ofelia scrie:BUNA ZIUA BUCUROSILOR ...... :3 ...ANUNT IMPORTANT PT PRIETENI.......AM AVANSAT..DE LA STADIUL DE ...,,SE INITIAZA ,, ...LA STADIUL ....,, BUCUROS ,,....CE MAI.... SUNT MARE.....IMI VINE SA .... :13 .....SI SA .... :14 ....DE BUCURIE ....... :12 :-5 :-5 :-5 ... :15
:-6 :-6 :-6 :-6ofelia scrie::7 ...multumesc fly .....si ma bucur ca am devenit o BUCUROASA atestata ... :15............ :4
.......BUCURADU-MA .......FIRESTE .....takata scrie:FELICITARI DRAGA NOASTRA OFELIA.....CUM SARBATORESTI EVENIMENTUL?
PUPICI...
Sulfina scrie:Mai, nu ma faceti sa pling. Pai eu dimineata sunt la servici....si parca v-am mai spus Loteria, unde lucrez eu nu are bani de net..... asa ca sunt nevoita sa beau cafea cu colegul meu de birou nu cu voi...Sau doar cu voi in gand......
De stat as vrea eu sa stau cat mai mult pe aici, dar stii cum e..inghesuiala mare .... toata lumea vrea aici pe net.asa ca... de... oricum voi bea in fiece zi, fie ca sunt sau nu cu voi bautura magica.... Si azi am baut vreo doua pahare.
Pupici >:D< >:D< >:D<
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 1 vizitator