ori vrei sa fii ca bebe asta obosit ?
adiem scrie:La cat te scoli Adi ?
Nu ar fi bine sa te culci ?
Mai stau eu si Floarea sau numai eu cu cainele ...daca Floarea nu mai poate !
Ma gandesc sa fii in forma maine sa apuci sa te odihnesti un pic)
florina scrie:adiem scrie:La cat te scoli Adi ?
zii ca`s doar idei .... asta cu dormitu` :D ca altfel bossu face urat :))
adiem scrie:La cat te scoli Adi ?
pazesc eu cu pisu mic si meloman !
Pe acesta il doresc avatar !
carmen scrie:La multi ani Miruna.O viata frumoasa sa ai si sa devii o viitoare Bucuroasa
florina scrie:adiem scrie:malimai scrie:adi scrie:vaaaaaaaaaaaai apocaliptica..
:)) :)) :)) :)) :))
razi degeaba...nici eu nu sunt fan surprize-surprize...dar asta nu ma inpiedica sa fiu obiectiva ... sunt chestii separate
nu-mi place patetismul de nici o culoare si de aceea nu ma uit si nu apreciez chestiile dureroaso- siropoase de la acea emisiune dar ti-am spus...una-i una si alta-i alta !
... nici aici nu o sa ma vezi ca ma intrec in complimente si cu toate acestea am sentimente...bucuroase !
dar ce s-a intamplat aici???? eu am lipsit :(
florina scrie:adiem scrie:chiar asa...da mai vampiriti mult ?
mie nu mi-e somn si telef m-a linistit ...dimineata pot sa dorm pana la 10 tot injuram eu ca la usa cortului ca nu ma lasa sa vorbesc cu prietenii mei si cand colo...veste buna !
vreau si eu asa weekend ... fericitooooo (a doua oara) :-*
carmen scrie:Buna dimineata. Tare greu m-am sculat astazi. Noroc cu pasarelele din spatele blocului care-si faceau incalzirea pentru concert ca m-au binedispus ca altfel ma urcam in pat la loc :D . Sa ma apuc de treaba poate imi fuge somnul. Sa iau
care este si el un pic somnoros asa ca prima lingurita este cu inviorare. asa, Acum mai adaug vioiciune, innoire, zambete, chiar mai multe lingurite bina dispozitie ei elan. Sa vad ce mai gasesc. Incredere, tact, rabdare, un strop de importanta, concentrare, un strop de iertare si unul de liniste, intelegere. Peste toate pun multa iubire, impacare, multumire sufleteasca, credinta, ganduri bune, impliniri, un strop de amintiri si de visare, pasiune si ardoare, un strop de sacrificiu, multa, multa viata si iar iubire, impacare ..... Iar ca indulcitor SUCCES
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 41 vizitatori