adiem scrie:Acum imi dau seama ca Ofelia a tras chiulul ! Nu zicea ea ca vine sa povesteasca cum a incantat auzul cu cantu-i maiastru ?
Cred ca daca cineva a chefuit cu adevarat, domnia ei a fost aceea !...dupa spectacol !
nynna scrie:carmen scrie:Buna ninuta. Pai ce sa povestesc? Doar ai fost si tu cu mine. Dar daca vrei afla ca te-am plimbat cu noi si chiar am baut o apa minerala impreuna cu tine. De fapt nu numai cu tine, erau cu noi toti bucurosii.
draga de tine .. ma bucur ca eram cu totii alturi de tine ,in gindul si sufletelul tau!asa face o adevarata zana!TE pupik!
malimai scrie:Dragilor,dar cat ati scris?
Un roman intreg.Am trecut sa vad ce mai e nou si cand colo sunt o gramada de bucurosi.
Mi-e somn de se invarte tot cu mine.va citesc putin si merg la culcare.
Va sarut.Noapte buna
malimai scrie:Dragilor,dar cat ati scris?
Un roman intreg.Am trecut sa vad ce mai e nou si cand colo sunt o gramada de bucurosi.
Mi-e somn de se invarte tot cu mine.va citesc putin si merg la culcare.
Va sarut.Noapte buna
carmen scrie:florina scrie:mai, e bine ca v`ati gandit la noi...ca stiti voi chiar daca NU , noi tot eram...stii ca exista telepatie aici pe club
Chiar exista. Stati sa va povestesc. Mergeam spre cetate vorbind despre marie. Ma rugase ceva si eu tocmai ii povesteam adinei cand a sunat marie. Dupa ce adina vorbeste cu marie, preiau stafeta pentru pupicii de rigoare cand, ce aud? De ce n-am nr de conex.. Ajungem la bar si tocmai adina spunea cat de bine este ca am gasit o masa mai mare ca sa incapem toti bucurosii cand, suna adi. Ajungem la pizza, acolo unde a fost si cu amalia. Ne-am asezat la aceeasi masa la care au stat atunci cand amalia a fost la alba. Tocmai vorbeam de florina ca, tare i-ar fi placut sa fie si ea cu noi cand ... suna florina.
Deci, cum este cu telepatia? Exista sau nu intre bucurosi?
steff scrie:cand sa 'aterizez' si eu la timp pt "barfa nocturna':D, mai ales ca se anunta petrecere pt seara asta, observ ca nu miroase a placinta cu branza.. poi se poate?...si nici raportul zanei pe ziua de azi nu il gasesc :-? poate daca ii fur ochelarii vad mai bine...oo daa.!deja am gasit planurile pt la mare..ce frumos suna
malimai scrie:adi scrie:adiem scrie:pai...cu cat e mai grea incercarea...doar tu ne-ai invatat !
da... cam asa.
am neste nervi de ma apuc imediat sa dau spre vanzare.
da pe gratis.poate ai doritori.
malimai scrie:adi scrie:florina scrie:maiiiiiiiiiiiiiiii....daca ma suparati va spun ca " sooooooooper" e on pe messs:D
sssssssssssssssssssst FLorin-oo nu o trezi!
mei,mei,de cine vorbiti?
adi scrie:florina scrie:gabrielle scrie:eu am mers la somn va doresc somnic pufos
noapte buna gabrielle si multumim pentru paznic
asta da paznic. deci la noapte nu vor mai intra virusii!
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 14 vizitatori