carmen scrie:steeeeff
Adina scrie: Cum stam cu antrenamentele la tenis ? Crezi ca putem face fata si noi ?
steff scrie:carmen scrie:steeeeff
prezeeent :-20
am avut de citit...iar vreo 15 pagini..sau pe acolo..dar am terminat..deci cu mana la chipiu, aici suntAdina scrie: Cum stam cu antrenamentele la tenis ? Crezi ca putem face fata si noi ?
la tenis nu ma mia fost de joi...abia maine ma duc...veniti? :-20
carmen scrie:Ghiciti de cine
Partidul Noua Generatie are o orientare de centru, cand la stanga, cand
la dreapta, de la caz la caz.
.............................................
steff scrie:=))) e reparat cred..l'am trantit de perete :-20 v'am zis ca rabdarea e trasutaura principala a mea :-20
ideea e ca acum chiar zice ceva de conditii nefavorabile..si nu greseste pt ca e o vreme numai buna de stat sub plapuma si doormiiit :-10
deci ma bazez pe el :-17 ...
Adina scrie:carmen scrie:Of, pretentioasa esti. Dar asta?
:-8 Hmmm , nu este prea reusita ! Daca trebuie sa concurez la vreun "miss" ? N-am sanse nici sa matur pe jos !
carmen scrie:Adina scrie:carmen scrie:Of, pretentioasa esti. Dar asta?
:-8 Hmmm , nu este prea reusita ! Daca trebuie sa concurez la vreun "miss" ? N-am sanse nici sa matur pe jos !
Cand ai mancat bataie ultima data?
carmen scrie:Si noi te pupam cu drag. Nu uita sa facipentru partid
carmen scrie:Adina scrie:Multumesc , alta poza nici nu am !:-20
Sau asta
steff scrie:ciao, adina, daca pierzi limuzina..trimiti un mesaj prin telepatie si vine elicopterul :-17
pe dos, ca doar e al meu :-18
Adina scrie:adi scrie:putin divertisment
Maestrii palavrei
.....................................
Da , dom'le ! "Citate celebre" - mai avem muuuulte de invatat ! Cata profunzime si intelepciune !
nynna scrie:Ce frumoasa esti..ce zambet de BUCUROS ai ...te pupik dulce! :-5 :-5 :-5 :-10
carmen scrie:\nynna scrie::-38 :-38 :2 :2 :2 Uraaa!Am ajuns la 900 demesaje ..in sfirsit!URAAA!!!!!!!!! :-5 :-21 :-21 :-21
Felicitari ninuca. Sa ajungi si la 900 de volume de poezii :-5
Adina scrie:nynna scrie:Ce frumoasa esti..ce zambet de BUCUROS ai ...te pupik dulce! :-5 :-5 :-5 :-10
Multumesc , Nynna ! Esti draguta ! Stii la cine ma uitam asa ? La Carmen ! Era exact momentul cand ne-am intalnit si le-am spus ca eu sunt ...
Ma rog , eram cam obosita si poza este ...cum este ! Da' eram intr-adevar tare bucuroasa sa-i intalnesc !
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 39 vizitatori