ofelia scrie:VREAU UN CARNAT MAI DE SOI .....C-AM AM DUS LIPSA IN ULTIMA VREME...................! :)) :)) :)) :)) :)) :)) :))....M-AM CAM SATURAT DE CARNE MACRA...............! :)) :)) :)) :)) :)) :))
Am fost sa caut dar n-am gasit pentru ca

ofelia scrie:VREAU UN CARNAT MAI DE SOI .....C-AM AM DUS LIPSA IN ULTIMA VREME...................! :)) :)) :)) :)) :)) :)) :))....M-AM CAM SATURAT DE CARNE MACRA...............! :)) :)) :)) :)) :)) :))
carmen scrie:ofelia scrie:
BUNA ,DRAGA MEA , .....VA DAU VESTI F. BUNE ........SPECTACOLUL A FOST CUM RAR MI-A FOST DAT SA VAD...... A FOST O INTERACTIUNE DE ROMANI -ROMANI .../ ROMANI - GRECI .../ SI GRECI DIN SALONIC ..... S-A DANSAT PE SCENA ,INTR-O ARMONIE PERFECTA , TOTI CEI CARE AM EVOLUAT IN SPECTACOL...ATAT PE RITMURI GRECESTI CAT SI PE CELE ROMANESTI..../ -S-A FILMAT SPECTACOLUL , S-AU FACUT FOTOGRAFII....TOTUL A FOST ,DUPA PAREREA MEA ,LA SUPERLATIV .......DATI-MI VOIE SA MA LAUD ......AM FOST APLAUDATA LA SCENA DESCHISA ..../ AU VENIT REPREZENTANTI AI GRECIEI SI MI-AI LUAT ADRESA ..., M-AU FOTOGRAFIAT AFIRMAND CA VOR FACE CALENDARE CU PORTRETUL MEU .......AM FOST INVITATA LA PROTOCOL CARE S-A TINUT LA UN RESTAURANT DE LUX......A FOST SUPERRRRRRRRRRRRRRRR!
Chiar nu ma mir ca ai avut succes. Sti bine cat de mult imi place cum canti, mai ales cantecul meu drag, cucule. Chiar, l-ai cantat? Suntem tare mandrii de tine ofelia. Sa-ti ajute Dumnezeu sa-ti implinesti toate visele legate de muzica. Te iubesc cucule drag
ofelia scrie:.VREAU UN CARNAT MAI DE SOI .....C-AM AM DUS LIPSA IN ULTIMA VREME...................! :)) :)) :)) :)) :)) :)) :))....M-AM CAM SATURAT DE CARNE MACRA...............! :)) :)) :)) :)) :)) :))
ofelia scrie:...MA SIMT FERICITA ATUNCI CAND SUNT IUBITA .....SI EU VA IUBESC PE TATE BUCUROASELE......... >:D< >:D< >:D< >:D< SI PE TINE NINNUTZA ..TE IUBESC SI TE APRECIEZ PT TALENTUL TAU ....! :x :x :x :x
ofelia scrie::( :( :( ...HEI....TU ....FLORINA ....PE UNDE MI-AI UMBLAT PANA ACUM ....? NE BAGI CATE O VORBA SI APOI ...DISPARI ..... :D ..... :-* :-* :-*
florina scrie:ofelia scrie::( :( :( ...HEI....TU ....FLORINA ....PE UNDE MI-AI UMBLAT PANA ACUM ....? NE BAGI CATE O VORBA SI APOI ...DISPARI ..... :D ..... :-* :-* :-*
sunt pe aici...nu ratez nimic...doar ca...am ceva treaba cu ninus
............florina scrie:ofelia scrie::( :( :( ...HEI....TU ....FLORINA ....PE UNDE MI-AI UMBLAT PANA ACUM ....? NE BAGI CATE O VORBA SI APOI ...DISPARI ..... :D ..... :-* :-* :-*
nynna scrie:florina scrie:ofelia scrie::( :( :( ...HEI....TU ....FLORINA ....PE UNDE MI-AI UMBLAT PANA ACUM ....? NE BAGI CATE O VORBA SI APOI ...DISPARI ..... :D ..... :-* :-* :-*
ofelia scrie:............florina scrie:ofelia scrie::( :( :( ...HEI....TU ....FLORINA ....PE UNDE MI-AI UMBLAT PANA ACUM ....? NE BAGI CATE O VORBA SI APOI ...DISPARI ..... :D ..... :-* :-* :-*
sunt pe aici...nu ratez nimic...doar ca...am ceva treaba cu ninus) ..OOOOOOOOOOOO....! UMBLATI CU TRBURI ... ,,SECRETOASE ,, .....?.....
ofelia scrie:ABIA ASTEPT INTALNIREA C VOI .....! OARE O MAI FI MULT PANA PE 24 MAI .....? IA FACETI UN CALCUL .....!PUPICI MULTI SI ...NOAPTE BUNA ....! MA RETRAG ....MA ASTEAPTA PATUL ......
gabrielle scrie:o seara buna >:D< ce ati facut azi?vad ca am ce citi :)
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 33 vizitatori