adi scrie:da ai dreptate.
pierd ceva scump "COPILARIA" dar se compenseaza faptul ca pun o caramida mica de tot in realitzarea unui proiect MARE de TOT pentru mine este important.
altii isi pierd timpul cu disctecile si la nepoti le povestesc de betii.
eu o sa le zic de site-uri si proiecte. :-20

florina scrie:adi scrie:da ai dreptate.
pierd ceva scump "COPILARIA" dar se compenseaza faptul ca pun o caramida mica de tot in realitzarea unui proiect MARE de TOT pentru mine este important.
altii isi pierd timpul cu disctecile si la nepoti le povestesc de betii.
eu o sa le zic de site-uri si proiecte. :-20
eu n`am nimic impotriva discotecilor.... toate au un rost...asa ca ... vii cu noi la discoteca pe 1??????? :-20 :-20 :-20 :-18 :-18 :-18

florina scrie:adi scrie:da?
ce batran sunt nu mai stiu ?
pe clubul.bucuriei ?
172 de ani.... ai uitat si varsta :-17 :-17 :-17

nynna scrie:Ce spui dragul meu e perfect adevarat ..dar mai presara printre proiecte ..un timp ptr relaxare ...iti sune "baba" din propria experienta!stiu ca esti un bait ambitios si cu siguranta vei reusi sa-ti realizezi visul (visurile)... :-6 :-1 :-6 PTR asta te admir foarte mult...!Dar cum se spune .nu pierde clipa ..TRAIESTE la maxim!!!

adi scrie:nynna scrie:Ce spui dragul meu e perfect adevarat ..dar mai presara printre proiecte ..un timp ptr relaxare ...iti sune "baba" din propria experienta!stiu ca esti un bait ambitios si cu siguranta vei reusi sa-ti realizezi visul (visurile)... :-6 :-1 :-6 PTR asta te admir foarte mult...!Dar cum se spune .nu pierde clipa ..TRAIESTE la maxim!!!
Care baba draga? e vreo vecina la tine ? sau la ce te referi
multumesc foarte frumos pentru incurajari si complimente.
nu o pierd mai ies si eu..
La multi ani pisicuta!!!

florina scrie:adi scrie:nynna scrie:Ce spui dragul meu e perfect adevarat ..dar mai presara printre proiecte ..un timp ptr relaxare ...iti sune "baba" din propria experienta!stiu ca esti un bait ambitios si cu siguranta vei reusi sa-ti realizezi visul (visurile)... :-6 :-1 :-6 PTR asta te admir foarte mult...!Dar cum se spune .nu pierde clipa ..TRAIESTE la maxim!!!
Care baba draga? e vreo vecina la tine ? sau la ce te referi
multumesc foarte frumos pentru incurajari si complimente.
nu o pierd mai ies si eu..
deci sa inteleg ca ne inviti la discoteca de ziua ta?????
pai ti`as darui inima mea :-5 :-5 :-5 , o primesti inteleptule?????

adi scrie:da cum sa nu!
chiar facem aici pe CLUB discoteca.
nu am facut eu revelionul bucuriei ?
intradevar cine era nebun ... dar am fost care au intrat.

adi scrie:florina scrie:imi dati voie sa merg la o tigara????
vin repede promit :-39
TUTUNUL DAUNEAZA GRAV SANATATII!!!!
mai, mai... ce ban primesti :-17

Vise pufoase ..somnik usor si maine o zi minunata ! :-5 :-5gabrielle scrie:eu am mers la somn, asa ca va urez o noapte frumoase si un somn pufos :-40 :-34

adi scrie:gabrielle scrie:eu am mers la somn, asa ca va urez o noapte frumoase si un somn pufos :-40 :-34
Noapte buna tuturor!!!! VORBIM MAINE!
FLI mai stai ca eu am chef de vorbe ?

adi scrie:ooo ce frumos.. o minivacanta.
invata pentru bac ? sau la facultate

Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 40 vizitatori