carmen scrie:. M-am intors tare bucuroasa de la mami. V-a citit pe toti si a fost tare incantata dar nu stia cum sa va multumeasca. A spus ca asa cadou mai rar sa primeasca cineva.
Multumesc iubitilor.
gabrielle scrie:ce sa fac cu cel mic toata ziua ma cam zapacit de cap dar asta e,pt ca azi a fost liber de la scoala dar de maine o ia de coada si sunt un pic mai libera
nynna scrie:Dragelor va pupik dulce nu inainte de av spune somnik pufos ,vise placute o seara magica si maine o zi deosebita si insorita!
Va pupikk mult ,pana maine imi va fii TARE dor de voi! :x :x >:D< >:D< >:D<Sa>:D<x>:D< :-*
carmen scrie:COSTINA scrie:Noi ii multumim ca ne-a dat o Zana asa Buna si mereu cu sufletul catre noi:)
Sa va spun ca de cand citesc pe forum urarile voastre, am furnici la stomac? Sau ca, nu stiu de ce, imi lacrimeaza ochii?
florina scrie:carmen scrie:COSTINA scrie:Noi ii multumim ca ne-a dat o Zana asa Buna si mereu cu sufletul catre noi:)
Sa va spun ca de cand citesc pe forum urarile voastre, am furnici la stomac? Sau ca, nu stiu de ce, imi lacrimeaza ochii?
de la fumul de tigara....soro nu te speria :)) doar esti incepatoare![]()
![]()
malimai scrie:Adina scrie:Amalia , draga mea , imi pare rau ca nu te-am intalnit pe-aici ! Iti transmit multa , multa sanatate micutei tale Oana !
multumesc mult,draga mea.
suntem pe calea cea buna.
te sarut cu drag si ...ne intalnim noi pana la urma.bine ca stim unde sa ne cautam
carmen scrie:Nu am cuvinte sa va multumesc pentru toate urarile voastre. Mami le-a vazut pe toate si a fost tare emotionata. A fost un cadou frumos din partea voastra si va multumesc. Mami, va multumeste mult si va doreste sa ramaneti vesnic tineri.
Va iubesc.
adiem scrie:'neata bucurosi ! nu miroase a cafea...as face-o eu dar am exact un minut cat sa va urez o zi deosebita
Peste zi gandul meu fuge mereu la voi
malimai scrie:aetheie ,delicios tort.dar pe unde ai umblat,ca nu te-am mai citit de multisor?
Buna dimineata ,Adina!Spor la treaba si sper sa ai o zi frumoasa
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Bing [Bot], CommonCrawl [Bot] şi 37 vizitatori