carmen scrie: Astazi m-am sculat bine dispusa si, culmea, chiar odihnita. Poate pentru ca a picurat un pic? O fi dar, cred totusi ca din cauza vizitatorului nostru de aseara. Oare stie ce bucurie ne-a adus doar prin simpla ei prezenta pe forum? Sigur ca stie. Va spun un secret. TEO, de cate ori intra pe forum, este la fel de emotionata ca si noi. Daca v-am spus acest secret sunt iertata de a face cafea? Nu cred asa ca mai bine pun eupe foc si-mi adun borcanasele care din zi in zi se inmultesc si-si maresc dimensiunile. Hai sa incep astazi cu surprize placute. Nu numai ca TEO a trecut pe acasa ci si pentru ca finutul meu valentin (nu uit mielul) nu are probleme de sanatate. Sa adaug usurare, credinta, binecuvantare, multumire sufleteasca si multa liniste. Mai rastorn si borcanasele cu inviorare, innoire, bucurie, bunavointa, un strop de avant, vointa, optimism si curaj, incredere, multa sinceritate, cumpatare, bunatate, fericire si mangaiere. Peste toate rastorn prietenie si iubire. Oare ar mai trebui ceva? Da, sunt sigura ca toti avem ceva de asteptat de la ziua de astazi asa ca, nu va sfiiti. Ma gandesc sa indulcesc cafeluta cu SENSIBILITATE.
aetheia scrie:adi scrie:Re: buna seara
Bravo nina suntem mandrii de tine!
meriti mai mult
Adinaaaaaaaaa e cu noi imediat avem 16000 de mesaje adina e cu noi adinaaaaaaaaaaaa eeeeeeeeeee cu noii in suflet
seara buna!
uraaaaaa dragutza meaaaa Adinaaaaaaaaa e cu noiiiiiiiiii!
carmen scrie:nynna scrie:Nina Vizireanu străluceşte prin îndrăzneli lirice autentice şi, pe deasupra, prin desenele ei are meritul de a asigura cărţii o concepţie şi o condiţie grafică de excepţie.
Felicitari iubita prietena. Vezi ca nu toti oamenii te ranesc? Sunt si oamenii care-ti recunosc valoare. Tare mandrii suntem de tine.
La cat mai multe desene ninuca draga.
Pentru sufletul tau de artist, inima noastra
COSTINA scrie:Buna bucurosi minunati!
Tocmai ce mi-am adormit iubitii mei si am zis sa nu merg la somnic pana nu va salut si mai ales pana nu-i transmit Claudiei ganduri bune si sanatate de la Adina!
Claudia, multa sanatate lui Valentin!
aetheia scrie:carmen scrie:CLAUDIA scrie:DRAGELOR AM O PROBLEMA SI NU STIU CUM SA O REZOLV.DE CRACIUN CAND M-A VIZITAT FRATELE MEU MI-A ADUS SI UN TABLOU DE LA O BUNA PRIETENA DE-A MEA DIN ARAD.FRUMOS GEST ,CADOUL DE CRCIUN,NUMAI CA,TABLOUL NU MI-A PLACUT DE NICIUN FEL SI NU L-AM PUS PE PERETE,MAI MULT L-M FACUT CADOU LA RANDUL MEU.LA TEL. CAND M-A INTREBAT DACA IMI PLCE SI DACA L-AM EXPUS I-AM SPUS CA DA ,ACUM ACEASA PRIETENA MA VIZITEAZA PESTE 2 ZILE CE MA FAC?
Grea intrebare. Roaga-te sa nu observe lipsa tabloului sau spune-i ca il pastrezi amintire dar nu merge cu mobila
uite un om cu capul pe umeri......asta da sfat....nu ca mine :)) :))
COSTINA scrie:adu-o pe forum si va sta lipita de calculator..va uita de tablou si ca e in vizita la tine
Ioana scrie: Dumnezeu sa va dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, o binecuvantare la fiecare pas, o promisiune la fiecare grija si un raspuns la fiecare intrebare!
Va pup pe toti si ne vom "revedea" peste 2 saptamini.
CLAUDIA scrie:BUNA ZIUA DRAGELE MELE
MULTUMESC TUTOROR PT. CA SUNTETI ALATURI DE MINE ,VA IUBESC MULT MULT DE TOT.
OF,CE GREU IMI E SA EXPRIM CE SIMT CU ADEVARAT...TRAG NADEJDE CA VOI FI INTELEASA ,MACAR PUTIN DIN CE AM VRUT SA EXPRIM...
gabrielle scrie:buna ziua bucurosiilor >:D< am intrat ca sa va zic sa aveti o zi buna :)
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Bing [Bot], CommonCrawl [Bot] şi 38 vizitatori