carmen scrie:Pana mi-aduc aminte cantecul sa pun
pe foc. Primul borcanas pe care-l rastorn in ibricel este cu bucurie. Bucuria de a ne intalnii, de a fi impreuna, de a ne facem planuri comune. Apoi petrecere, veselie, chef, buna dispozitie, ganduri bune, caldura sufleteasca, sarbatoare. Mai adaug un strop de magie, o lacrima de fericire, un strop de surpriza, multa intelegere, iubire si incredere, prietenie si inca mult dor, un strop de cunoastere si altul de relaxare, altul de vise si speranta, mangaiere si tandrete, gingasie si multa tarie. Oare mai trebuie ceva? PUTEREA GANDULUI.
![]()
carmen scrie:Energie? Am pentru toti bucucrosii la un loc.
carmen scrie:adiem scrie:nu-i asa ca e faina Alba?
Ne-am plimbat prin cetate cu voi alaturi. V-am aratat prima poarta, pe cea de a doua NU (nu era) iar pe a treia am privit-o in drum spre un bar ca ne era tare sete. Acolo am ocupat o masa mai mare, ca sa incapem toti si chiar v-am avut alaturi.
COSTINA scrie:Vai, ce ma bucur, bucuroase drage, v-am dus asa mult dorul..au fost un chin zilele astea..fara sa stau la sporovait cu voi >:D< >:D< >:D< >:D< >:D<
adi scrie:gabrielle scrie:ce bine de voi care stati la mare :( eu stau in praful de la capitala :(
praf nepraf eu de abia astept sa ajung acolo. dar mai am putin .....va zic la momentul potrivit.
adiem scrie:REZUMAT PENTRU ADI SI ALTII CE VOR VENI DE ACUM INCOLO :
ultimele 100 pagini : mai intai ura ca ne-am gasit, apoi ca unde-s ceilalti, presupuneri, apare Carmen proaspat voiajata prin orasul Unirii , dai si dai ba cu bere ba cu vin , ba cu un strop de pelin , adica amar de, ca apare bietul Adi catranit si incovoiat de munca si ne zice , bai , voi credeti ca viata e numai un huzur, uite ce-am patit, bietul copil chiar patise.
Ca sa-i alinam durerea l-am trimis la mare , l-am aerisit putin si si-a revenit baiatul , zau asa !
Apoi am disparut eu sa ma uit la Andrei Serban care se marturisea Eugeniei Voda dupa care in loc de un film idiot am venit iar la prieteni ca sa va fac rezumat sa va scutesc de citit !
...si sa iau o aluna...le-ati cam terminat :-22
adiem scrie:Te salut dragalasa Adina pe tine si pe cei ce ati fost si pe cei ce vor veni...eu am mai citit pana la un punct dar sunteti prea de tot, trebuie sa o iau de la capat cu cititul ca produceti nu gluma...bine ca nu am mai intrat si eu duminica ...era si mai mult ...
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Bing [Bot], CommonCrawl [Bot] şi 39 vizitatori