malimai scrie: De ce amantele au pretentia ca ele sa fie tratate mai cu atentie decat nevestele?Au ele impresia ca sunt facute din alt aluat decat nevestele?
Unele considera ca ar trebui ca ele sa fie centrul universului barbatului pt ca...ce?Acelasi tratament l-au avut si nevestele atunci cand dragostea dintre soti a fost la inceput
malimai scrie:.E adevarat ca,cu timpul intre cei doi s-au racit relatiile,dar atat amantele cat si sotii ar trebui sa stie ca respectul cel mai mare i se cuvine nevestei,pt ca doar ea ii cunoaste toate calitatile,defectele,nevoile,placerile,neplacerile,poftele,nazurile,hobyurile, obsesiile,dorintele...si doar ea a suportat toate astea,ori ca i-a placut ,ori ca nu i-a placut.
carmen scrie: daca un barbat isi inseala sotia, despre ce respect mai vorbim? In ceea ce-o priveste pe amanta, nu cred ca DEX-ul ei cuprinde acest cuvat
gabi66 scrie:...depinde si ce barbat ai!Asa cum noi nu suntem toate la fel, asa nu sunt nici ei.Exista un motiv pentru care suntem ...hm...conceputi atat de diferiti :-9 .
malimai scrie: De ce amantele au pretentia ca ele sa fie tratate mai cu atentie decat nevestele?Au ele impresia ca sunt facute din alt aluat decat nevestele?
Unele considera ca ar trebui ca ele sa fie centrul universului barbatului pt ca...ce?Acelasi tratament l-au avut si nevestele atunci cand dragostea dintre soti a fost la inceput.E adevarat ca,cu timpul intre cei doi s-au racit relatiile,dar atat amantele cat si sotii ar trebui sa stie ca respectul cel mai mare i se cuvine nevestei,pt ca doar ea ii cunoaste toate calitatile,defectele,nevoile,placerile,neplacerile,poftele,nazurile,hobyurile, obsesiile,dorintele...si doar ea a suportat toate astea,ori ca i-a placut ,ori ca nu i-a placut.
fly scrie: Daca relatiile s-au racit intre doi soti, parerea mea este ca nu au de ce sa mai stea impreuna, si stii de ce, se mint unul pe celalalt, si asta nu-i corect.
Nu am sa inteleg nicodata femeia care accepta sa stea in minciuna.
malimai scrie:Minciuna este cel mai nesuferit defect la un om(din punctul meu de vedere).Urasc minciuna mai mult decat pot spune.Dar tocmai asta deruteaza la relatia in doi.Atunci cand una din parti sau uneori amandoua partile ,nu recunosc ca intre ei nu mai este nimic.In adancul inimii simti ca ceva e schimbat(sau spus mai urat"putred"),dar nu se recunoaste ,si atunci stai si te gandesti daca nu cumva ai halucinatii sau mai rau ai devenit paranoic.
Cum iti dai seama daca te inseli sau nu?Crezi ce-ti spune celalalt?
Adina scrie: Si , bineinteles, sa nu ne ascundem dupa deget, poate-poate dispare problema ! Asta nu se va intampla niciodata !
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 0 vizitatori