• Reclame

Revista Teo: www.revistateo.ro

Ce ar fi sa ne intilnim ?

Multumiri lui ROMY, intemeietorul subiectului!

Mesajde ofelia » Mar Mai 15, 2007 2:52 pm

>:D<BUNA>:D< >:D< SALUT ...INCERC SA VA SCRIU ....SI M-I SA STERGE TOT ....
Imagine
Imagine

SA VA FIE VIATA CA UN CANTEC DE VALOARE , CA O FLOARE CU NUME DE TEO !
ofelia
membru
membru

Puncte de reputaţie: 0

Reclame

Mesajde ofelia » Mar Mai 15, 2007 2:56 pm

......N-O SA NE MAI VORBIM O VREME ....PLEC DIN CAMPINA .....POATE VB DUMINICA SEARA ....PANA ATUNCI SA AVETI ZILE LINISTITE ..... >:D< >:D< >:D<
Imagine
Imagine

ofelia
membru
membru

Mesajde ofelia » Mar Mai 15, 2007 2:58 pm

TE ROG ZANA MEA CEA BUNA .....DACA VREI SI POTI DA-MI UN TELEFON URGENT ......PUPICI MULTI .... :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Imagine
Imagine

ofelia
membru
membru

Mesajde ofelia » Mar Mai 15, 2007 3:01 pm

TE ROG SI PE TINE ADITA SA -MI DAI UN TELEFON ...AM CEVA PERSONAL DE VB CU TINE .....PUPICI MULTI ..... :-* :-* :-*
Imagine
Imagine

ofelia
membru
membru

Mesajde gabrielle » Mar Mai 15, 2007 3:07 pm

buna ofelia drum bun :) si te asteptam sa revii :-*
Imagine
Cind viata ti se pare grea si daca vreai sa izbutesti trei arme trebuie sa ai: Sa lupti,Sa uiti si Sa iubesti
gabrielle
membru
membru

Mesajde Adina » Mar Mai 15, 2007 4:00 pm

M-am intors din delegatie , a fost frumos , am rezolvat si sarcina de serviciu si m-am gandit la bucurosii mei dragi ! Nu e nimeni pe aici , dar cred ca mai tarziu va adunati voi ! Mai este putin si se ajunge la 16.000 de articole !

Va imbratisez cu mare drag ! >:D<
Adina
membru
membru

Mesajde gabrielle » Mar Mai 15, 2007 4:22 pm

felicitari adina pentru reusita >:D< :-*
Imagine
Cind viata ti se pare grea si daca vreai sa izbutesti trei arme trebuie sa ai: Sa lupti,Sa uiti si Sa iubesti
gabrielle
membru
membru

Mesajde fly » Mar Mai 15, 2007 6:02 pm

buna bucurosule! :-*
Imagine La multi ani pisicuta!!!
fly
membru
membru

Mesajde Jokep » Mar Mai 15, 2007 6:16 pm

Buna seara tuturor!
Jokep
membru
membru

Mesajde nynna » Mar Mai 15, 2007 7:37 pm

Adina scrie:M-am intors din delegatie , a fost frumos , am rezolvat si sarcina de serviciu si m-am gandit la bucurosii mei dragi ! Nu e nimeni pe aici , dar cred ca mai tarziu va adunati voi ! Mai este putin si se ajunge la 16.000 de articole !

Va imbratisez cu mare drag ! >:D<

Felicitarii si te imbratisez cu mare drag! :x :x :x
Imagine
Imagine
nynna
membru
membru

Localitate: "Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima."

Mesajde nynna » Mar Mai 15, 2007 7:39 pm

ofelia scrie:>:D<BUNA>:D< >:D< SALUT ...INCERC SA VA SCRIU ....SI M-I SA STERGE TOT ....

asa am patit si eu la pranz! :D :D :D
Puteam sa va citesc mesajeledar nu putem eu sa va trimit ..se stergea tot :D :D :D :( :( :P :P :P
boss care a fost problema?? :P :D :D :D :D
Imagine
Imagine
nynna
membru
membru

Mesajde nynna » Mar Mai 15, 2007 7:41 pm

adiem scrie:bine ai revenit ,Costina...acum stiu cum e cu lipsa ta...facturile...
se mai intampla ...la noi nu taie internetul poti sa nu platesti dar nu stiu pentru cat timp stiu doar ca mereu intarzii si asta pentru ca trebuie sa merg la ei la ghiseu in loc sa virez...nu au posibilitatea asta .Macar bine ca nu taie e foarte leger din punctul asta de vedere

Mie mi-ai lipsit de fapt de cate ori lipseste cineva mai mult timp parca nu e bucuria completa...mie imi place sa fim multi si veseli ! >:D< >:D< >:D<

Ai drepatate draga mea..asa simt si eu...dar voi ?/ :P :D :P :D
Imagine
Imagine
nynna
membru
membru

Mesajde nynna » Mar Mai 15, 2007 7:42 pm

Adina scrie:
carmen scrie:Deci in ciripit de pasarele, pregatesc cafeluta. Imagine e pe foc si susura si el, borcanasle vesele stau pregatite pentru a va oferii placere. Unul este cam timid da, am sa incep cu el. Voi pune un strop de ingrijorare, nu mult, cat sa nu trecem nepasatori pe langa problemele celor dragi. Peste el voi rasturna tot borcanasul cu speranta, apoi credinta, incredere, calm si rabdare, intelepciune. Mai adaug multa iubire si tandrete, mangaiere, caldura sufleteasca, cateva lingurite bune cu candoarea copilariei, surprize placute. Ar mai trebui un strop de zambet, multa bucurie si prietenie, binecuvantare, iar peste toate rastorn borcanasul cu SANATATE. Imagine
Va doresc o zi in care sa va bucurati de viata si de ceea ce va ofera ea.

O cafea speciala , ca-ntotdeauna ! O sa am grija sa-i pastrez si Claudiei o cana mare din cafeluta asta !

Dar mie ...mi-ati oprit..nu am vazut ..pun botik MARE!!!!!!!! :( :( :D :D :D :D
Imagine
Imagine
nynna
membru
membru

Mesajde nynna » Mar Mai 15, 2007 7:44 pm

Adina scrie:Daca o vedeti pe-aici pe Claudia sa-i transmiteti gandurile noastre bune si multa sanatate lui Valentin ! O asteptam cu vesti bune !

Sper sa va mai prind astazi , poate ceva mai tarziu . Plec acum intr-o delegatie la Deva !

Va imbratisez cu drag ! O zi minunata !

si din partea mea ..multa sanante si un pupik cu dulce si plin de sanatate! :x :x :x :x
Imagine
Imagine
nynna
membru
membru

Mesajde nynna » Mar Mai 15, 2007 7:45 pm

adiem scrie:Da,da, ciripitul pasarelelor se aude pana la mine, se aduna mai multe pasarele in copacul din fata ferestrelor mele ( e un nuc falnic si ar avea loc si cucul Ofeliei)
Mirosul cafelei ajunge pana in bucataria mea si se contopeste cu cel ce se ridica din ceasa pregatita in timp ce calculatorul sfaraie usor amintindu-mi sa va spun buna dimineata ...
Buna dimineata bucurie din toata tara !

Trag cu coada ochiului la ceas- prietenul si dusmanul meu...
Prieten cand ma lasa aici macar cateva clipe dintr-o zi , dusman cand imi porunceste sa va parasesc .
Sa aveti o zi minunata dragi bucurosi !
Acum ...decolez nu inainte de a va imbratisa pe toti !

Te imbratisam cu mare drag !Toate cele bune! >:D< >:D< >:D< >:D< >:D< >:D<
Imagine
Imagine
nynna
membru
membru

Mesajde nynna » Mar Mai 15, 2007 7:48 pm

:) :D :D :D :D
Vad ca sunt singura aici ..prin clubul bucuriei! :D :D :D :D
Vb singura.nimeni nu ma baga-n seama..iar eu va duc dorul..am liber la calculator si voi ...nici un semn de viata! :D :D :D :D :D :P :P :P
Imagine
Imagine
nynna
membru
membru

Mesajde nynna » Mar Mai 15, 2007 8:01 pm

am postat acest articol ..pentru ca am vrut sa-imi impartasesc bucuria impreuna cu voi.......dragii mei bucurosi...

Ocarte de versuri

Dintre miscarile poetice contemporane, una specială e cea a autorilor pe internet. Nu ştiu cât sunt de numeroşi, dar dintr-o carte recent apărută, Drumurile vieţii, Editura ANAMAROL, Bucureşti, 2007, îmi dau seama că ei alcătuiesc un veritabil cenaclu, cu o direcţie estetică nu neapărat originală, dar cu rigori şi exigenţe evidente. Sumarul volumului adună nouăsprezece poeţi cu grupaje substanţiale ( sunt repartizate de la 10 la 30 de pagini pe autor ), ordonaţi alfabetic.O scurtă prefaţă intitulată O apariţie absolut necesară, semnată Rodica Elena Lupu, pledează ,, pro domo ,, : Adevărata poezie ... este armonia contrariilor. Poeziile din acest volum ... sunt compuse din frumos şi ideal. Fuziune de elemente aproape contrare pe care numai geniul le poate uni ! Frumosul vrea contururi, idealul vrea infinituri. ( p.4 ). De altfel, Rodica Elena Lupu e şi cea care sprijină direct apariţia acestei antologii, la editura pe care o conduce. Dintre autorii antologaţi, câţiva ne-au reţinut atenţia prin valoarea intrinsecă a textelor : Mihai Apostu, Ştefan Dumitrescu, Victoriţa Duţu.
Elena Godeanu se distinge prin subţirimea lirică a haiku-ului : vântul spulberă / îngălbenite frunze - / un melc tresare ( p. 190 ), în timp ce Mariana Tănase impune printr-o picturalitate remarcabilă a imaginii. Sensibilitatea poetică a Rodicăi Elena Lupu e una autentic bacoviană :
Ninge alb pe grâul verde, pur / Corbii mov presară ploape negre / Iar în liniştea şoptită-n jur / Caii biciuiţi de nea par zebre. ( Amurg de iarnă, p. 256 ).
Nina Vizireanu străluceşte prin îndrăzneli lirice autentice şi, pe deasupra, prin desenele ei are meritul de a asigura cărţii o concepţie şi o condiţie grafică de excepţie.
Printre autorii volumui se află şi unul din judeţul Sălaj : Andrei Daróczi. E cel mai tânăr, după mezinul cărţii : George Chiriac, născut în anul 1990. Astfel, Andrei Daróczi s-a născut în 1984 la Jibou, unde a absolvit în 2004 Liceul Teoretic ,, Ion Agârbiceanu ,, . În prezent este student la Facultatea de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei din Cluj-Napoca.
Din substanţialul său grupaj poetic se desprind temele asupra cărora s-a fixat mai insistent : poezia, Dumnezeu, iubirea, natura. Crezul său artistic, exprimat în textul liminar al florilegiului ce-i este consacrat în carte,
Scriitorii se nasc, însă ... stă sub semnul unui scepticism rece eminescian , prezent de la Epigonii, la Scrisoarea II :
,, Poezia ? Vai, copile, vai de tine şi de / cel ce-ţi va şti scrisul! Poezia-i o / banană într-o tavă arămie, n-are vârstă, / n-are rimă, e săracă în măsură, precum / ploile de iarnă şi zăpezile de vară ... // Poezia-i gândul simplu a privirilor din umbră, care nu cunoaşte moarte şi nici flori / scăldate-n sânge ... însă crezul meu e altul ... poezia mea e alta ... / Însă altu-i adevărul ce vi-l spun / cu mâna-ntinsă şi cu ochii-nlăcrimaţi: scriitorii se nasc veşnic, însă cititorii pier ... ( p. 95).
Preocupat de destinul şi de drama poeziei se arată autorul şi în textul intitulat Voi vă mulţumiţi .
Elanurile romantice ale materiei imprimă strofelor tănărului poet o cutezătoare viziune lirică în Pe culmile unui munte. Deşi cultivă cu predilecţie versul clasic, lui Andrei Daróczi nu i refuză nici verslibrismul, care îi asigură un plus de modernitate în poeme precum : Ieri noapte sau Atât de aproape. Grupajul din Drumurile Vieţii poate fi un preambul pentru un debut notabil.
După Spiralele vieţii, editura ANAMAROL, 2006, volum cu acelaşi specific, cel de acum, în ansamblu, marchează un pas înainte făcut în direcţia bună a poeziei.

Prof. Viorel Mureşan
sursa; http://www.licjibou.ro/forum/viewtopic.php?p=1714#1714 :) :)
Imagine
Imagine
nynna
membru
membru

Mesajde carmen » Mar Mai 15, 2007 8:56 pm

nynna scrie:Nina Vizireanu străluceşte prin îndrăzneli lirice autentice şi, pe deasupra, prin desenele ei are meritul de a asigura cărţii o concepţie şi o condiţie grafică de excepţie.

Felicitari iubita prietena. Vezi ca nu toti oamenii te ranesc? Sunt si oamenii care-ti recunosc valoare. Tare mandrii suntem de tine.
La cat mai multe desene ninuca draga.
Pentru sufletul tau de artist, inima noastra Imagine
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Mesajde aetheia miha » Mar Mai 15, 2007 9:01 pm

seara buna bucurie!...ma duc s ava citesc!
mamika de ingerash
aetheia miha
membru
membru

Mesajde carmen » Mar Mai 15, 2007 9:01 pm

Iertati-ma, nici nu v-am salutat. Imagine buna absentilor. Vorbesc si eu pe aici ca si ninuca, singura. Poate pana mai citesc una alta apareti si voi.
Ultima oară modificat de carmen pe Mar Mai 15, 2007 9:03 pm, modificat 1 dată în total.
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Mesajde carmen » Mar Mai 15, 2007 9:03 pm

aetheia scrie:seara buna bucurie!...ma duc s ava citesc!

Imagine buna mihaela. Dupa ce citesti vino si raporteazqa ce-ai facut tu fara noi atatea zile Imagine
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Mesajde aetheia miha » Mar Mai 15, 2007 9:05 pm

COSTINA scrie:Bine te-am gasit, Aetheia!
Te imbratisez si pe tine si pe printesa ta..la aniversarea careia am lipsit:(
va pup :-*

Multumim!
Si noi va imbratisam si va pupam duylce....mai ales pe printzisorul tau!
mamika de ingerash
aetheia miha
membru
membru

Mesajde adrian » Mar Mai 15, 2007 9:09 pm

buna seara, buna seara
am venit cu caprioara
Imagine
adrian
membru
membru

Mesajde aetheia miha » Mar Mai 15, 2007 9:09 pm

nynna scrie:am postat acest articol ..pentru ca am vrut sa-imi impartasesc bucuria impreuna cu voi.......dragii mei bucurosi...
Ocarte de versuri
Nina Vizireanu străluceşte prin îndrăzneli lirice autentice şi, pe deasupra, prin desenele ei are meritul de a asigura cărţii o concepţie şi o condiţie grafică de excepţie.
Prof. viorel Mureşan
sursa; http://www.licjibou.ro/forum/viewtopic.php?p=1714#1714 :) :)

Felicitari Nynna! Constantzeanca noastra!
:-* :-* :-*
mamika de ingerash
aetheia miha
membru
membru

Mesajde gabrielle » Mar Mai 15, 2007 9:12 pm

buna seara bucurosilor >:D< ce mai faceti?
Imagine
gabrielle
membru
membru

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?