COSTINA scrie:Vai, ce ma bucur, Adina ca inca mai functioneaza si la mine..desi am lipsit ceva!
O imbratisare calda si plina de dor >:D<
COSTINA scrie:Mult succes in delegatie! Si sa fie cu spor!
>:D<
COSTINA scrie:Nu din cauza lucrarii am lipsit,, ca imi gaseam eu timp de-o pauza, macar sa spun ,,buna''..nu am avut net..ca nu platisem factura..se mai intampla..cum ziceam, sa fie si momente cand nu sunt banuti decat de paine si lapte praf..
ma bucur insa foarte mult ca sunt iarasi printre voi >:D<
COSTINA scrie:Da, o sa-i transmitem..s-a intamplat ceva?ca eu nu am apucat sa citesc
Adina scrie:COSTINA scrie:Mult succes in delegatie! Si sa fie cu spor!
>:D<
Multumesc , draga mea . Desi , crede-ma , ca tare nu as vrea sa merg ! Asta este , serviciu-i servici ! Daca-i ordin, cu placere ! :D
adiem scrie:bine ai revenit ,Costina...acum stiu cum e cu lipsa ta...facturile...
se mai intampla ...la noi nu taie internetul poti sa nu platesti dar nu stiu pentru cat timp stiu doar ca mereu intarzii si asta pentru ca trebuie sa merg la ei la ghiseu in loc sa virez...nu au posibilitatea asta .Macar bine ca nu taie e foarte leger din punctul asta de vedere
Mie mi-ai lipsit de fapt de cate ori lipseste cineva mai mult timp parca nu e bucuria completa...mie imi place sa fim multi si veseli ! >:D< >:D< >:D<
COSTINA scrie:Bunaaaaaaaa dragi prieteni!
Ce dor mi-a fost de voi! >:D<
Zilnic m-am gandit la prietenii mei bucurosi si cu parere de rau ca nu am putut intra sa va intalnesc. Nu pot descrie dorul ce l-am avut :-*
De=abia in dimineata aceasta am platit factura la net:(se mai intampla sa nu fie banuti decat de lapte praf si paine...
Va imbratisez cu mare-mare drag si dorrr imens!
Adina scrie:Daca o vedeti pe-aici pe Claudia sa-i transmiteti gandurile noastre bune si multa sanatate lui Valentin ! O asteptam cu vesti bune !
Sper sa va mai prind astazi , poate ceva mai tarziu . Plec acum intr-o delegatie la Deva !
Va imbratisez cu drag ! O zi minunata !
adiem scrie:Adinuta deja cred ca e pe drum...de aceea e bun un leptop la casa omului...la mine e si mai necesar pentru ca in curand voi pleca pe termen lung iar la internet cafe nu obisnuiesc sa merg ...
Nu stiu ce am sa ma fac fara voi , nici nu vreau sa ma gandesc !
gabrielle scrie:buna ziua bucurosilor >:D< carmen vad ca ai lasat cafeaua mie mi sa terminat pot lua o gurita mica de la tine)
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Bing [Bot], CommonCrawl [Bot] şi 39 vizitatori