)

Romy scrie:Multumesc frumos pentru invitatie Da cred ca o sa lasam asta pentru miine stam la o cafeluta si o sa ne gindim cum o sa "executam" vizita
V-am pupat pe toti (inclusiv pe)
O noapte odihnitoare !
. Noapte buna si pana maine sa-ti treaca 'virusii'

steff scrie:buna :)
e o perioada in care multa lume are probleme cu virusii,asa ca Romy nu trebuie sa se simta singur [oricum,sirop de muguri de brad---cu asa ceva am pacalit de multe ori raceala si recomand cu caldura]
sau poate ii face sora "razboinica" alte recomandari

carmenstelutac scrie:Si iar am ramas singura :cry:. Dar macar am facut rost de un ceai pentru raceala ca, asa cum spune stef, Romy nu este singur la acest capitol. Am plecat sa caut muguri de brad. Va doresc o noapte magica

Da, da, stiu trebuie sa le amestec. Vrei tu? Iar o sa ma certe Romy ca pun copii la treaba. De cand a aflat ca sunt atatia ingerasi pe forumul nostru, nu mai scap de el sa-i povestesc. Ce sa-i spun ca nici eu nu stiu prea multe.
.

Buna dimineata ! Stau in strada si o astept pe Carmen cu cheia clubului
trebuesc arme mai grele
In legatura cu doctori , nu pot sa-i sufar ! Daca mergi la "policlinica " te consulta in sensul "numai tu i-mi lipseai pe ziua de azi " Dupa aia iti da madicamente din sacul de "compensate" care ajuta ca frctia la piciorul de lemn
I-ti mai si spune , daca in caz nu te ajuta (adica in limbaj "popular " daca mai am cui da
Deci din aceasta cauza m-am lasat si eu cu o treapta mai jos adica "veterinar"
si sa pot avea grija de el sa nu se defecteze (sa-i fac intretinerea si sa stiu "modul de functionare")
Acum sa trecem la lucruri mai serioase
La burgherul lui Carmen si la Palinkaaaa !

malimai scrie:Romy,afla ca te poti considera,olecuta,un caz fericit,deoarece,la noi la Romania,nici gand sa primesti medicamente,ad hoc,fie ele si expirate :( ,iar mai rau este ca atunci cand primesti reteta gratuita(pt copii),cu toate ca nu ai de unde sa o ridici,iti scriu pe ea cele mai ieftine si jerpelite medicamente,care nu au puterea sa te faca bine,iar cand iti recomanda sa-ti iei medicam. pe buzunarul tau(ceea ce oricum faceam),iti prescriu cele mai scumpe posibile(si astfel pt o durere de gat,ajungi sa dai peste 1 mil.-bani vechi-fara nici o exagerare.)Am patit-o de cateva ori,pe propria-mi piele.
Nu vrea nimeni sa cumpere un medic?As face si eu un banut pt puradeii mei.Am eu unul de vanzare;se numeste "medic de familie"

malimai scrie:Oh,sunt socata!E ingrozitor ce se intampla in sanatate,in Romania!
Imi pare nespus de rau de cele intamplate

Se pare ca fara sa vreau am cam pus degetul unde nu trebuia
I-mi pare rau !
E cam trecut cu vederea daca nu azi miine sigur toti au uitat !
Ati vazut ce "veterinar"rau sint !>>>>
ea ma invatat
O seara placuta !!!

Adina scrie:Si imi cer scuze fata de ceilalti membri, pentru nota trista a mesajelor. Nu vreau sa supar si nici sa deranjez pe cineva de aici ! Nu a fost nici un fel de intentie! Sa-mi fie cu iertare , daca au fost nepotrivite mesajele mele! Dar si durerea ,ca si bucuria, face parte din viata noastra! Si cu cine altcineva sa imparti toate acestea daca nu cu prietenii?

Romy scrie: Deci daca sta lumea acasa si face asaE cam trecut cu vederea daca nu azi miine sigur toti au uitat !
Ati vazut ce "veterinar"rau sint !>>>>
ea ma invatat
Azi nu stau Ala micu are ceva de cautat pentru scoalaO seara placuta !!!
sau mai rau 

este vesel). Ca nu mai este ieri si ca astazi este vineri iar maine suntem mai mult timp cu cei dragi. Sa purcedem zic dara (ce-mi place). Un strop de iubire, un strop de fericire, un strop de suflet, un strop de vise, un strop de liniste, un strop de speranta, un strop de prietenie, un strop de incredere, si iar un strop de iubire, altul de fericire..., si iar un strop de .... pana umplem tot golul lasat de zilele din urma. Indulcim cu DORINTA. Asa...amestec cu bagheta magica
si..... caimacul il fac din VOINTA.
. Dorinta si vointa pentru toti, doar ne dorim cu totii sa reusim

Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Baidu [Spider], CommonCrawl [Bot] şi 34 vizitatori