malimai scrie:ofelia scrie:...DATI-MI VOIE SA VA SALIT DRAGELE MELE BUCUROASE .....AM FOST PE TARLAUA FORUMULUI ....M-AM DOCUMENTAT .....AM AFLAT LUCRURI INTERESANTE DESPRE CELE CARE ATI FOST PREZENTE .....MA BUCUR PT REALIZARILE FIECAREIA DINTRE VOI ........PREA MULT NU POT SA RAMAN PE-AICI DEOARECE MAINE DIMINEATA ......( DATI-MI VOIE SA MA LAUD ....)PLEC LA BUCURESTI , SUNT INVITATA SA FILMEZ PT TVRM .LA GRADINA BOTANICA...........VA PUPICI MULTI PE TOTI BUCUROSII ....! >:D< >:D< >:D< >:D< :-* :-* :-* :-* :x :x :x :x
Sa fii cea mai buna si cea mai frumoasa :-*
adiem scrie:iar ? pai, domne ,face electrotehnica asta un dor de forum de numa'...
am uitat sa-ti spun ca eu sunt acela care poarta noroc electrotehnistilor...parca data trecuta eram tot pe -aici cand aveai de munca la electrotehnica ...si ai luat nota buna , cred .
adi scrie:Buna seara cetateni ai bucuriei, cam rar va vizitez dar va simt aproape.
greu este perioada tezelor, perioda ascultarii si testelor, ridicarilor de medii deci pe scrut NEBUNIE
gabrielle scrie:buna seara >:D< ce faceti eu trag cu un ochi la semifinala de la eurovizion :-*
adi scrie:adiem scrie:iar ? pai, domne ,face electrotehnica asta un dor de forum de numa'...
am uitat sa-ti spun ca eu sunt acela care poarta noroc electrotehnistilor...parca data trecuta eram tot pe -aici cand aveai de munca la electrotehnica ...si ai luat nota buna , cred .
problema este ca nu are nicio legatura cu profiliul de care apartinem
dar ... romania tara de ... conducatori destepti
adi scrie:adiem scrie:iar ? pai, domne ,face electrotehnica asta un dor de forum de numa'...
problema este ca nu are nicio legatura cu profiliul de care apartinem
dar ... romania tara de ... conducatori destepti
malimai scrie:Stim ca le poti face pe toate.Succes si spor mare ,draga Adi!
Da' chiar ca ai cam lipsit!
adi scrie:malimai scrie:Stim ca le poti face pe toate.Succes si spor mare ,draga Adi!
asa este sa-l vezi pe adica cand se pune la lecturat de unde a ramas :)) pana la ziua actuala.... >:D<
recuperez eu :-*
adiem scrie:gabrielle scrie:buna seara >:D< ce faceti eu trag cu un ochi la semifinala de la eurovizion :-*
Multumesc , bine din moment ce sunt aici!
Nu ma uit la tv, mai bavardez un pic dupa care te las pe tine cred ca tot tu pui paznic...te declar sef de post !
adi scrie:malimai scrie:Stim ca le poti face pe toate.Succes si spor mare ,draga Adi!
asa este sa-l vezi pe adica cand se pune la lecturat de unde a ramas :)) pana la ziua actuala.... >:D<
malimai scrie:Si eu am facut electrotehnica si am iesit din liceu la fel cum am intrat :-/
adi scrie:malimai scrie:Si eu am facut electrotehnica si am iesit din liceu la fel cum am intrat :-/
si noi trecem ca voda prin loboda.
tinerii din ziua de azi nu mai sunt interesati de ce zicea Slavici ci de Codul lui Da Vinci sau bineinteles ce a scos guta. iar la ora 11 in scoala sunt doar ce-i care le este rusine sa chiuleasca.
iar cand suntem ascultati spune:
"profa este de vina ca nu ne explica" :)) dar noi nu am fost la ora
cu electrotehnica domnul profesor nu intelege ca ar trebui sa predea doar chestii de cultura generala. dar nu este domnia sa de vina ca ministerul cere.
malimai scrie:baga carte in voi de le amestecati frumusel in blender pana iese un cocktail...
malimai scrie:gabrielle scrie:buna seara >:D< ce faceti eu trag cu un ochi la semifinala de la eurovizion :-*
Eurovision?tare in urma sunt.
sa nu-mi spui ca a inceput?Maine e finala,sau cand?
malimai scrie:adi scrie:malimai scrie:Stim ca le poti face pe toate.Succes si spor mare ,draga Adi!
am intrat pe forum de ceva timp,dar abia acum am ajuns la pag. finala.
si nici nu am avut atata de mult de citit ca altadata,dar imi place sa si raspund din urma.
adiem scrie:gabrielle scrie:o mersi adiem :)) dar sti eu sunt liliac :)) :))
copilasii i-ai "rezolvat ?"
adi scrie:malimai scrie:baga carte in voi de le amestecati frumusel in blender pana iese un cocktail...
da manualele sunt foarte complexe zici ca noi suntem electronisti.
problema este ca nu se pupa profilul cu ce facem
intradevar este nevoie de cultura generala ca in ziua de azi ca sa schimbi un bec chemi echipele de interventie.
ar trebui sa ne invete sa punem o priza in loc de teorie..
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Bing [Bot], CommonCrawl [Bot] şi 40 vizitatori