Adina scrie:M-am intors din delegatie , a fost frumos , am rezolvat si sarcina de serviciu si m-am gandit la bucurosii mei dragi ! Nu e nimeni pe aici , dar cred ca mai tarziu va adunati voi ! Mai este putin si se ajunge la 16.000 de articole !
Va imbratisez cu mare drag ! >:D<
ofelia scrie:>:D<BUNA>:D< >:D< SALUT ...INCERC SA VA SCRIU ....SI M-I SA STERGE TOT ....
adiem scrie:bine ai revenit ,Costina...acum stiu cum e cu lipsa ta...facturile...
se mai intampla ...la noi nu taie internetul poti sa nu platesti dar nu stiu pentru cat timp stiu doar ca mereu intarzii si asta pentru ca trebuie sa merg la ei la ghiseu in loc sa virez...nu au posibilitatea asta .Macar bine ca nu taie e foarte leger din punctul asta de vedere
Mie mi-ai lipsit de fapt de cate ori lipseste cineva mai mult timp parca nu e bucuria completa...mie imi place sa fim multi si veseli ! >:D< >:D< >:D<
Adina scrie:carmen scrie:Deci in ciripit de pasarele, pregatesc cafeluta.e pe foc si susura si el, borcanasle vesele stau pregatite pentru a va oferii placere. Unul este cam timid da, am sa incep cu el. Voi pune un strop de ingrijorare, nu mult, cat sa nu trecem nepasatori pe langa problemele celor dragi. Peste el voi rasturna tot borcanasul cu speranta, apoi credinta, incredere, calm si rabdare, intelepciune. Mai adaug multa iubire si tandrete, mangaiere, caldura sufleteasca, cateva lingurite bune cu candoarea copilariei, surprize placute. Ar mai trebui un strop de zambet, multa bucurie si prietenie, binecuvantare, iar peste toate rastorn borcanasul cu SANATATE.
![]()
Va doresc o zi in care sa va bucurati de viata si de ceea ce va ofera ea.
O cafea speciala , ca-ntotdeauna ! O sa am grija sa-i pastrez si Claudiei o cana mare din cafeluta asta !
Adina scrie:Daca o vedeti pe-aici pe Claudia sa-i transmiteti gandurile noastre bune si multa sanatate lui Valentin ! O asteptam cu vesti bune !
Sper sa va mai prind astazi , poate ceva mai tarziu . Plec acum intr-o delegatie la Deva !
Va imbratisez cu drag ! O zi minunata !
adiem scrie:Da,da, ciripitul pasarelelor se aude pana la mine, se aduna mai multe pasarele in copacul din fata ferestrelor mele ( e un nuc falnic si ar avea loc si cucul Ofeliei)
Mirosul cafelei ajunge pana in bucataria mea si se contopeste cu cel ce se ridica din ceasa pregatita in timp ce calculatorul sfaraie usor amintindu-mi sa va spun buna dimineata ...
Buna dimineata bucurie din toata tara !
Trag cu coada ochiului la ceas- prietenul si dusmanul meu...
Prieten cand ma lasa aici macar cateva clipe dintr-o zi , dusman cand imi porunceste sa va parasesc .
Sa aveti o zi minunata dragi bucurosi !
Acum ...decolez nu inainte de a va imbratisa pe toti !
nynna scrie:Nina Vizireanu străluceşte prin îndrăzneli lirice autentice şi, pe deasupra, prin desenele ei are meritul de a asigura cărţii o concepţie şi o condiţie grafică de excepţie.
COSTINA scrie:Bine te-am gasit, Aetheia!
Te imbratisez si pe tine si pe printesa ta..la aniversarea careia am lipsit:(
va pup :-*
nynna scrie:am postat acest articol ..pentru ca am vrut sa-imi impartasesc bucuria impreuna cu voi.......dragii mei bucurosi...
Ocarte de versuri
Nina Vizireanu străluceşte prin îndrăzneli lirice autentice şi, pe deasupra, prin desenele ei are meritul de a asigura cărţii o concepţie şi o condiţie grafică de excepţie.
Prof. viorel Mureşan
sursa; http://www.licjibou.ro/forum/viewtopic.php?p=1714#1714 :) :)
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 17 vizitatori