la mai multe bucuroaso >:D<ofelia scrie:URAAAAAAAAAAAAAAAAAAA....! 500.....DE MESAJE ........INTR-O LUNA DE ZILE ............! MAIIIIII....CE PERFORMANTA ........ !IMI VINE SA MA PUP .UITE-ASA ......... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
la mai multe bucuroaso >:D<ofelia scrie:URAAAAAAAAAAAAAAAAAAA....! 500.....DE MESAJE ........INTR-O LUNA DE ZILE ............! MAIIIIII....CE PERFORMANTA ........ !IMI VINE SA MA PUP .UITE-ASA ......... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
......MULTUMESC ,DRAGA SI BUNA MEA PRIETENA .............!florina scrie:la mai multe bucuroaso >:D<ofelia scrie:URAAAAAAAAAAAAAAAAAAA....! 500.....DE MESAJE ........INTR-O LUNA DE ZILE ............! MAIIIIII....CE PERFORMANTA ........ !IMI VINE SA MA PUP .UITE-ASA ......... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
CLAUDIA scrie:BUNA SEARA DOAMNELE MELE DRAGI.O SA MA STADUIESC SA STAU SI EU CU VOI MAI MULT ASTA SEARA...SPER SA NIMERESC LITERELE CA SUNT IN CAMERA COPILULUI SI E INTUNERIC
adiem scrie:florina scrie:zana , sora mea pe unde umbli?????????????????
soro ! termina cu poza asta ca e asa rautacioasa tipa !
impunge rau !
...SIGUR O SA TE FACI MARE .......! SI-APOI O SA NE DAI .... ,,CLSE ,,.....! >:D< >:D< >:D< :-* :-* :-*CLAUDIA scrie:MAMA DAR PRESTATI NU GLUMA ,BRAVO,LAS CA O SA MA FAC SI EU MARE SI O SA MAI IMI CUMPAR UN CALCULATOR NUMAI AL MEU...
ofelia scrie:.....NORMAL CA O SA VIN SA LE CANT COPIILOR VOSTRI LA NUNTA ...............DACA E CAZUL VIN SI IN BASTON........! :)) :)) :))
carmen scrie:
Buna surioara. Misunam si eu prin casa. Mai o curatenie, mai o scama, sti cum e? Tu, cum stai cu amigdalele?
florina scrie:adiem scrie:florina scrie:zana , sora mea pe unde umbli?????????????????
impunge rau !
marie mie mi se pare o "zana buna rauuuuuuuuuuu" :D
.....N-AR FI MAI BINE UN LICURICI ........? UITE ....SI VARA A SOSIT ................ :)) :)) :))adiem scrie:CLAUDIA scrie:BUNA SEARA DOAMNELE MELE DRAGI.O SA MA STADUIESC SA STAU SI EU CU VOI MAI MULT ASTA SEARA...SPER SA NIMERESC LITERELE CA SUNT IN CAMERA COPILULUI SI E INTUNERIC
sa punem mana de la mana sa-ti luam o lanterna !
carmen scrie:adiem scrie:
impunge rau !
Da marie, dar asa ii dau mat regelui.
ofelia scrie:URAAAAAAAAAAAAAAAAAAA....! 500.....DE MESAJE ........INTR-O LUNA DE ZILE ............! MAIIIIII....CE PERFORMANTA ........ !IMI VINE SA MA PUP .UITE-ASA ......... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
florina scrie:carmen scrie:
Buna surioara. Misunam si eu prin casa. Mai o curatenie, mai o scama, sti cum e? Tu, cum stai cu amigdalele?
soro amigdalele astea sunt "galci" in toata regula...nu prea imi dau glas...dar inca mai am maini si taste :)) :)) :))
....UITE CE FATA BUNA ESTI ......NU ESTI PRETENTIOASA ......TE MULTUMESTI SI CU PUTIN........! >:D< :-* :xCLAUDIA scrie:EU TOT UN CALCULATOR AS PREFERA ,DAR DAC INSISTATI ACCEPT SI LICURICI
adiem scrie:carmen scrie:adiem scrie:
impunge rau !
Da marie, dar asa ii dau mat regelui.
hauleo, saru'mana coana zana !
eu credeam ca ai zanoi nu rege !
ofelia scrie:ZANAAAAAAAAAAA....! CE MAI FACI ...IUBIRE ........? MI-E TARE DOOOOOOR DE TINEEEEEEEE.........! :-* :-* :-* :x :x :x >:D< >:D< >:D< >:D< >:D< >:D< >:D< >:D<
adiem scrie:florina scrie:carmen scrie:
soro amigdalele astea sunt "galci" in toata regula...nu prea imi dau glas...dar inca mai am maini si taste :)) :)) :))
pai da, noroc ca nu se fac amigdale la maini...si noroc ca nu intram pe mess cu boxele deschise !
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Bing [Bot], CommonCrawl [Bot] şi 40 vizitatori