........NINNUTZA .NU UITA .UN SUT IN FUND .UN PAS ININTE .........! AM MAI VB NOI PE TEMA ACEASTA .........PUPICI MULTI....carmen scrie:nynna scrie:Incerc sa trec peste toate aceste rautati ,critici ,suturi ,sa merg inainte.. dar ma intristeaza ... din pacate ...si greu imi revin!Eu nu ma consider un "adversar puternic"..pe departe acest gind..accept criticile constructive .. care sunt utile ..dar nu cinismul.aciditatea plina de venin.. numai de dragul de a face rau!sper sa trec si peste asta ..si soarele va rasarii ..!
Miine linga voi Bucurosii voi inceca sa uit de toate acestea!
Ninuca iubire, pentru cei veninosi fa-le niste caricaturi care sa-i reprezinte. Tu urmareste-ti drumul ... cainii latra, caravana trece.
...SALUT ,FLORINA .....SPER SA FIE BINE LA SPECTACOLUL ACESTA INTERACTIV .....POATE SE ,,LASA ,,CU VRE-O PLECARE IN GRECIA .........VB SIGUR .....PT TREBIUE SA - TI SPUN CEVA PERSONAL.....florina scrie:buna Ofelia!
succes diseara...si poate vorbim cand te intorci
.......INCA O DATA ITI MULTUMESC ..........SA AI O ZI BUNA , ....SI MAI VB .takata scrie:BAFTA SI SA II IMPRESIONEZI PE DOMNII INVITATI CU TALENTUL TAU ,DRAGA MEA
malimai scrie:COSTINA scrie:Sunt convinsa, Amalia, dar bine ca esti acum cu noi. Ma..eu aveam impresia ca tu esti din Cta...acum am vazut ca esti timisoreanca. Tata mi-a spus ca timisorenii sunt niste oameni deosebiti. El acolo a terminat facultatea si de cate ori povesteste, ne face si pe noi sa visam. E un oras pe care mi-am propus sa-l vizitez in 2 ani:)
daca poti sa vii in Timisoara ,te astept.esti invitata mea oricand.si Adina a promis ca vine,dar asteptam momentul.
Oricine doreste sa vina in Timisoara ,este musafirul meu
malimai scrie:aetheia scrie:
Multumesc la fel!...e prea devreme pentru nani....sotul e la munka si am de gand sa-mi fac de cap pana tarziu in noapte:)))
Somn usor!
Bebe doarme,sotul la munca...
Ce viata minunata!!!
Si eu ma bucur de aceste clipe.Cine nu le are nu stie despre ce vorbim.Deh!
carmen scrie:florina scrie:daca nu ma imbrac sa plec la munca....s-ar putea ca "primaru`national" sa si`o ia....incerc sa fug.... carmen cand te intoarci maine?????
Tot astazi asa ca o sa va dau raportul pe seara ce am facut
carmen scrie:Buna dimineata. Iertata sa-mi fie lipsa dar, m-am PETRECUT azi noapte. M-a chemat la ea o prietena cu voce trista si eu, ca o mama a ranitilor, galopez spre impricinata cu doza de Bucurinol iar acolo, SURPRIZA. Adunare de prieteni. Asa ca, petrecere de petrecere. Oare daca fac cafeluta primesc iertare si pupici de la voi? Sa purced, zic dara, spre bucatarie.
este deja pe foc. Oare cu ce sa incep? Stiu. Cu rabdare si intelegere. Am sa mai pun intelepciune, calm, optimism, putere, incredere si speranta. Sa nu uit sa pun bucurinol amestecat cu prietenie, credinta, iubire, bucurie, rastorn si borcanasul cu zambete, caldura sufleteasca, chef de viata, mai multe lingurite cu candoarea copilariei, un strop de surprize placute, magie, vise, daruire si multe ganduri buna. Am sa indulcesc cafeluta de astazi cu DOR.
Va doresc o zi in care visele sa devina realitate.
ofelia scrie:........NINNUTZA .NU UITA .UN SUT IN FUND .UN PAS ININTE .........! AM MAI VB NOI PE TEMA ACEASTA .........PUPICI MULTI....carmen scrie:nynna scrie:Incerc sa trec peste toate aceste rautati ,critici ,suturi ,sa merg inainte.. dar ma intristeaza ... din pacate ...si greu imi revin!Eu nu ma consider un "adversar puternic"..pe departe acest gind..accept criticile constructive .. care sunt utile ..dar nu cinismul.aciditatea plina de venin.. numai de dragul de a face rau!sper sa trec si peste asta ..si soarele va rasarii ..!
Miine linga voi Bucurosii voi inceca sa uit de toate acestea!
Ninuca iubire, pentru cei veninosi fa-le niste caricaturi care sa-i reprezinte. Tu urmareste-ti drumul ... cainii latra, caravana trece.
ofelia scrie:.AM PLECAT ,FETELOR ....TREBUIE SA-MI PREGATESC COSTUMATIA DE SCENA .SA MA COAFEZ .SA-MI FAC MANECHIURA ..........VEDETI CATA TREABA AM ..? .VA PUPICESC PE TOATE SI ..MAI VORBIM .....!
carmen scrie:nynna scrie:bine draga Zana..doar la ea vii ??si eu si amelia .alina??Toate suntem din c-ta!
Cum crezi ninuca ca nu am sa va vad si pe voi? Eu vin la mare sa povestesc cu voi nu sa stau la soare.
Mihaela draga mea, cred ca dau semne de batranete daca am uitat ca si tu esti din constanta. Ai postat asta si eu n-am retinut? Nu-i nimic, acum stiu si la vara, mama - mama ce gasca mare vom fi.
florina scrie:Va pupicesc fetite! care mai sunteti....si care nu mai sunteti, sa aveti o zi maxima ...ca doar uite ce soare e afara .
Carmen pupa pe Adina de atatea ori cate zile au trecut de cand nu ne`am vazut..iar cand veti mancasa va ganditi si la noi ....si ar mai fi de spus...dar mai pe seara .
va sarut ! pa! pa!
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 39 vizitatori