...MULTUMESC , IUBIRE ..........ATAT POT SA MAI ZIC .......!nynna scrie:ofelia scrie:.....MA BUCUR NESPUS CA ITI PLACE CUM CANT.......UITE CUM IMI FAC EU FANI .....ASA ....PE NEGANDITE .......... >:D< >:D< >:D</quote>:D< >:D<adiem scrie:Doresc sa o mai felicit pe Ofelia pentru talentul ei , azi am auzit-o si eu prima data ....ce frumos canti Ofelia !
Iti doresc sa-ti fie viata un cantec vesel si armonios !
Jokep scrie:La multi ani pt mama lu Carmen!La cati mai multi ani,sa ajunga la un secol
Adina scrie:adiem scrie:Formidabil ! Ce zi ! Si eu am o sarbatoare in familie !
La multi ani surioara, la multi ani tuturor celor care s-au nascut in aceasta zi !
La multi ani sanatosi mama lui Carmen !....si ...acum cu ton de paracios :
"mama lui Carmen, Carmen e o zana ! "
Ce de sarbatoriti ! LA MULTI ANI , surioarei tale si multa sanatate , bucurii si tot ce isi doreste !
Oare mancam si noi azi o feliuta de tort , ceva ?
carmen scrie:Adina scrie:adiem scrie:Formidabil ! Ce zi ! Si eu am o sarbatoare in familie !
La multi ani surioara, la multi ani tuturor celor care s-au nascut in aceasta zi !
La multi ani sanatosi mama lui Carmen !....si ...acum cu ton de paracios :
"mama lui Carmen, Carmen e o zana ! "
Ce de sarbatoriti ! LA MULTI ANI , surioarei tale si multa sanatate , bucurii si tot ce isi doreste !
Oare mancam si noi azi o feliuta de tort , ceva ?
Cum sa nu mancam? Servim din toate. Din tortul facut pentru MAIA, ca sa fie o printesa si sa aiba o viata de basm, din tortul pentru surioara lui MARIEE
ca sa aiba parte de tot ce este frumos pe lume, din tortul pregatit mamei mele
ca sa o am langa mine tot atat de buna si frumoasa inca multi ani. Pentru toti sarbatoritii zilei de astazi, [
si
si bineinteles
Adina scrie:carmen scrie:In timp ce povestesc cu voi pregatesc. Pentru ca tot vorbeam de o perla de copil, prima lingurita este cu minune. Oare nu ei sunt minunea fiecarui parinte? Sa mai adaug iubire, frumusete, speranta, vise, ambitii, mult tact si rabdare, chiar si un strop de surprize si lumina. Am sa mai pun multa multumire, fericire, candoarea copilariei, caldura si multumire sufleteasca, bucurie, emotii, tinerete vesnica, un strop de sacrificiu, multa, multa viata si iubire iar ca indulcitor DAR DE LA DUMNEZEU
O zi in care sa nu uitam sa multumim lui Dumnezeu pentru ceea ce ne bucura viata.
Minunata cafeluta ! Am sorbit-o cu mare drag , mi-am incarcat bateriile cu toate aceste sentimente si pastrez si pentru mai tarziu !
Sigur ca este suficienta pentru toti bucurosii !
O zi magnifica !
carmen scrie:. M-am intors tare bucuroasa de la mami. V-a citit pe toti si a fost tare incantata dar nu stia cum sa va multumeasca. A spus ca asa cadou mai rar sa primeasca cineva.
Multumesc iubitilor.
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Bing [Bot], CommonCrawl [Bot] şi 38 vizitatori