aetheia scrie:takata scrie:EU PLEC LA NANI SOMN USOR BUCUROASELOR..UPS LA NANI AM ZIS?AM VRUT SA SPUN LA BUCATARIE...
PUPICI...
Noapte buna!.....ups....spor la treaba!
Asteptam imagini maine!
nynna scrie:aetheia scrie:takata scrie:EU PLEC LA NANI SOMN USOR BUCUROASELOR..UPS LA NANI AM ZIS?AM VRUT SA SPUN LA BUCATARIE...
PUPICI...
Asteptam imagini maine!
Noapte buna MAMIKA de ingeras!Somnik pufos un weekend cit mai placut!
aetheia scrie:nynna scrie:aetheia scrie:takata scrie:EU PLEC LA NANI SOMN USOR BUCUROASELOR..UPS LA NANI AM ZIS?AM VRUT SA SPUN LA BUCATARIE...
PUPICI...
Asteptam imagini maine!
Noapte buna MAMIKA de ingeras!Somnik pufos un weekend cit mai placut!
Multumesc la fel!...e prea devreme pentru nani....sotul e la munka si am de gand sa-mi fac de cap pana tarziu in noapte:)))
Somn usor!
nynna scrie:
nici eu nu am somn cu toateca sunt foarte obosia..dar ma simt prea bulversata de rautatea unora !Ma intreb oare ceau de cistigat unii care sunt atit de rai si invidiosi?
aetheia scrie:nynna scrie:
nici eu nu am somn cu toateca sunt foarte obosia..dar ma simt prea bulversata de rautatea unora !Ma intreb oare ceau de cistigat unii care sunt atit de rai si invidiosi?
Nu cred ca au de castigat ceva....asa-s ei....sunt prea saraci cu duhul sa se bucure de bunatate.
"padure fara uscaciuni nu exista"
nynna scrie:Asta stiu...dar efectiv ma surprinde faptul ca aceiasi oameni care au tot incercat sa faca rau insista pina te vad infrint...ptr ca tu reussti sa realizezi ceva ..chiar daca nu ai pregatirea si relatile lui..si ei nu au succesul tau!Incearca sa te critice ,sa lanseze numai acuze la adresa ta ..numai sa faca rau!
nynna scrie:Ma retrag ..nu inainte de a va spune somnik pufos ,,un weekend placut alturi de cei dragi si va pupik dulce !
aetheia scrie:nynna scrie:Asta stiu...dar efectiv ma surprinde faptul ca aceiasi oameni care au tot incercat sa faca rau insista pina te vad infrint...ptr ca tu reussti sa realizezi ceva ..chiar daca nu ai pregatirea si relatile lui..si ei nu au succesul tau!Incearca sa te critice ,sa lanseze numai acuze la adresa ta ..numai sa faca rau!
Daca te critica inseamna ca te vad un adversar puternic.
Si la adresa lui Teo s-au spus multe rele....cred ca toate rautatile au facut-o si mai puternica.
Cred ca aceste "suturi" nu sunt decat un pas inainte! Ai incredere in tine si in fortele tale....
aetheia scrie:nynna scrie:Ma retrag ..nu inainte de a va spune somnik pufos ,,un weekend placut alturi de cei dragi si va pupik dulce !
Somn Usor! Si multa liniste...sufleteasca!
pupici si multe multe zambete!
gabrielle scrie:pai eu sunt liliac pentru ca pana acum au tot fost copii mei la calculator
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Ahrefs [Bot], CommonCrawl [Bot] şi 17 vizitatori