nynna scrie:
Simt cum vine vara,
La malul marii albastre.
Nisipul cald imi da o sarutare
Iar soarele ma imbratiseaza!
SA NU-MI SPUNETI CA NU-I FRUMOSA MAREA NOSTRA!
Si inca cum
adiem scrie:frumos apus...tocmai voiam sa cer ajutorul zanei sa ne invioreze oleaca si mneaei da cu apusul asta superb in noi !
carmen scrie:N-are mouse ca-i ocupat
carmen scrie:adiem scrie:Daca-i frumoasa marea noastra? fireste ca e ...ca si toata tara care ar fi si mai frumoasa daca n-ar fi locuita ! :-20
O, NU. Pai noi nu suntem frumosi?
steff scrie:o bere repede sa'mi inec amarul..sa vedeti cat mi's de zapacita..dupa ce am stat 1h sa scriu cv'ul pt pcb, tocmai am inchis fereastra fara sa am nimic salvat..aveam prea multe ferestre deschise si am inchis'o exact pe cea care nu trebuia
un loc de dat cu capul aveti? :((((
nynna scrie:Ma bucur ca am luat doza de bucurinol alturi de Bucurosi ,,!Va iubesc si va pupicesc cu mare drag pe toti!Eu ma duc sa fac nany ,ca copilul vrea la calculator ..asa ca o sa-mi fie tare dor de voi pina maine!O sara minunata somnik pufos si va pupik dulce!Cred ca maiine nu sa fac fata la cat o sa scrieti voi in seara asta ....dar nu-i nimik..reusesc eu ..nu??
steff scrie:o bere repede sa'mi inec amarul..sa vedeti cat mi's de zapacita..dupa ce am stat 1h sa scriu cv'ul pt pcb, tocmai am inchis fereastra fara sa am nimic salvat..aveam prea multe ferestre deschise si am inchis'o exact pe cea care nu trebuia
un loc de dat cu capul aveti? :((((
adiem scrie:nynna scrie:Ma bucur ca am luat doza de bucurinol alturi de Bucurosi ,,!Va iubesc si va pupicesc cu mare drag pe toti!Eu ma duc sa fac nany ,ca copilul vrea la calculator ..asa ca o sa-mi fie tare dor de voi pina maine!O sara minunata somnik pufos si va pupik dulce!Cred ca maiine nu sa fac fata la cat o sa scrieti voi in seara asta ....dar nu-i nimik..reusesc eu ..nu??
noapte buna nina, si voua tuturor pufosilor !
Merg si eu ca vreau sa mai prind un film ceva ...
Va doresc o noapte frumoasa, odihnitoare sau vorbareata, dupa caz !
adiem scrie:carmen scrie:adiem scrie:Daca-i frumoasa marea noastra? fireste ca e ...ca si toata tara care ar fi si mai frumoasa daca n-ar fi locuita ! :-20
O, NU. Pai noi nu suntem frumosi?
suntem si ne mai facem !
nynna scrie:Ma bucur ca am luat doza de bucurinol alturi de Bucurosi ,,!Va iubesc si va pupicesc cu mare drag pe toti!Eu ma duc sa fac nany ,ca copilul vrea la calculator ..asa ca o sa-mi fie tare dor de voi pina maine!O sara minunata somnik pufos si va pupik dulce!Cred ca maiine nu sa fac fata la cat o sa scrieti voi in seara asta ....dar nu-i nimik..reusesc eu ..nu??
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 39 vizitatori