adiem scrie:din comoditate...sau ma rog, nu simt o nevoie acuta, imi place sa gasesc cuvinte care sa exprime ...e drept ca uneori e mult mai sugestiva o imagine
multumesc de linkuri nu duc lipsa am gasit o gramada pe net ...le stii pe acelea stilizate ? cam seci...
ofelia scrie:....MAI E VORBA ..................! CUM SA NU ITI CANT TIE ,COPILASUL MEU SCUMP SI DRAG ... !!!!!! PT TINE CANT CAT M-OR TINE PUTERILE ..........! >:D< >:D< >:D< >:D< >:D<x>:D< >:D< >:D<adi scrie:bai frate cat ati scrii lumee , ofelia imi canti cand ma insor ? :-/
....FLORINA DRAGA , SA IEI DECASEPT SI SIGUR O SA-TI TREACA .....GALCII ....! :-* :-* :-*florina scrie:adiem scrie:nu Floare, n-am uitat nimic, ma ingrijoreaza numa ca acum esti o timida cu galci !
mai dar nu aveti un remediu pe bune...ca luai 4 zile antibiotic...dar nimic
florina scrie:CLAUDIA scrie:ADI ,TE CAM DAI RANIT SAU NU AI TIMP SA RASPUNZI DACA ESTI PREGATIT DE INTALNIREA CARE TI-AM PROPUS-O >:D<
intalnire??????????????? tradare , tradare dar sa stim si noi :D
....MAI E VORBA ..................! CUM SA NU ITI CANT TIE ,COPILASUL MEU SCUMP SI DRAG ... !!!!!! PT TINE CANT CAT M-OR TINE PUTERILE ..........! >:D< >:D< >:D< >:D< >:D<x>:D< >:D< >:D</quote>:D< >:D< >:D<adi scrie:ofelia scrie:adi scrie:bai frate cat ati scrii lumee , ofelia imi canti cand ma insor ? :-/
florina scrie:adiem scrie:nu Floare, n-am uitat nimic, ma ingrijoreaza numa ca acum esti o timida cu galci !
mai dar nu aveti un remediu pe bune...ca luai 4 zile antibiotic...dar nimic
adi scrie:Va invit pe toti pe cel mai minunat strand din lume Strandul Neptun.
Claudia stii ce zic , nu ?
CLAUDIA scrie:CE FRUMOS AR FI SA NE INTALNIM IN ARADUL COPILARIEI SI ADOLESCENTEI MELE SI A LUI ADI,DAR NICI NU INDRAZNESC SA VISEZ LA ASEMENEA INTALNIRE
...VIN SI EU LA STRAND ....DAR NU STIU DESPRE CE ESTE VB .....? CINE MA LAMURESTE SI PE MINE ...CA SUNT SI EU NESTIITOARE.........! :-*adi scrie:Va invit pe toti pe cel mai minunat strand din lume Strandul Neptun.
florina scrie:mai dar nu aveti un remediu pe bune...ca luai 4 zile antibiotic...dar nimic
adi scrie:Va invit pe toti pe cel mai minunat strand din lume Strandul Neptun.
adiem scrie:adi scrie:Va invit pe toti pe cel mai minunat strand din lume Strandul Neptun.
nu prea cred ca stii ce zici ...cand vor intra "balenele" in apa se inunda Aradul
adi scrie:liliacu Fli :))
Florinooo ai masca ?
ne da virusi stranuta de balteste tastatura
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 33 vizitatori