• Reclame

Revista Teo: www.revistateo.ro

Ce ar fi sa ne intilnim ?

Multumiri lui ROMY, intemeietorul subiectului!

Mesajde Adina » Joi Mai 10, 2007 1:27 pm

gabrielle scrie:da asa e bine dar deh asa sunt eu tot mereu ma ingrijorez :( si stiu ca nu e bine deloc :(

Este de-nteles grija parintelui ! Cum altfel sa fim ? Totul este ca ei sa nu simta prea tare emotiile noastre !
Adina
membru
membru

Puncte de reputaţie: 0

Reclame

Mesajde nynna » Joi Mai 10, 2007 1:31 pm

Adina scrie:
nynna scrie:draga mea Mirabela e in febra pregatirilor ,eu am mai multe emotii decat ea.. :D
Nu am mai desenat deoarece ..cineva a reusit sa ma ranesca atat de tare incat inspiratia mi-a disparut ..sper ca nu ptr mult timp!
azi am reusit sa ma uit cu atentie ,sa citesc cartea "Drumurile vietii" si sper sa placa iubitorilor de poezi si desen!

Asa suntem noi, parintii , avem emotii mai mari, da' ei trebuie sa simta cata incredere avem in puterea lor si sa-i asiguram tot timpul ca vor reusi ! Pentru ca asa si este !

Da-i incolo pe cei care au reusit sa te raneasca ! Nu merita !
Uite, vino aici , stii cat de mult tinem noi la tine , si regaseste-ti inspiratia !

stiu draga mea ADINA.eu am mare incredere in puterea ei darstii cum e emotii ,griji ,stress!In legatura cu cei ce ma ranesc ,,incrc sa imi revin cu doza de bucurie alturi de voi! :x :-* :) :x
Imagine
Imagine
nynna
membru
membru

Localitate: "Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima."

Mesajde Adina » Joi Mai 10, 2007 1:36 pm

Gabrielle ,uite , de exemplu , stii ce emotii am avut eu anul trecut cand Adi a avut examenul la limba engleza pentru a intra la clasa de engleza intensiva ? Simteam ca lesin , dupa o zi intreaga de asteptat (au avut si examen scris si examen oral) , dar crezi ca Adi a simtit asta ? Nu ! Si , crede-ma ca el era atat de relaxat si de calm incat ma linisteam doar privindu-l pe el cata siguranta are !
Si a luat 10 ! Mandria pe care am simtit-o nu poate fi descrisa in cuvinte !
Adina
membru
membru

Mesajde gabrielle » Joi Mai 10, 2007 1:38 pm

oooooo felicitari fiului tau >:D<
eu am zis ca nu merg cu el la examen il trimit pe taicasu ca e mai linistit si nu e asa cum sunt eu
Imagine
Cind viata ti se pare grea si daca vreai sa izbutesti trei arme trebuie sa ai: Sa lupti,Sa uiti si Sa iubesti
gabrielle
membru
membru

Mesajde malimai » Joi Mai 10, 2007 1:38 pm

Adina scrie:Buna, Claudia ! Acum daca tot am baut cafeluta , fiecare pe rand :D , ma gandeam ca ar merge perfect Imagine ...Hmmmm, ce bine arata ! Desertul meu preferat ! Am sa va las si voua ! Pofta buna !

un tort cu ciocolata ai?e desertul meu preferat.
Imagine

Imagine

nu-s dragalasi?
malimai
membru
membru

Mesajde nynna » Joi Mai 10, 2007 1:39 pm

Adina scrie:Gabrielle ,uite , de exemplu , stii ce emotii am avut eu anul trecut cand Adi a avut examenul la limba engleza pentru a intra la clasa de engleza intensiva ? Simteam ca lesin , dupa o zi intreaga de asteptat (au avut si examen scris si examen oral) , dar crezi ca Adi a simtit asta ? Nu ! Si , crede-ma ca el era atat de relaxat si de calm incat ma linisteam doar privindu-l pe el cata siguranta are !

asa mi s-a intamplat si mie cind baiatul meu a dat la facultate (la 4 facultati .matematica,informatica,marina si UMC)s i al luat cu 9 70 si 3 de 10,a intrat la fara plata la toate dar a ales ACADEMIA ,eram cea mai fericita si mandra mamaica! :)
Ultima oară modificat de nynna pe Joi Mai 10, 2007 1:40 pm, modificat 1 dată în total.
Imagine
Imagine
nynna
membru
membru

Mesajde Adina » Joi Mai 10, 2007 1:39 pm

nynna scrie:stiu draga mea ADINA.eu am mare incredere in puterea ei darstii cum e emotii ,griji ,stress!In legatura cu cei ce ma ranesc ,,incrc sa imi revin cu doza de bucurie alturi de voi! :x :-* :) :x

Ai dreptate , Nynna ! Daca vrei marim doza de bucurinol ImagineImagineImagine ... ce zici ?
Adina
membru
membru

Mesajde steff » Joi Mai 10, 2007 1:40 pm

Adina scrie:Heeeeei , pe cine vad eu la portita ?

Buna, steff ! Cum mai merg antrenamentele ?

salutare dragelor >:D<Imagine ..poi acus ar trebui sa plec catre teren..credeam ca nu deschid azi calculatorul, dar am prins o conjuctura favorabila ['mercur retrograd' cum imi place sa zic :D ] si iata'ma :P

ce mai stiti de prajituri.. mai sunt ? :x :D ? :">
~those who are afraid to fall, they never learn to fly~
steff
membru
membru

Mesajde malimai » Joi Mai 10, 2007 1:40 pm

gabrielle scrie:
malimai scrie:
gabrielle scrie:ce sa fac cu cel mic toata ziua ma cam zapacit de cap dar asta e,pt ca azi a fost liber de la scoala dar de maine o ia de coada si sunt un pic mai libera :P

in ce clasa e cel mic?parca ai 2 baietei!

da am 2 baieti unu e in clasa a 8 ne asteapta capacitatea
si unu e in clasa a 3 el trebuie ajutat :)

spor la invatat.stiu ca inveti si tu o data cu ei.
Sa aibe parte de multe succese
malimai
membru
membru

Mesajde gabrielle » Joi Mai 10, 2007 1:41 pm

mersi malimai >:D<
Imagine
Cind viata ti se pare grea si daca vreai sa izbutesti trei arme trebuie sa ai: Sa lupti,Sa uiti si Sa iubesti
gabrielle
membru
membru

Mesajde malimai » Joi Mai 10, 2007 1:42 pm

Adina scrie:Imagine Buna , nynna ! Ce mai faci , draga noastra ? Cum mai stai cu inspiratia ? Ce mai face Mirabela ? Cred ca este in febra pregatirilor pentru examen !
Multa bafta !

ne intalnim,cumva?ca de mult nu ne-am"vazut"!
Succes si fetitei tale .
malimai
membru
membru

Mesajde gabrielle » Joi Mai 10, 2007 1:43 pm

buna steff >:D<
Imagine
gabrielle
membru
membru

Mesajde Adina » Joi Mai 10, 2007 1:44 pm

malimai scrie:un tort cu ciocolata ai?e desertul meu preferat.

Cum sa nu , draga Amalia Imagine

P.S. Tare dragalasi pisoiasii , dar se pare ca iti mancasera tot desertul :D , asa ca ti-am pregatit eu altul aici !
Adina
membru
membru

Mesajde nynna » Joi Mai 10, 2007 1:44 pm

malimai scrie:
Adina scrie:Imagine Buna , nynna ! Ce mai faci , draga noastra ? Cum mai stai cu inspiratia ? Ce mai face Mirabela ? Cred ca este in febra pregatirilor pentru examen !
Multa bafta !

ne intalnim,cumva?ca de mult nu ne-am"vazut"!
Succes si fetitei tale .

Multumesc foarte mult ! :-* >:D<
Imagine
Imagine
nynna
membru
membru

Mesajde malimai » Joi Mai 10, 2007 1:45 pm

nynna scrie:
Multa bafta !

draga mea Mirabela e in febra pregatirilor ,eu am mai multe emotii decat ea.. :D
Nu am mai desenat deoarece ..cineva a reusit sa ma ranesca atat de tare incat inspiratia mi-a disparut ..sper ca nu ptr mult timp!
azi am reusit sa ma uit cu atentie ,sa citesc cartea "Drumurile vietii" si sper sa placa iubitorilor de poezi si desen!

draga mea,nu ti-a mai trecut ?e aceiasi problema cu oamenii invidiosi care te vorbesc urat?
nu le-ai facut caricaturile? ;)
malimai
membru
membru

Mesajde malimai » Joi Mai 10, 2007 1:47 pm

Adina scrie:Gabrielle ,uite , de exemplu , stii ce emotii am avut eu anul trecut cand Adi a avut examenul la limba engleza pentru a intra la clasa de engleza intensiva ? Simteam ca lesin , dupa o zi intreaga de asteptat (au avut si examen scris si examen oral) , dar crezi ca Adi a simtit asta ? Nu ! Si , crede-ma ca el era atat de relaxat si de calm incat ma linisteam doar privindu-l pe el cata siguranta are !

Extraordinar!Chiar e deosebit baietelul tau.Cat despre emotii e adevarat ca noi parintii avem mai multe decat micutii nostri.Noi gandim mai departe decat ei si judecam lucrurile prea mult.
Cateodata avem ce invata si de la ei.
malimai
membru
membru

Mesajde nynna » Joi Mai 10, 2007 1:48 pm

malimai scrie:
nynna scrie:
Multa bafta !

draga mea Mirabela e in febra pregatirilor ,eu am mai multe emotii decat ea.. :D

draga mea,nu ti-a mai trecut ?e aceiasi problema cu oamenii invidiosi care te vorbesc urat?
nu le-ai facut caricaturile? ;)

Da e aceisi persoana ..care inceraca prin toate metodele si peste tot sa ma critice ....
Nu merita sa ii fac nici macar o caricatura..nu as avea nimik de cistigat ..astfel de oameni ...nu ii poti schimba cu nimik ..asa sunt de fel RAI! :D
Imagine
Imagine
nynna
membru
membru

Mesajde Adina » Joi Mai 10, 2007 1:48 pm

steff scrie:

salutare dragelor >:D<Imagine ..poi acus ar trebui sa plec catre teren..credeam ca nu deschid azi calculatorul, dar am prins o conjuctura favorabila ['mercur retrograd' cum imi place sa zic :D ] si iata'ma :P

Ce bine ca ai prins o conjunctura favorabila ! Elicopterul mai merge ? Ca radarul parca l-ai reparat ultima data ! Pot sa-mi pregatesc echipamentul ? :D Daca nu ma descurc , accept si "postul" de copil de mingi :))

Prajituri....hmmm, vezi ca am adus un tort de ciocolata si niste inghetata daca vrei ! Numai sa nu te doara gatul !
Ultima oară modificat de Adina pe Joi Mai 10, 2007 1:49 pm, modificat 1 dată în total.
Adina
membru
membru

Mesajde malimai » Joi Mai 10, 2007 1:49 pm

nynna scrie:

asa mi s-a intamplat si mie cind baiatul meu a dat la facultate (la 4 facultati .matematica,informatica,marina si UMC)s i al luat cu 9 70 si 3 de 10,a intrat la fara plata la toate dar a ales ACADEMIA ,eram cea mai fericita si mandra mamaica! :)

Cred ca sunteti tare mandre,dragele mele.
Ma bucur din toata inima.
Felicitari,Nynnutza pt asa copii minunati.
malimai
membru
membru

Mesajde gabrielle » Joi Mai 10, 2007 1:50 pm

felicitari nynna pt copii tai si pt tine ca ai asa copii minunati :)
Imagine
gabrielle
membru
membru

Mesajde malimai » Joi Mai 10, 2007 1:50 pm

Adina scrie:
malimai scrie:un tort cu ciocolata ai?e desertul meu preferat.

Cum sa nu , draga Amalia Imagine

P.S. Tare dragalasi pisoiasii , dar se pare ca iti mancasera tot desertul :D , asa ca ti-am pregatit eu altul aici !

multumesc.
in timp ce cautam o imag cu un tort de ciocolata,am dat peste pisoiasii aia dragalasi care chiar imi mancasera desertul si nu m-am putut abtine sa nu vii arat si voua
malimai
membru
membru

Mesajde Adina » Joi Mai 10, 2007 1:52 pm

malimai scrie:Extraordinar!Chiar e deosebit baietelul tau.Cat despre emotii e adevarat ca noi parintii avem mai multe decat micutii nostri.Noi gandim mai departe decat ei si judecam lucrurile prea mult.
Cateodata avem ce invata si de la ei.

Multumesc , draga Amalia ! Si ai dreptate , cateodata mai avem si noi cate ceva de invatat de la ei !
Adina
membru
membru

Mesajde malimai » Joi Mai 10, 2007 1:53 pm

nynna scrie:Da e aceisi persoana ..care inceraca prin toate metodele si peste tot sa ma critice ....
Nu merita sa ii fac nici macar o caricatura..nu as avea nimik de cistigat ..astfel de oameni ...nu ii poti schimba cu nimik ..asa sunt de fel RAI! :D

imi pare nespus de rau ca aud asa ceva.inseamna ca te-a suparat foarte tare din moment ce nu ti-ai revenit inca.
e mereu aproape de tine,nu o poti evita?
sa stii ca m-am intristat foarte tare stiind ca esti asa ranita.Imi pare foarte rau.
malimai
membru
membru

Mesajde malimai » Joi Mai 10, 2007 1:55 pm

Adina scrie:
steff scrie:

Ce bine ca ai prins o conjunctura favorabila ! Elicopterul mai merge ? Ca radarul parca l-ai reparat ultima data ! Pot sa-mi pregatesc echipamentul ? :D Daca nu ma descurc , accept si "postul" de copil de mingi :))

Prajituri....hmmm, vezi ca am adus un tort de ciocolata si niste inghetata daca vrei ! Numai sa nu te doara gatul !

draga steff ce lucru bun ti se intampla cand e retrograd Mercur?(si mie imi place expresia)
malimai
membru
membru

Mesajde Adina » Joi Mai 10, 2007 1:55 pm

gabrielle scrie:oooooo felicitari fiului tau >:D<
eu am zis ca nu merg cu el la examen il trimit pe taicasu ca e mai linistit si nu e asa cum sunt eu

Multumesc , gabrielle !

Poate reusesti cumva sa gasesti in tine puterea aia de care ai nevoie ca sa-ti depasesti emotiile , cel putin la suprafata , bineinteles ! Fii tare !
Adina
membru
membru

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?