carmen scrie:15.000 mesaje.
![]()
Sa ne intalnim sanatosi si 1.000.000 mesaje
am un stil ...inconfundabil...dar v-ati grabit fratilor....nu mai poate omu..si el ca omu.... hai la cat mai multe mesaje... :x
carmen scrie:15.000 mesaje.
![]()
Sa ne intalnim sanatosi si 1.000.000 mesaje
CLAUDIA scrie:HAI CA VA SPUN CA DOAR SUNTEM INTRE PRIETENI...61 DAR ERAM IMBRACATA SIGUR FARA HAINE AM VREO 55 :))
.....AI O GREUTATE DE INVIDIAT ....TINE-O TOT ASA ....CLAUDIA scrie:HAI CA VA SPUN CA DOAR SUNTEM INTRE PRIETENI...61 DAR ERAM IMBRACATA SIGUR FARA HAINE AM VREO 55 :))
ofelia scrie:...SI EU SUNT CURIOASA CE O SA SPUNA SOTUL MEU CAND O SA-I ,,BUTONEZ,, LA CAP....MAI ARE APROX. 1 LUNA DE ZILE DE LINISTE PT CA O SA-MI CUMPAR UN CALC . SA NU MA MAI CERT CU FECIORUL MEU ..... :)) :)) :))florina scrie:acu inteleg eu...ce-i si pe sotul meu cand tastez eu aici... :))
CLAUDIA scrie:HAI CA VA SPUN CA DOAR SUNTEM INTRE PRIETENI...61 DAR ERAM IMBRACATA SIGUR FARA HAINE AM VREO 55 :))
carmen scrie:CLAUDIA scrie:HAI CA VA SPUN CA DOAR SUNTEM INTRE PRIETENI...61 DAR ERAM IMBRACATA SIGUR FARA HAINE AM VREO 55 :))
:)) :)) :)) Draga mea esti categoria pana, sa incepem noi, categoria grea ca ne cantarim ca-i jale
gabrielle scrie:CLAUDIA scrie:HAI CA VA SPUN CA DOAR SUNTEM INTRE PRIETENI...61 DAR ERAM IMBRACATA SIGUR FARA HAINE AM VREO 55 :))
:)) :)) daca as avea greutatea ta m as simti miss
gabrielle scrie::( numai eu sunt mareeeeeeeeeeeeeeeeee :( unde i smilul de plans ca vreau sa plang cand aud ce slabute sunteti :(
carmen scrie:florina scrie:
sora mea dar ce zici de cei de la supergrea :)) :)) :)) :))
Nu exista iubire.
florina scrie:carmen scrie:CLAUDIA scrie:HAI CA VA SPUN CA DOAR SUNTEM INTRE PRIETENI...61 DAR ERAM IMBRACATA SIGUR FARA HAINE AM VREO 55 :))
:)) :)) :)) Draga mea esti categoria pana, sa incepem noi, categoria grea ca ne cantarim ca-i jale
gabrielle scrie:carmen scrie:florina scrie:
Nu exista iubire.
cred ca la aceea categorie merg eu :(
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 37 vizitatori