aetheia scrie:Valeleuuuuuuuu...muicaaaaa, am asa emoti de nu-mi gasesc cuvintele! La mine e prima intalnire cu draga de ea.....Teo, nebunica mea frumoasa! Teodoro, mama draga esti on line? Daca da, fa-ne un semn cu mana. Mi`s toata un zambet la monitorul asta in asteptea ei!
Nu stiu daca fac bine cum fac, dar iti raspund asa
gabrielle scrie:teo de unde ai zambetul ala dulce mereu si de unde buna dispozitie pe care ne o impartasesti si noua? :-5
COSTINA scrie:La ora 20, stii bine Vine Teo langa tine Cu haz mare si de soi Cum bine dorim si noi Cand apare si Tantelu Dispare si tot misteru unei voiosii-viroza luata prin TeoTantoza
violet scrie:Mi-ai facut o seara frumoasa, draga Teo, asa cum numai tu esti in stare. Parca se continua emisiunea ta si fac si eu parte din ea...
takata scrie:DOAMNE AM NISTE EMOTII CA NU MAI NIMERESC LITERELE SI MAI SI TREMUR DESI E DESTUL DE CALD IN CASA.......TE SALUTA SI TE IUBESTE TOATA FAMILIA MEA
Anamaria Bat scrie:Teo draga, vreau sa iti spun atat(acum): "SA NU-TI PESE CE SPUN EI..."...cred ca stii la ce ma refer si de unde citez.Te respect enorm!
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 1 vizitator