Ce bine e sa fii singur aici !
Am timp sa ma rostogolesc de colo colo Mai iau o gura din cafeluta de dimineata
(Cam "racita "
cafeaua seamana cu mine ) Da a ramas gustoasa ! Ma mai uit ce mai birfesc ..."pustoaicele "
Spuneau ceva de "soacra " soacrele se semnalizeaza asa >>
sau>>
Ce era acolo era prea ..."diafan"
Apropo ! Stiti de ce ginerele tae coada la catel ? Daca cumva vine soacra in vizita sa nu sa simta nici un semn de bucurie in casa (catei mai dau din codita cind vad pe cineva cunoscut
)
Un mic raspuns pentru cine sa "burzuluit " la doctori (sa nu supere pe cineva) Eu m-am suparat (cu toate ca-s numai veterinar) cum adica doctori au grija numai de "buzunarele " lor ! Nu-i de loc adevarat ei au grija in primul rind de familiile "nevoiase" (adica familiile lor ) Iar dupa parerea mea nici nu le pasa de buzunare ce numai de ...."portofele"
Ca la banca e deja plin daca i-si inchid contul se inchide sucursala ca ramin fara bani !
Era sa uitat ! (
) nu-mi place sa ramin dator " cineva " mi-a cerut ajutoru ( dupa sarbatori cind incep " birfelili "
nu se dau nume Toata lumea stie cine e numai sa fie mai cu suspans ) Deci "cineva" spunea ca are probleme cu nervi Acuma spuneti si voi
Asta arata a tip nervos ? Parerea me este sa incercam sa ne uitam mai tot timpul la partea plina a paharului (chiar daca de multe ori e treisferturi gol )De ce?
Ca sa fiu filozof (poate i-mi fac statue la intrarea i forum
)
Trebue sa avem grija in viata de amintirile frumoase ,caci din asta traim ...mai tirziu ! Deci concluzia ! Cu cit avem mai multe ( amintiri ) cu atit traim mai bine !
Pina la urma ma fac calugar budist !
Nu mai stau ma duc la "Daria iubirea mea" am sa le scriu scenarii (sau am sa spal pe jos
)