malimai scrie:Adi,nu mai fi secretos si spune-ne si noua cu ce se ocupa Catalin,acolo pe langa Teo.
Te rooog!
malimai scrie:Adi,nu mai fi secretos si spune-ne si noua cu ce se ocupa Catalin,acolo pe langa Teo.
Te rooog!
Jokep scrie:Nu stiu.Stai sa ma gandesc poate imi vine vreo idee.Tu nu te uiti la Teo acum?
adi scrie:malimai scrie:Adi,nu mai fi secretos si spune-ne si noua cu ce se ocupa Catalin,acolo pe langa Teo.
Te rooog!
Catalin nu se ocupa cu nimic. Nu trebuie sa te ocupi cu ceva ca sa fi in public la TeoViziune.
Catalin este amic cu cei de la TeoViziune..
Jokep scrie:Acum trebuie sa inceapa saptamanile care vin.Nu prea am mai postat ca daca sunt dupaamiaza la scoala mai sunt obosita uneori si nu imi mai vine sa deschit calculatorul
Jokep scrie:Acum trebuie sa inceapa saptamanile care vin.Nu prea am mai postat ca daca sunt dupaamiaza la scoala mai sunt obosita uneori si nu imi mai vine sa deschit calculatorul
malimai scrie:Jokep scrie:Acum trebuie sa inceapa saptamanile care vin.Nu prea am mai postat ca daca sunt dupaamiaza la scoala mai sunt obosita uneori si nu imi mai vine sa deschit calculatorul
Bafta la teze,tuturor !
Sa treaca repede si sa vina vacanta
Jokep scrie:Cam ce ati vb cu teo ca eu nu am putut sa apar ca am fost la scoala pana mai tarziu si apoi direct in pat ca imi era un somn de nu mai puteam.
carmen scrie:Trebuie sa va spun ca altfel fac poc. Miercuri, in timpul cat a fost chat-ul cu TEO, au fost 28 de utilizatori pe forum. Deci, a fost doborat recordul din ianuarie cu 2 de utilizatori
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 33 vizitatori