• Reclame

Revista Teo: www.revistateo.ro

Eurovision 2007

Arhiva de topicuri inchise.

Mesajde malimai » Sâm Feb 10, 2007 7:17 pm

Melodia lui Nico nu mi-o place.Imi place Ionut Ungureanu.
malimai
membru
membru

Puncte de reputaţie: 0

Reclame

Mesajde fly » Sâm Feb 10, 2007 7:38 pm

nu am vrut dar cred ca LOCOMONDO merge mai departe :-22
Imagine La multi ani pisicuta!!!
fly
membru
membru

Mesajde steff » Dum Feb 11, 2007 1:22 pm

pe scurt, locomondo merge la helsinki

pe larg [pt ca nu m-as putea abtine de la comentarii :-11 ] sunt perfect de acord cu solistul 'bere gratis' care a spus in emisiunea de dupa ca acestia sunt doar 'castigatori de conjuctura'...a fost ciudat [ca sa nu spun penibil] sa vezi o finala cu doar 8 piese, dintre care cateva erau 'la plimbare' [ca sa nu fiu din nou,delicata :-11 ]

mi-a placut maxim prestatia lui ionut ungureanu, cu care chiar am tinut [nu ii stiam piesa inainte] si m-a ofticat maxim juriul la partea cu "excelent, senzational...8 puncte :-4 "

in rest, nu stiu daca ar mai fi ceva de remarcat....evident, subiectiva cum ma stiti ----prestatia sistem..super coregrafia :-10 :-5 abia ii astept la concert..heh' :-20

---in emisiunea de dupa---evident scandaluri:: moga decide sa rupa tacerea si sa sara la gatul celorlalti compozitori, zoli contrazice o ziarista si spune ca el nu are nimic cu moga, locomonda inintiaza[sau mai bine zis continua] conflictul cu presa [parerea mea ca isi taie singuri craca si asa subtire de sub piciare---au nevoie de presa--macar atat trebuiau sa invete din eurovisioanele precedente], manoliu propune ca, datorita faptului ca orice piesa modificata e 'un act de creatie nou' in 2008 sa trimite-m un colaj intre 'let me try' si 'tornero' :-37

si de remarcat prestatia 3se [chiar au iesit cu brio din experienta asta]---super partea cu alegerea piesei prin eliminare :-18
~those who are afraid to fall, they never learn to fly~
steff
membru
membru

Mesajde Jokep » Dum Feb 11, 2007 1:56 pm

Si mie mi-a plaut Ionut si Nico,eu cred ca ionut era cel mai potrivit sa se duca la helsinki chiar daca aveam alti preferati.Aseara la pro si contra a fost cam harababura noroc cu maruta ca mai tinea emisiunea sub linia de plutire.3se chiar au fost de exceptie au avut de la cine sa invete :-39
Jokep
membru
membru

Mesajde carmen » Dum Feb 11, 2007 5:13 pm

Ionut Ungureanu a fost singurul care a trecut dincolo de sticla aseara. "a fost sublim, dar, lipseste cu desavarsire" in tara lui Caragiale
Oricum le vom tine pumnii baietilor de la locomondo care ne vor reprezenta la Helsinki
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Mesajde fly » Lun Feb 12, 2007 2:32 am

Asta-i viata :-3 ... in fine, SUCCES baietilor de la LOCOMONDO, si cum noi stim ca dragostea invinge speram ca si ei .
Imagine La multi ani pisicuta!!!
fly
membru
membru

Mesajde malimai » Lun Feb 12, 2007 11:54 am

SUCCES LOCOMONDO!
malimai
membru
membru

Mesajde steff » Mar Feb 13, 2007 6:07 pm

-------------------------------------------------------------------------------------
Teo Trandafir il place pe Moga
Teo Trandafir a disparut o vreme de pe micul ecran si s-a ocupat mai ales de angajari si organigrama pentru postul Romantica tv. Cu toate acestea, ea pastreaza o anumita slabiciune pentru artistii pe care-i avea invitati pe vremea Pro Tv-ului. Recent, inainte de finala nationala Eurovision, Marius Moga, Smiley si Radu Fornea de la Ro-Mania au fost invitati la Razvan Dumitrescu la Realitatea Zilei.

Desi este extrem de stresata in vederea lansarii postului pe care-l conduce, Teo Trandafir a gasit ragaz si, intr-una dintre pauzele publicitare, a venit in studioul unde se aflau cei trei nedreptatiti ai selectiei nationale pentru a-i incuraja si a-i saruta. Semn ca.. Teo il place pe Marius Moga, dar… pacat ca ea nu a fost in juriu. (Ina Constantinescu)
-----------------------------------------------------------------------------------

o bucatica de stire care o aduce si pe Teo in discutia despre eurovision&moga& stuff, de aceea am postat-o aici :-11
steff
membru
membru

Mesajde steff » Mie Feb 21, 2007 7:03 pm

dupa cum spuneam candva, pur si simplu nu avea cum sa se termine cu scandalurile legate de eurovision,cel putin nu asa brusc..
deci, dupa,cum probabil stiti, a mai aparut 'una': mai exista o trupa in grecia care poarta acelasi nume, respectiv locomondo, si cum e vorba de drepturi de autor&&promovare&&stuff, ai nostri castigatori au fost nevoiti sa isi schimbe numele.dupa numeroase variante, s-a optat pt TODOMONDO

in alta ordine de idei,acestia, respectiv membrii formatiei vor incepe in zilele urmatoare sa lucreze pt coregrafie, ajutor fiindu-le doina botis [pe care personal mi-o amintesc in postura de coregrafa a percehilor cristina rus/bogdan negrea si smiley/adriela la 'dansez pt tine']

in,fine, nu cred ca mai ramane altceva de spus decat bafta, todomondo!
steff
membru
membru

Mesajde malimai » Mie Feb 21, 2007 8:13 pm

Multumim de informatii,Steff.Speram ca baietii vor face fata.Melodia e draguta,e antrenanta ,sper sa placa si altora.
Deci,SUCCES TODOMONDO
malimai
membru
membru

Mesajde gabrielle » Sâm Apr 14, 2007 1:15 am

nu am crezut in ei si chiar nu mi au placut ,dar acum decand i am tot vazut pe la emisiunile pe care le urmaresc au inceput sa imi placa ,asa ca le urez mult, mult succes
gabrielle
membru
membru

Mesajde hana » Sâm Apr 14, 2007 9:35 am

Eu, dupa prima editie in care au cantat ..surpriza, a ramas cu melodia lor in minte. Eram in Focsani cu sotul meu si, nopatea, pe strazi eu le fredonam melodia. Aunci am zis ca ei trebuie sa castige.
Succes!!!
hana
membru
membru

Mesajde CLAUDIA » Sâm Apr 14, 2007 10:45 pm

EU SI FAM.MEA AM FOST DE LA INCEPUT PENTRU ACEASTA MELODIE.SA VA ZIC O MICA POVESTIOARA SPER SA NU MA CERTATI CA NU E LOCUL EI AICI
IN SEARA FINALEI NATIONALE ERAM IN VIZITA LA NISTE PRIETENI SI AM VAZUT MAI MULT PRINTRE PICATURI PRESTATIA ARTISTILOR.NICI NU NE INTERESA PREA TARE PENTRU CA NOI TINEAM DOAR CU TODOMONDO.LA MOMENTUL CAND AU INCEPUT SA SPUNA PUNCTAJUL NOI AM PLECAT IN IDEEA CA VEDEM ACASA .AJUNSI ACASA DAM REPEDE DRUMUL LA TV SI PE ECRAN APARE DESPERADO PE PRIMUL LOC ATUNCI VALENTIN AL MEU S-A PUS PE UN PLANS DE ZICI CA MURISE CINEVA SI SPUNEA INTRUNA CA NU E CORECT.NU STIAM CUM SA IL LINISTIM MAI BINE ,II SPUNEAM CA MELODIA ASTA O VA MAI AUZI CHIAR DACA NU NE REPREZINTA LA EUROVISION.PANA NE-AM CALMAT NOI ODORUL A APARUT SI CLASAMENTUL FINAL UNDE BAIETI ERAU CASTIGATORI.DIN DORINATA ASA MARE CA EI SA CASTIGE NU AM REALIZAT PE MOMENT CA CEEA CE VEDEAM NOI ERA CLASAMENTUL PROVIZORIU.ASA CA BAIETI TREBUIE SA FACA O FIGURA BUNA PENTRU LACRIMILE LUI VALENTIN SI NU NUMAI........SUCCES
Imagine
mi-am tras semnatura noua
CLAUDIA
membru
membru

Mesajde adrian » Sâm Apr 14, 2007 10:58 pm

Pacat ca Simplu & Andra nu au ajuns acolo unde le era locu, sper ca cei de la TodoMondo sa faca ceva..
adrian
membru
membru

Mesajde steff » Dum Apr 15, 2007 12:29 pm

mai putin de o luna pana la eurovision.greu de dat un pronostic:dupa un loc 3 si un loc 4 sa steptam un loc 5? eu zic ca ar fi bine...le tin pumnii pt ca pe 12 mai sa dea europa pe spate!

am rezervele mele recunosc, dar sper [ chiar daca eurovisionul mi se pare ca a pierdut si mai mult din credibilitate &&public tinand cont de castigatorii de anul trecut--cu atat mai mult cu cat se anunta o avalansa de prezente 'surprinzatoare', care mai de acre mai non'conformiste'].. de ascultat nu am ascultat nicio alta piesa deci nu risc sa dau vreun pronostic..pur si simplu 'om vedea
steff
membru
membru

Mesajde hana » Dum Apr 15, 2007 2:10 pm

da...o surpriza nu tocmai placuta anul trecut
hana
membru
membru

Mesajde xen@ » Sâm Apr 21, 2007 8:49 pm

A inceput sa imi placa mel celor de la todomondo... le urez mult succes!
xen@
membru
membru

Mesajde hana » Sâm Apr 21, 2007 11:21 pm

Sa fie! Acum trebuie sa fim alaturi de ei!
hana
membru
membru

Mesajde adrian » Sâm Apr 21, 2007 11:25 pm

Da aveti dreptate, poate da domnul si ne aduce eurovisionul in romania. :-11
adrian
membru
membru

Mesajde hana » Sâm Apr 21, 2007 11:36 pm

Ar fi minunat!
din pacate, am inteles ca tot politicul e in spatele marilor concursuri internationale...europene..
Sa gandim pozitiv!
hana
membru
membru

Mesajde adrian » Sâm Apr 21, 2007 11:43 pm

pai .. sa speram am eu un slogan

"Continua sa speri sau spera sa continui"
adrian
membru
membru

Mesajde hana » Sâm Apr 21, 2007 11:44 pm

adi scrie:pai .. sa speram am eu un slogan

"Continua sa speri sau spera sa continui"

super tare!!! mai ales partea a doua!!!
hana
membru
membru

Mesajde adrian » Sâm Apr 21, 2007 11:47 pm

Poate patim cum a patit sanda ladosi...de a trebuit sa incercam, sa ajungem la eurovision
continua sa speri este pentru castigarea lui
si spera sa continui adica macar sa fim printre primii 10 :-20

dar...TINEM PUMNII
adrian
membru
membru

Mesajde hana » Sâm Apr 21, 2007 11:48 pm

da, ar fi rusinos altfel....
hana
membru
membru

Mesajde adrian » Sâm Apr 21, 2007 11:56 pm

da ar fi rusinos dar cu-i ii pasa.
Motivele vor fi:

"Nu am fost sonorati bine"
"era lumina prea prea..."
eu sincer.. domnul problema ce face acolo?.. nu am nimic cu el... dar daca are TALENT
:-18
adrian
membru
membru

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Arhiva