie:...... :18 ....CONCEDIU PLACUT ...........SA AI ZILE INSORITE SA TE POTI RELAXA ASA CUM SE CUVINE ....... :15 ......... :12COSTINA scrie:Sa va dau o veste! Plec la mamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!:)
Nu am mai dormit acasa la mama de peste jumatate de an!!! Si-a luat sotul concediu si luni si..gata..revenim marti seara!
Imi pare rau ca nu va voi citi decat miercuri, dar ma bucur asa mult ca ajung acasa!
Sa stau in curte, cu cateii, cu mamaia care are peste 85 de ani:) Vaiiiiiiiiii..abia astept!
Cu mama, tata!
Va pupic cu drag si sa va ganditi si la mine:)
merci din suflet
]florina scrie:adi scrie:lucrez putin la siguranta acestui forum
siguranta, siguranta...dar sa o stim si noi :-17 :-17 :-17 bossssule ca deja vorba pustii fac :poc poc
.......... :18 ......... :12 ........BUNA DIMINEATA .ZANA MEA CEA BUNA ...ITI DORESC SA AI O ZI MINUNATA ..................... :15 :15 :15 ........ :4carmen scrie:Buna dimineata
Astazi ma mai duc la lucru dupa care evadezdaca reusesc
in peisaj. Dar pana atunci e timpul pentru
Am sa incep cu un strop de lenesi relaxare
, altul de liniste
, un pic de frumusete
si inedit
chiar si putina fantezie. Sa mai adaug visare
dragoste
, chiar si un pic de romantism
multa odihna
si iar relaxare
si placere