Adina scrie:Nu stiu pe unde o fi Costina , ca am tot strigat-o si pe ea sa vina la o cafea mai speciala cu bucurosi ! Pana una alta o sa-i pastrez niste cafeluta si poate apare :carmen scrie: Dar pana vine draguta de vara mai bine pun de cafelutaca intotdeauna ma asteapta cu apa fierbinte. Prima lingurita pe care o pun in ibricel este cu dor, apoi dragoste, speranta, incredere, vise, ambitie, un strop de magie, minune, dorinta, cumpatare si mult tact. Am sa adaug cateva lingurite bune cu bucurie, surprize, amintiri, uitare, tinerete, frumusete, daruire, multa fericire, multumire, ganduri bune, lumina, credinta si viata. Ca indulcitor voi folosi, ARDOARE.
COSTINA scrie:Adina scrie:Nu stiu pe unde o fi Costina , ca am tot strigat-o si pe ea sa vina la o cafea mai speciala cu bucurosi ! Pana una alta o sa-i pastrez niste cafeluta si poate apare
Buna Adina, buna Bucurosi dragi! >:D<eu>:D<
va imbratisez pe toti CU DORRRR, ca dor imi mai e :-*
Adina scrie:-Buna, Costina ! M-ai auzit , in sfarsit ! Eu acum faceam o pauza scurta sa vad ce mai este pe forum si cine se mai perinda pe-aici ! Ma bucur ca te-am prins :) !
Ce mai faci ? In ultima vreme ai trecut mai rar "pe-acasa" !
COSTINA scrie:Buna , Takta! M-am vazut si eu acum1 SUNT ASTA DA BUCUROS!!!! :-*
COSTINA scrie:DA, foarte rar si saptamana aceasta voi fi si mai..rara. V-am scris in mesajele anterioare(nu stiu de ce nu mi-a aparut intreg mesajul)ca mi s-a oferit sa redactez cursuri pt un modul de comunicare. Saptamana aceasta trebuie sa fac structura si prezentarea cursului, am nevoie de mult timp, munca, nopti albe si viziune:)
Ma gandesc la voi mult de tot si va simt lipsa, mi-e DOR sa vb. O sa va scriu cam rar, dar cred ca mai bine sa vin 5 minute pe club sa scriu 2 vorbe si apoi sa ies, decat 5 cuvinte la 3 zile,nu?:)
va >:D<
gabrielle scrie:o zi buna tuturor >:D< ce faceti?eu ma uit la teo :)
Adina scrie:gabrielle scrie:o zi buna tuturor >:D< ce faceti?eu ma uit la teo :)
Buna, gabrielle ! Oare ma incearca un sentiment de invidie ? Hmmm, as vrea si eu sa revad emisiunile lui Teo ! Eh, asta este , oricum sa te bucuri si pentru noi !
takata scrie:AA AM UITAT O ASCULT SI PE DRAGA DE OFELIA...NU MA MAI SATUR AS VREA MAI MULTE MELODII
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot], Yandex [Bot] şi 39 vizitatori