Dar in alta ordine de idei , cind ma gindesc la "banca"

Romy scrie: Cum se spune , cafeaua nu conteaza daca e neagra sai dulce . Important e cu cine o bei !
Adina scrie:admin scrie:Asa esteORICUM TIN SA VA MULTUMESC CA SUNTETI ALATURI DE NOI! :wink:
Noi suntem cei care VA MULTUMIM tie, Adi, si intregii echipe care au facut posibila aceasta "lume" in care sa ne intalnim toti prietenii bucuriei, care v-ati gandit la noi si ne dati sansa sa fim impreuna, alaturi de TEO.
carmenstelutac scrie:Adina scrie:admin scrie:Asa esteORICUM TIN SA VA MULTUMESC CA SUNTETI ALATURI DE NOI! :wink:
Noi suntem cei care VA MULTUMIM tie, Adi, si intregii echipe care au facut posibila aceasta "lume" in care sa ne intalnim toti prietenii bucuriei, care v-ati gandit la noi si ne dati sansa sa fim impreuna, alaturi de TEO.
Da Adi, asa este. Noi va multumim.
In ceea ce te priveste, pentru mine esti o frumoasa si placuta surpriza.
:D :D :D :DRomy scrie:"Ghici cine vine la cina " Mai tineti minte filmul ? La noi vine Nynna bea o cafea ...un ceai....cina...mai pune si picioarele pe masa ! Trinteste un bradut cu craciunica cu tot (sa nu spunem ca a venit fara nimic ) i-si planteaza "asistentul" la calculator si mai scoate-o daca poti !Ori am febra ori m-am molipsit de "mahalagism " sau mai rau am luat pastila galbena in loc de aia albastra
Romy scrie:Sarumina !
Pot sa i-ti cint o romanta
La umbra nucului batrin ! Si un "cadou " Ai grija de cei ce fac "colectie !" ( sa nu zic "FURA" )
Romy scrie:Pacesint gata sa semnez
cu orcine ! Asta depinde de pret (
)
(evreu sau nu !)
De spart zidul poate reusesti da crezi ca dincolo de zid e mai bine (cu atitea "cucue" ! ) nu cred !
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 4 vizitatori