Bubu}{ scrie:La multi ani forumului, la multi ani site-ului la multi ani voua celor care seara de seara postati pe aici....si la multi ani bucurosilor....pacat ca eu nu pot face parte din acest club din simplul motiv ca inima mi-e franta si nu gasesc nici un motiv sa zambesc oricat m-as stradui de mult
Draga' amika'aceasi parere am avut-o si eu chiar daca de felul meu sunt f.optimista din diverse motive am uitat sau pur si simplu nu stiam sa mai zambesc.,dar datorita acestor prieteni minunati,zambesc di nou si am inceput sa vad viata altfel si incerc sa nui pierd ptr.ca sunt niste oameniBUCUROSI si hai sa ne relaxam si sa ne BUCURAM impreuna!AI incredere in noi ,si sa inceapa petrecerea !ceamuzant!amika scrie:Bubu}{ scrie:La multi ani forumului, la multi ani site-ului la multi ani voua celor care seara de seara postati pe aici....si la multi ani bucurosilor....pacat ca eu nu pot face parte din acest club din simplul motiv ca inima mi-e franta si nu gasesc nici un motiv sa zambesc oricat m-as stradui de mult
Alatura-te noua ca rana din inima sa se vindece !
Nici nu-ti vei da seama ce leacuri folosim, vei descoperi singur !
Te asteptam cu mare drag !
va fi ?ok!
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 4 vizitatori