adi scrie:Adina scrie:Am zburat si euca altfel raman fara ....
....limuzina :))
Va doresc o zi minunata ! La noi a iesit soarele !
o zi buna tuturor am zburat si eu la munca >:D<
si la noi a iesit soarele !
Spor la treaba !
adi scrie:Adina scrie:Am zburat si euca altfel raman fara ....
....limuzina :))
Va doresc o zi minunata ! La noi a iesit soarele !
o zi buna tuturor am zburat si eu la munca >:D<
.....AI PERFECTA DREPTATE ..........CEI CARE INCA MAI SIMT ROMANESTE SE COMPORTA CA ATARE .........TE PUPICI MULTI .......! >:D<COSTINA scrie:ofelia scrie:SALUT PT A CATA OARA PE ZIUA DE ASTAZI... ?
....N-ARE IMPORTANTA ..........! IMPORTANT ESTE SA VA GASESC SI EU ODATA PE-AICI CAT AM ACCES LA CALC. ......! MULTUMESC ACELORA CARE M-AU FELICITAT ....! VA DORESC SI VOUA BUCURIA PE CARE AM TRAIT-O ASEARA LA SPECTACOL.......! VREAU SA STITI CA NU M-AM CONSIDERAT NICIODATA .....VEDETA ....SI NICI MARE IMPORTANTA N-AM ACORDAT FAPTULUI CA INTERPRETEZ CANTECELE POPULARE ROMANESTI .........TREBUIE SA STITI CA SUNT O FEMEIE CARE CONSIDERA CA TOT CEEA CE FACE ESTE NORMAL SA FIE FACUT FARA ALTE AVANTAJE .....DACA AVANTAJELE S-AU IVIT AU FOST BINE VENITE ..........VOI , BUCUROSILOR MA INCITATI A PAREA LIPSITA DE MODESTIE !.........VA IMBRATISEZ PE TOTI ......!
OFELIA scumpa, eu consider ca cine iubeste folclorul si are si darul de la Dumnezeu de a-l interpreta e o persoana de pretuit, pt ca in zilele noastre muzica autentica...mai rar
....EU POT AVEA CONCERTE IN TOATA TARA .......IMPORTANT E SA FIU INVITATA DE ORGANIZATORII DE SPECTACOLE DIN ORASELE RESPECTIVE ..........DACA S-AR PROPUNE SA FIU INVITATA ......SIGUR VOI FI PREZENTA .............LA CUMPANA SUNT INVITATA DE D-NA PRIMAR .... PT A 3 -A OARA ..........!COSTINA scrie:nynna scrie:gabrielle scrie:cumpana :-/ nynna?
Da la Cumpana din constanta unde-i florina ..acolo va avea Ofelia concert si speram sa ne intilnim bucurosii din zona si nu numai! >:D< >:D< >:D< >:D< >:D<
foarte frumos!
Ofelia, la Galati nu ai concert?sau Braila?
takata scrie:ZANA DRAGA AM ARUNCA IN APA VREO 20 DE BUCATI VII PANA M-AM PRINS EU CA PESTI NU SE PRIND GATA PRAJITI,SI CAND M-AM PRINS A TREBUIT SA PLECAM...
ofelia scrie:....EU POT AVEA CONCERTE IN TOATA TARA .......IMPORTANT E SA FIU INVITATA DE ORGANIZATORII DE SPECTACOLE DIN ORASELE RESPECTIVE ..........DACA S-AR PROPUNE SA FIU INVITATA ......SIGUR VOI FI PREZENTA .............LA CUMPANA SUNT INVITATA DE D-NA PRIMAR .... PT A 3 -A OARA ..........!COSTINA scrie:nynna scrie:gabrielle scrie:cumpana :-/ nynna?
Da la Cumpana din constanta unde-i florina ..acolo va avea Ofelia concert si speram sa ne intilnim bucurosii din zona si nu numai! >:D< >:D< >:D< >:D< >:D<
foarte frumos!
Ofelia, la Galati nu ai concert?sau Braila?
nynna scrie:malimai scrie:florina scrie:buna duminica, Amalia!
multumesc la fel,Florinutza.
Va sarut pe toti,prieteni dragi.
Pana acum am vorbit doar eu si cu mine,iar acum cand trebuie sa plec,ati venit o gramada.
Dar vin eu,poate nu va mai gasesc!
Buna !asa mai patesc si eu din pacate ..dar imi trece dupa ce citesc
ce au scris Bucurosii
nynna scrie:COSTINA scrie:si al sampanie, prieteni mai merg si artificii, nu?
nynna scrie:COSTINA scrie:ofelia scrie:ABIA ASTEPT INTALNIREA CU VOI .....! OARE O MAI FI MULT PANA PE 24 MAI .....? IA FACETI UN CALCUL .....!PUPICI MULTI SI ...NOAPTE BUNA ....! MA RETRAG ....MA ASTEAPTA PATUL ......
pe 24 mai? ce mi-e dat sa citesc:)unde?cum?
La cumpana ne intilnim Eu, Amelia Ofelia ,Florina,Alina si cine mai vrea si poate ! >:D< >:D< >:D< >:D< :x :x :x
nynna scrie:COSTINA scrie:nynna scrie:COSTINA scrie:ce frumosssssssssssssss:)
Mai, Nynnutza, acum am citti ca esti pusa pe fapte frumoase: 1000 mesaje:)hai , hai :-*
Da sunt pusa ..sper sa reusesc sa si depasesc!:) :)) :)) :))
Nynnuta ai scris cel de-al 999 mesaj, acum e marea bucurie, urmeaza 1000
URAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Am scris 1000 de mesaje ..vreau o prima!!!!Alo directiunea!!!! :D:)) :) :) :) :)
Adina scrie:
BUNA DIMINEATA , BUCUROSILOR ! Da' stiu ca tare v-ati mai distrat voi pe-aici ! Asa ca ma inarmez si eu cu rabdare , va citesc pe toti , incerc sa fac fatasi pana termin de lecturat cred ca am sa-mi schimb si ochelarii
Adina scrie:carmen scrie:Energie? Am pentru toti bucucrosii la un loc.
Asta asa este ! Atata energie si pofta de viata cum are Carmen nu am vazut la nimeni !
Stiti ce cred eu ? Ca detine monopolul la productia de energie ! :)
adiem scrie:gabrielle scrie:si ce frumoasa e :x doamne dar aici toti se pricep la cate ceva :) numai eu habar n am de nimic :(
Gabri, lasa ca nici eu nu stiu prea multe ...da ce stiu stiu bine !
Si eu am sentimentul ca aici sunt intre artisti, poeti, le admir pe fete si desi eu nu sunt ...in bransa...sufletul meu e unul de artist ...ehei, fiecare avem un talent cine ne opreste sa nu cantam in baie de exemplu ! Eu cant !
carmen scrie:Hei, voi de pe aici, unde este pestele meu? Cine l-a mancat?of, scuze, n-am vazut ca aveam toti portioarele noastre. mmmmmmmm si mujdei
, parca am vazut si
. Asa da, masa boiereasca. Saru' mana pentru masa takata. Minunat este.
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 33 vizitatori