COSTINA scrie:da, ar fi atre frumos!
ati gasit editura?
nynna scrie:COSTINA scrie:acum am inteles si mai bine!Merci
Foarte dragut! Bine ca mai exista astfel de concursuri frumoase
nynna scrie:COSTINA scrie:da, ar fi atre frumos!
ati gasit editura?
Volumul de poezii a fost deja editat miine imi aduce Amelia cartile ..dar in vara facem lansarea ,se preconizeaza ca se va face si o lansare la Bucuresti,Timisoara si Vaslui!)
)
) Sa speram!
Eu sa vin in Bucuresti cindva da fata mea Mirabela la fac la SNSPA relatii internationale europene administrative,si poate atunci voi avea bucuria sa ma intilnesc cu voi BUCUROSII!gabrielle scrie:ce bine de voi care stati la mare :( eu stau in praful de la capitala :(
adi scrie:Buna seara bucurosi!
Azi am avut musafiri a venit bunica sa-si vada cuscra, lume multa s-a perindat prin ograda mea.
Venira multi copii eu am fost paznic usa camerei mele a fost securizata ca riscam sa pierd ambele pc-uri, tin sa precizez ca am niste verisori mai ceva ca tom si jery.
dupa ce au spart vitrana nasei ( mama mea ) s-au linistit nu ca mama ar fi zis ceva ca doar daca vin copii pot sa darame si blocu ca facem altu' nu-i problema.
o zi nebuna, care m-a scos din febra internetului desi m-am enervat mi-a prins bine o relaxare.
dAR NU NU NU VREAU SA SE REPETE ZIUA DE AZI! :))
adi scrie:Buna seara bucurosi!
Azi am avut musafiri a venit bunica sa-si vada cuscra, lume multa s-a perindat prin ograda mea.
Venira multi copii eu am fost paznic usa camerei mele a fost securizata ca riscam sa pierd ambele pc-uri, tin sa precizez ca am niste verisori mai ceva ca tom si jery.
dupa ce au spart vitrana nasei ( mama mea ) s-au linistit nu ca mama ar fi zis ceva ca doar daca vin copii pot sa darame si blocu ca facem altu' nu-i problema.
o zi nebuna, care m-a scos din febra internetului desi m-am enervat mi-a prins bine o relaxare.
dAR NU NU NU VREAU SA SE REPETE ZIUA DE AZI! :))
Se mai intimpla si la case mai mari ...nu-i bai ..sefu ..e intelegator!COSTINA scrie:imi cer scuze, de-abia mi se-ncarca pagina, am tot dat refresh..iata de ce a aparut de mai multe ori mesajul
adi scrie:nynna scrie::D :D :D Sefu??Nu ma feliciti ca am facut 1--000 de mesaje si ceva??O prima ?? :D :D :D
felicitari la cat mai multe! >:D<
prima. sigur : :-*
nynna scrie:Costina poti sa-mi spui si mie cum e la SNSPA!??:D
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Bing [Bot], CommonCrawl [Bot] şi 37 vizitatori