o zi frumusica va doresc !
carmen scrie:. Astazi este vineri
. Ce-mi place. Repede sa pun
pe foc ca este tarziu. Imi adun borcanasele, inchid ochii si aleg unul. Surpriza. Pun cateva lingurite bune, apoi rastorn borcanasul cu vesti bune si cu noroc, un pic de liniste, multumire sufleteasca si un strop de rabdare, tact si putina uitare. Sa mai adaug prietenie, iubire, bucurie, ganduri bune, frumusete, ardoare, tinerete, intelegere, credinta, veselie si multe zambete, impliniri, intelegere, cateva amintiri, un strop de visare si unul de magie. S-o indulcim cu RECUNOSTINTA
Va doresc o zi in care sa va ganditi cu drag la cei care au fost langa voi atunci cand ati avut nevoie.
adiem scrie:neata' la todo mondo-ca sa nu ma-ndepartez de discutiile de azi noapte
o zi frumusica va doresc !
florina scrie:adiem scrie:indrazniti, bucuroaselor !
cine stie ceva de Florina pe alte cai decat forumul ca mi-e un dor de ea ...
ma usuc Floare fata !
si mie mi`a fost dor de voi...dar chiar ma usuc... o raceala rebela nu prea imi lasa capul limpede :( dar scap eu ...vine sesiunea si liliacu e in toi
va iubesc mult !
carmen scrie:Noapte buna ana maria
Noapte buna mariee
Acum plecati cand vroiam sa va spus ca s-a inscruis in clubul nostru Tantelu.
adiem scrie:am vazut si eu ca a fost mare bal dupa ce am parasit"incinta"
...se pare ca atunci cand apare adi se dezlantuie spiritele...si adi apare pe baza de electrotehnica
vezi...totul se leaga :)
Adina scrie:carmen scrie:Noapte buna ana maria
Noapte buna mariee
Acum plecati cand vroiam sa va spus ca s-a inscruis in clubul nostru Tantelu.Ce veste , ce veste ! Abia astept sa o vedem pe-aici , macar din cand in cand ! Dulcica tare Tantelu ! :-*
adiem scrie:solist , da ce te faci cu munca in echipa !
adinuta iti functioneaza mp ?
mie nu prea
cu reply da, dar cand initiez eu nu
...fac proba iar , te uiti la mp ?
Adina scrie: Buna dimineata , bucurosilor !
Da' ce-ati avut , dom'le azi-noapte de nu ati avut somn ? Doamne , mult ati mai sporovait ! Din cate imi dau eu seama Adi v-a cam marit doza de bucurinol ! :))
carmen scrie:. Astazi este vineri
. Ce-mi place. Repede sa pun
pe foc ca este tarziu. Imi adun borcanasele, inchid ochii si aleg unul. Surpriza. Pun cateva lingurite bune, apoi rastorn borcanasul cu vesti bune si cu noroc, un pic de liniste, multumire sufleteasca si un strop de rabdare, tact si putina uitare. Sa mai adaug prietenie, iubire, bucurie, ganduri bune, frumusete, ardoare, tinerete, intelegere, credinta, veselie si multe zambete, impliniri, intelegere, cateva amintiri, un strop de visare si unul de magie. S-o indulcim cu RECUNOSTINTA
![]()
![]()
Va doresc o zi in care sa va ganditi cu drag la cei care au fost langa voi atunci cand ati avut nevoie.
Adina scrie:Asa-i , Adi ! Unu-i Clubul Bucuriei , cel mai frumos si mai calduros loc de intalnire al bucurosilor (aici s-a rasturnat carul cu radiatoare )
Si unde in alta parte mai gasim noi bucurinol ? Nicaieri !
Apropo, Adi , ai inregistrat la OSIM bucurinolul ? :D
Adina scrie:Cata modestie !
Cum sa te uitam noi vreodata , Adi ? Nici gand ! Ni te-ai lipit de suflet ca "marca de scrisoare" si acolo ramai !
Acu' te-ai pricopsit cu noi si nu mai scapi !
Adina scrie:adi scrie:gabrielle scrie:intru ca sa mai citesc dar aici e mai multa caldura decat acolo :) acolo intru mai mult ca sa scriu despre emisiune :)
da, noi avem radiatoare :))
e frumos si acolo sunt multi fani si postari
dar unu-i ClubulBucuriei :P
Asa-i , Adi ! Unu-i Clubul Bucuriei , cel mai frumos si mai calduros loc de intalnire al bucurosilor (aici s-a rasturnat carul cu radiatoare)
Si unde in alta parte mai gasim noi bucurinol ? Nicaieri !
Apropo, Adi , ai inregistrat la OSIM bucurinolul ? :D
Adina scrie:florina scrie:adiem scrie:indrazniti, bucuroaselor !
cine stie ceva de Florina pe alte cai decat forumul ca mi-e un dor de ea ...
ma usuc Floare fata !
si mie mi`a fost dor de voi...dar chiar ma usuc... o raceala rebela nu prea imi lasa capul limpede :( dar scap eu ...vine sesiunea si liliacu e in toi
va iubesc mult !
Surioara draga , fii si tu darnica si imprastie in stanga si-n dreapta virusii ca poate sunt altii care au nevoie :D .Asa scapi si tu de raceala asta rebela !
Insanatosire grabnica ! :-*
adi scrie:adiem scrie:daaaaa, surprinzatoaaare !
sa vedem cum canta azi la scoala...cine canta noaptea prea mult ...
s-a imbolnavit proful de electronica :))
adiem scrie:adi scrie:adiem scrie:daaaaa, surprinzatoaaare !
sa vedem cum canta azi la scoala...cine canta noaptea prea mult ...
s-a imbolnavit proful de electronica :))
:)) ti-am spus eu ca ai noroc cu mine!
da' nu cumva te-ai "imbolnavit " tu ?
neata nina, adi
adi scrie:Adina scrie: Buna dimineata , bucurosilor !
Da' ce-ati avut , dom'le azi-noapte de nu ati avut somn ? Doamne , mult ati mai sporovait ! Din cate imi dau eu seama Adi v-a cam marit doza de bucurinol ! :))
buna dimineata adina.
da azi noapte am cam vorbit.. :)) :))
nynna scrie:Buna adiem,,buna ADY,bunaADIN!A!!..am crezut ca vb singura pe aici..!!!!! :D
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 37 vizitatori