adiem scrie:Dupa bunul meu obicei...sintetizez:
in primul rand SUNT FERICITA pentru Claudia ! Asta speram, sa fie vina degetelului si ma bucur nespus ca e asa; se rezolva fara probleme discuta cu el draga Claudia si explica-i ca totusi trebuie sa crute zona ca se se vindece !
Trebuie totusi mare, mare grija !
In rest toate bune, se mananca ciocolata si floricele, zanele fac cafele, si ce cafele, eu cred ca de aceea lucrurile au inceput sa-mi mearga cat de cat mai bine !
A, sa nu uit, ma bucur pentru tine Nina, eu insami sunt poeta (amatoare, desigur)si nu se stie, poate voi face mai mult in sensul acesta intr-o zi !
florina scrie:Iarta-ma ca n`am apucat sa citesc tot de pe forum... dar iti zic si eu FELICITARI :-* :-* :-*
Adina scrie: Buna , Ioana ! Am dat o fuga pe forum si am vazut ca la portita este Ioana si fiindca nu am intalnit-o pe-aici am fugit iute sa vad ce postari are pe forum . Una tare draga am cules-o si am adus-o aici :Ioana scrie: Dumnezeu sa va dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, o binecuvantare la fiecare pas, o promisiune la fiecare grija si un raspuns la fiecare intrebare!
Va pup pe toti si ne vom "revedea" peste 2 saptamini.
Plecai in concediu atunci cand ai lasat acest mesaj , asa ca asteptam sa ne povestesti pe unde ai fost si ce-ai mai facut intre timp !
CLAUDIA scrie:BUNA SEARA ,PE UNDE SUNTETI BUCUROSILOR????MI-E DOR DE VOI SI LA NOAPTE NU STIU DACA MAI POT STA CA NU AM NIMIK DE RONTAIALA SI MA IA SOMNUL....
Buna bucurosilor ..am revenit.".am pus mana pe cal" :D :D :D :)) :)) :)) Mai satu cu voi ...ca nu rezist! :Dcarmen scrie: buna seara prieteni.
Buna claudia. Ce face finutul meu?
Adi esti fericit? tezele astea. :))
adi scrie:Buna seara, azi am dat ultima teza, slava Domnului. >:D< :-*
Ce mai faceti bucurosilor ?
Mult ati scris doamne... :D
CLAUDIA scrie:BUNA ZANA DRAGA,VALENTIN FACE TEME SI EU MA CHINUI CU CALDURA ASTA,TIE CUM TI-A FOST AZI?
nynna scrie:Buna bucurosilor ..am revenit.".am pus mana pe cal" :D :D :D :)) :)) :)) Mai satu cu voi ...ca nu rezist! :Dcarmen scrie: buna seara prieteni.
Buna claudia. Ce face finutul meu?
Adi esti fericit? tezele astea. :))
carmen scrie:florina scrie:Buna sa va fie dragilor :-* :-* :-*
Buna surioara. Oare ti-am spus astazi ca te iubesc? :x
nynna scrie:
Zana draga..numai pe ea o iubestii?/ :D :D :( :( :( :( sunt geloasa .... :( :D ..un pik!
florina scrie:malimai scrie:Da,am inceput cu pregatirile.Duminica am primul examen
Amalia esti la FR sau ID??? La noi nu s-au afisat inca :( nu stiu nimic...si`s tare ...bulversata...sper sa se inceapa dupa 4 iunie
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 38 vizitatori