• Reclame

Revista Teo: www.revistateo.ro

teo e mai importanta,decat protv-ul

Arhiva de topicuri inchise.

teo e mai importanta,decat protv-ul

Mesajde sabina » Lun Sep 24, 2007 12:29 pm

am citit ziarul gandul in care intru-un articol despre foste vedete protv imi pune un mare semn de intrebare:oare e mai important protv-ul decat teo pentru romani consumatori de tv?oare fani lui teo sunt de fapt ai protv-ului?
oare am iubit protv-ul pentru ca era teo acolo?sau am iubit-o(o iubesc )pe teo pentru ca a fost la protv?
nu stiu dar acum ma gandesc ca ?hm! de fapt iubesc omul teo atat cat am reusit sa-l cunosc si nu iubesc imaginea de tv.
astept opini ,daca aveti?
sabina
membru
membru

Puncte de reputaţie: 0

Reclame

Mesajde gabrielle » Lun Sep 24, 2007 12:38 pm

eu nu cred ca fani lui Teo sunt si fani pro tv ca eu decand a plecat Teo de la pro tv daca ma uit rareori la vreo emisiune dar cand era Teo la protv ma uitam mereu la emisiunea ei ?toast! asa ca eu cred ca fani lui Teo sunt fani ei si fani pro tv sunt fani pro tv ;)
Imagine
Cind viata ti se pare grea si daca vreai sa izbutesti trei arme trebuie sa ai: Sa lupti,Sa uiti si Sa iubesti
gabrielle
membru
membru

Mesajde hana » Lun Sep 24, 2007 6:08 pm

nici eu nu fac nicio legatura intre protv si Teo, acum cand Teo nu mai e acolo. Mie protv ca si post nu mi-a placut niciodata, acum ma uit pe la ei...cand mai navighez si dau de emisiunile lui Teo din 2003
hana
membru
membru

Mesajde carmen » Lun Sep 24, 2007 8:19 pm

TEO are publicul ei inainte de protv deci nu cautand protv am gasit-o pe TEO ci cautand-o pe TEO am gasit protv-ul. Asa cum acum, sunt pe romantica ca sa o pot vedea.
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Mesajde amika » Mie Sep 26, 2007 2:27 pm

Eu prima data am vazut-o pe TEO la Antena 1 dupa care s-a mutat la PRO TV degeaba isi insusesc cei de la protv retingul ...
Am mers dupa TEO oriunde a mers si ea , daca nu as fi fost fan TEO stateam si urmaream si acum antena sau protv-ul.
Dragostea constă în dorinta de a da ce este al tău altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta.

Emanuel Swdernborg
amika
membru
membru

Mesajde CRISSTINICA » Joi Sep 27, 2007 8:26 am

AM CITIT SI EU ACUM ARTICOLUL SI NU STIU CE SA ZIC.... NU-MI PLACE CUM ESTE SCRIS, PENTRU CA SE FACE VORBIRE DOAR DE VEDETE DIN PRO TV. PRIN URMARE SEAMANA A ARTICOL COMANDAT, DE GENUL" AI PLECAT, TI-AM ZIS EU CA DAI DE NAIBA" SI " EU TE-AM RIDICAT, FARA MINE NU EXISTI". NU MI SE PARE CA AR FI ASA. DESTUL DE MULTE VEDETE AU SCHIMBAT TELEVIZIUNI CA PE SOSETE. NU VAD CE LEGATURA ARE POSTUL CU POPULARITATEA VEDETEI. CHIAR FIIND LA PROTV POTI SA DAI UN CHIX URIAS, CHIAR DACA ESTI SMILEY( SPER CA ASA SE SCRIE..) SA NU UITAM CA TEO AVEA DESTUL DE MULTA POPULARITATE CAND A AJUNS LA PRO, NU POTI ZICE CA AU SCOS-O EI DIN ANONIMAT. SINCER CRED CA PROTV NU MAI E LA ORA ACTUALA NICI 10% DIN CE-A FOST. AVEAU EMISIUNI NOI, SERIALE NOI, SHOW-URI SCLIPITOARE, ACUM E CA O BABA REUMATICA SI CARE TRAIESTE DIN AMINTIRI. NICI LA STIRI NU MA UIT LA EI, PREFER REALITATEA TV CARE MACAR SE CHINUIE SA DEA IMPRESIA DE IMPARTIALITATE....
sunt o ratzushca tare norocoasa! prietenii stiu de ce!
http://crisia.net/
CRISSTINICA
membru
membru

Mesajde Adina » Joi Sep 27, 2007 9:45 am

Ca bine le spui, Cristinica ! Asta este adevarul ! Eu am cam uitat de Protv de mult ! Mi se par si mie cam depasiti deja , vorba ta , "ca o baba reumatica si care traieste din amintiri"! ?HAHA!
Nici macar stirile nu le mai urmaresc la ei cum faceam o data :P

TEO ESTE TEO ! OMUL SFINTESTE LOCUL !
Adina
membru
membru

Mesajde zinno » Sâm Oct 27, 2007 10:46 pm

?colgate! ?colgate! salut bucurosilor!!! sa stiti ca asa e, protv-ul fara teo e fara, sare, se vede ca ii lipseste ceva. am auzit si oameni care nu le place teo spunand asta.
Imagine
zinno
membru
membru

Mesajde carmen » Sâm Oct 27, 2007 10:56 pm

zinno scrie:?colgate! ?colgate! salut bucurosilor!!! sa stiti ca asa e, protv-ul fara teo e fara, sare, se vede ca ii lipseste ceva. am auzit si oameni care nu le place teo spunand asta.

ai dreptate
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Mesajde zinno » Sâm Oct 27, 2007 11:01 pm

dvs. sunteti la teo in brate?
Imagine
zinno
membru
membru

Mesajde carmen » Sâm Oct 27, 2007 11:32 pm

da, eu si ma cheama carmen. Hai la ce'ar fi sa ne intalnim' sa vorbim mai mult. La acel topic este 'Randevu la domiciliul cunoscut'. Acolo povestim mai multe

Gata carmen Imagine
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Mesajde cristinmnc » Dum Oct 28, 2007 10:33 am

Cred ca ne placea mai mult TEO cea de la PRO TV datorita politicii PRO . Acum ne place TEO cea de la ROMANTICA pt TEO cea pe care o cunoastem de la PRO .
cristinmnc
membru
membru

Mesajde cristinmnc » Dum Oct 28, 2007 10:35 am

carmen scrie:TEO are publicul ei inainte de protv deci nu cautand protv am gasit-o pe TEO ci cautand-o pe TEO am gasit protv-ul. Asa cum acum, sunt pe romantica ca sa o pot vedea.

Imi pare rau sa te contrazic Carmen ... dar pe TEO o vedeam pe Antena insa i - am descoperit inteligenta si toate lucrurile bune la PRO , acolo unde putea sa GANDEASCA LIBER .
Ca dovada stau cuvintele ei din urmatorul interviu :
http://www.gandul.info/media/teo-semnat-antena-1.html?3939;1014223
cristinmnc
membru
membru

Mesajde adrian » Dum Oct 28, 2007 6:01 pm

cristinmnc scrie:Cred ca ne placea mai mult TEO cea de la PRO TV datorita politicii PRO . Acum ne place TEO cea de la ROMANTICA pt TEO cea pe care o cunoastem de la PRO .

BRANDUL TEO A FOST CREAT DE PROTV, DAR NU PUTEA PROTV SA-I DE-A LUI TEO, POPULARITATE, ZAMBET, INTELIGENTA, ETC, A VENIT CU ELE "DE ACASA"
DACA TEO, NU ERA TEO AZI NU AM FI FOST AICI.
EA SINGURA SI-A CREAT UN RENUME, O PRESTANTA UN RESPECT VENIT DIN PARTEA PUBLICULUI.
PROTV A LANSAT-O PE O RAMPA, DAR SUCCESUL I SE DATOREAZA IN TOTALITATE EI.
ORIUNDE VA FI, RAMANE TEO
adrian
membru
membru

Mesajde hana » Lun Oct 29, 2007 5:17 pm

eu..nu fac nicio legatura intre Teo si vreo televiziune.
Pentru ca ma uit la emisiune pentru Omul Teo, pentru cum stie ea sa ma faca sa zambesc, indiferent la ce televiziune e.
hana
membru
membru

Mesajde carmen » Lun Oct 29, 2007 5:22 pm

cristinmnc scrie:
carmen scrie:TEO are publicul ei inainte de protv deci nu cautand protv am gasit-o pe TEO ci cautand-o pe TEO am gasit protv-ul. Asa cum acum, sunt pe romantica ca sa o pot vedea.

Imi pare rau sa te contrazic Carmen ... dar pe TEO o vedeam pe Antena insa i - am descoperit inteligenta si toate lucrurile bune la PRO , acolo unde putea sa GANDEASCA LIBER .
Ca dovada stau cuvintele ei din urmatorul interviu :
http://www.gandul.info/media/teo-semnat-antena-1.html?3939;1014223

Nu ma contrazici monica. este punctul tau de vedere. Acolo ai descopert-o TU pe TEO. Pentru mine TEO este TEO de cand era la antena. Iar ceea ce spune TEO in acel interviu este ceea ce simte ea vis a vis de protv, ceea ce ma face sa fiu si mai mandra de ea dar, pentru mine, TEO a fost TEO incepand cu antena.
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Mesajde Jokep » Lun Oct 29, 2007 6:21 pm

COSTINA scrie:eu..nu fac nicio legatura intre Teo si vreo televiziune.
Pentru ca ma uit la emisiune pentru Omul Teo, pentru cum stie ea sa ma faca sa zambesc, indiferent la ce televiziune e.

eu uneori mai fac legaturi fiindca stiu de majoritatea de la ce televiziuni au plecat sau ce televiziuni iau consacrat.Dar nu are legatura cu Teo,astea sunt un fel de pronosticuri ale mele ?HAHA! ?itsme! Nu conteaza unde pleaca,unde e
Jokep
membru
membru

Înapoi la Arhiva