adi scrie:adiem scrie:am sfeclit-o ...am pierdut ultima parte la Teo, a venit domnul sot sa se uite la meci iar celalalt tv da semne de batranete face dungi...
acum o sa -mi povestiti voi , trebuie !
ia rezumatul meu.
adiem scrie:am vazut, multu, te-ai suparat ca mi-am permis si eu sa fac rezumat la prima parte in stilul meu ?
...n-am icoane dar iti spun eu ca puneam un zambet cu dinti multi gen catel vinovat care a furat carnat !...
adi scrie:adiem scrie:am vazut, multu, te-ai suparat ca mi-am permis si eu sa fac rezumat la prima parte in stilul meu ?
...n-am icoane dar iti spun eu ca puneam un zambet cu dinti multi gen catel vinovat care a furat carnat !...
Nici vorba. Este normal sa-l aperi pe Catalin ca poate iti place de el ca prezentator Tv.
Si eu personal am o stima pentru el.
Acela este stilul lui, fiecare s-a consacrat prin ceva.
adi scrie:adiem scrie:am vazut, multu, te-ai suparat ca mi-am permis si eu sa fac rezumat la prima parte in stilul meu ?
Nici vorba. Este normal sa-l aperi pe Catalin ca poate iti place de el ca prezentator Tv.
Si eu personal am o stima pentru el.
Acela este stilul lui, fiecare s-a consacrat prin ceva.
aetheia scrie:Seara buna!
De azi dimineatza ma tot chinui sa citesc din urma paginile....si tot n-am reusit sa ajung la capat.
Va pup pe toti.....de la mic la mare.....
Daca am lipsit cateva zile de pe aici sa stitzi ca m-am gandit de fiecare data la voi....mai ales seara (cam pe la ora asta) simtzeam o mancarime la buricele degetelor:))
adiem scrie:Hai Fly cu intrebarea, mai poti ?
...ca eu trebuie sa ies curand de aici...si mai vin la noapte ,dar nu se stie, in functie de ce e prin casa , astept ce cel de-al treilea fiu sa vina
florina scrie:adiem scrie:nu dar am cunostinte in domeniu !
multumesc! cred ca ai inteles de ce te-am intrebat
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 38 vizitatori