...ACUM DA ,ANA MARIA ....Jokep scrie:ofelia scrie:...CARE ...MARIA ....?Jokep scrie:Ala cu maria
pe mine ma cheama ana maria si interpretul greciei tot striga maria maria.Ai inteles?
...ACUM DA ,ANA MARIA ....Jokep scrie:ofelia scrie:...CARE ...MARIA ....?Jokep scrie:Ala cu maria
pe mine ma cheama ana maria si interpretul greciei tot striga maria maria.Ai inteles?
pai mama draga eu la 48 de ani ai mei .. :D i-am prins :DJokep scrie:nynna scrie:SUEDIA....imiaduce aminte de anii '70 .....
eu nu am prins timpurile ala:))
...UNDE ...UNDE ....Jokep scrie:Yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii am vazut steagu romanieiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jokep scrie:nynna scrie:pai mama draga eu la 48 de ani ai mei .. :D i-am prins :DJokep scrie:nynna scrie:SUEDIA....imiaduce aminte de anii '70 .....
:D :))
nynna scrie:Jokep scrie:nynna scrie:pai mama draga eu la 48 de ani ai mei .. :D i-am prins :DJokep scrie:nynna scrie:SUEDIA....imiaduce aminte de anii '70 .....
Sigur ai 48 atunci eu am 70 fix[/quote ]PAi draga mea fa mika socotelala nascuta in "59"??? :D:D
Nu-i bai.... se intimpla... :DJokep scrie:nynna scrie:Jokep scrie:nynna scrie:pai mama draga eu la 48 de ani ai mei .. :D i-am prins :DJokep scrie:nynna scrie:SUEDIA....imiaduce aminte de anii '70 .....
Sigur ai 48 atunci eu am 70 fix[/quote ]PAi draga mea fa mika socotelala nascuta in "59"??? :D:D
Vezi ca am scris un mesaj mai anterior.Scuze de incurcatura
Jokep scrie:ofelia scrie:...FRANTA ....MEDIOCRU ....PREA SIMPLA MELODIA ...COSTUMATIA ...NO COMENT ...
Costumatia nici mie nu mi-a placur.Tenorii sunt buni dar mie nu imi place melodia
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Bing [Bot], CommonCrawl [Bot] şi 55 vizitatori