Adina scrie:Este suficient sa o vezi pe TEO si , oricat de innorat ar fi cerul, oricat de mare ar fi furtuna , rasare pur si simplu soarele si zambesti , chiar si involuntar . Te simti fericit .
Emisiunea "TEO" nu poate fi egalata, nu cred ca va mai fi vreo emisiune cu atata bucurie, care sa transmita atatea emotii , cu atata spontaneitate, optimism si cu atatia oameni frumosi, deosebiti (echipa). In fiecare zi cand se apropie ora 17.45 simt tristetea, dar asta este. Nu am ce face.
fly scrie:Emisiunea va fi egalata si va fi chiar depasita , stati sa apara TEO :)
Eu am increde deplina in fortele ei, nu ne va dezamagi fiti siguri!
admin scrie:Total deacord cu tine. ProTv a pierdut mult... dar poate asa a fost sa fie. :wink:
Adina scrie:admin scrie:Total deacord cu tine. ProTv a pierdut mult... dar poate asa a fost sa fie. :wink:
Chiar as fi curioasa sa stiu ce audienta mai are ProTv-ul in intervalul orar 17.45-19.00 . Oricum, nimic nu poate inlocui cu prea mult succes emisiunea TEO. Si eu sunt de acord cu drops.
Adina scrie:admin scrie:Total deacord cu tine. ProTv a pierdut mult... dar poate asa a fost sa fie. :wink:
Chiar as fi curioasa sa stiu ce audienta mai are ProTv-ul in intervalul orar 17.45-19.00 . Oricum, nimic nu poate inlocui cu prea mult succes emisiunea TEO. Si eu sunt de acord cu drops.
Înapoi la Emisiunea Teo ( ProTv )
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 1 vizitator