oare am iubit protv-ul pentru ca era teo acolo?sau am iubit-o(o iubesc )pe teo pentru ca a fost la protv?
nu stiu dar acum ma gandesc ca

astept opini ,daca aveti?
carmen scrie:TEO are publicul ei inainte de protv deci nu cautand protv am gasit-o pe TEO ci cautand-o pe TEO am gasit protv-ul. Asa cum acum, sunt pe romantica ca sa o pot vedea.
cristinmnc scrie:Cred ca ne placea mai mult TEO cea de la PRO TV datorita politicii PRO . Acum ne place TEO cea de la ROMANTICA pt TEO cea pe care o cunoastem de la PRO .
cristinmnc scrie:carmen scrie:TEO are publicul ei inainte de protv deci nu cautand protv am gasit-o pe TEO ci cautand-o pe TEO am gasit protv-ul. Asa cum acum, sunt pe romantica ca sa o pot vedea.
Imi pare rau sa te contrazic Carmen ... dar pe TEO o vedeam pe Antena insa i - am descoperit inteligenta si toate lucrurile bune la PRO , acolo unde putea sa GANDEASCA LIBER .
Ca dovada stau cuvintele ei din urmatorul interviu :
http://www.gandul.info/media/teo-semnat-antena-1.html?3939;1014223
COSTINA scrie:eu..nu fac nicio legatura intre Teo si vreo televiziune.
Pentru ca ma uit la emisiune pentru Omul Teo, pentru cum stie ea sa ma faca sa zambesc, indiferent la ce televiziune e.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Ahrefs [Bot], CommonCrawl [Bot] şi 0 vizitatori