carmen scrie:adiem scrie:cu-cu , cu-cu, mai sunt 6 minute pana la miezul noptii...
Mi-ai adus aminte de cucul nostru. Oare ce face? Sa-i tinem pumnii pentru filmarea care o asteapta
adi scrie:lumeee care stie vreun leac impotriva alergiilor la praf si parfumuri si altele ca stranut de 2 zile, nu mai plamani :))
carmen scrie:adiem scrie:cu-cu , cu-cu, mai sunt 6 minute pana la miezul noptii...
Mi-ai adus aminte de cucul nostru. Oare ce face? Sa-i tinem pumnii pentru filmarea care o asteapta
adi scrie:lumeee care stie vreun leac impotriva alergiilor la praf si parfumuri si altele ca stranut de 2 zile, nu mai plamani :))
adiem scrie:nynna scrie:Oare cum 'canta "liliecii?? :Dadiem scrie:cu-cu , cu-cu, mai sunt 6 minute pana la miezul noptii...![]()
Mai sunteti ??
lilic - lilic !
carmen scrie:Noapte buna ana maria
Noapte buna mariee
Acum plecati cand vroiam sa va spus ca s-a inscruis in clubul nostru Tantelu.
Am vazut!!!!!dap eu sper!!!!! :D :Dcarmen scrie:Tu nu poti merge la culcare gabrielle ca doar esti liliacul de noapte.
Ninuca, nu astedpta prima ca bossul e zgarcit. :))
O dulcica de fata talentata! >:D<gabrielle scrie:la premiile de la mtv Cleopatra Stratan a luat 3 premii :x ce frumos pentru o fetita de 3 ani sau 4 :-/
gabrielle scrie:la premiile de la mtv Cleopatra Stratan a luat 3 premii :x ce frumos pentru o fetita de 3 ani sau 4 :-/
nynna scrie::) :) :) Scumpii mei Bucurosi va las nu inainye de va spune somnik pufos,o noapte magicacu vise minunate si sa aveti un weekend cat mai placut alaturi de cei dragi !
Va pupik pe toti si maine sper sa mai vb ! >:D< >:D< :-* :-* :-*
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot], Yandex [Bot] şi 36 vizitatori