carmen scrie:Vasilica bune vesti ne-ai adus. Ma bucur pentru tatal tau. Sa-i dea Dumnezeu sanatate
Multumesc zina!

carmen scrie:Vasilica bune vesti ne-ai adus. Ma bucur pentru tatal tau. Sa-i dea Dumnezeu sanatate
florina scrie:adi scrie:VASILICA INACHE scrie:OK Boss!Cum zici tu !Buna seara Mirelutza draga mea!
si tu imi zici boss?
Aditaaaaaa !Eu credeam ca-ti place sa-ti spunem asa!Scuzeeeeeeeeee!N-am stiut ca te supara acest fapt!Hai lasa puiule ca o sa-ti treacanu-i asa?
![]()
ofelia scrie:buna seara bucurosiloooorrrrrrrrrr......iaca v-am gasit si pe aici ....![]()
![]()
buna vasilica, sa nu ma certi in legatura cu pozele, ele sunt facute dar nu pot sa ti le dau acum pentru ca nu sunt conectata la calculatorul meu.
VASILICA INACHE scrie:Unde s-au ascuns bucurosii?
adi scrie:Incepand de astazi, 12 oct, propunem o tema speciala. Incepem operatiunea recunoaste Bucurosul. Fiecare dintre voi va trebui sa participe la concurs cu o poza de cand erati copii mici. Fotografia nu trebuie postata pe forum, ci trimisa la adresa de email operatiunea_bucurosul@clubulbucuriei.ro in care sa scrieti si numele vostru de pe forum.
Dupa ce le adunam pe toate. Vom posta, la tema zilei, cate o fotografie cu un bucuros. Pe parcursul zilei va trebui sa-l recunoastem. Cel in cauza nu are voie sa participe la ghicit, ci doar sa induca in eroare.
Nu poate participa la ghicit:
Adrian Vrauko si rudele de gradul 1.![]()
Modalitati trimitere:
Scanati pozele, pozati-le, oricum important este sa ajuga.
Va dau si adresa de corespondenta daca doriti.
De mentionat este ca tema are ca drepturi de autor pe ZANA
adi scrie:VASILICA INACHE scrie:Unde s-au ascuns bucurosii?
aiciiii!!!
fiti atenti ce tema avem
adi scrie:Incepand de astazi, 12 oct, propunem o tema speciala. Incepem operatiunea recunoaste Bucurosul. Fiecare dintre voi va trebui sa participe la concurs cu o poza de cand erati copii mici. Fotografia nu trebuie postata pe forum, ci trimisa la adresa de email operatiunea_bucurosul@clubulbucuriei.ro in care sa scrieti si numele vostru de pe forum.
Dupa ce le adunam pe toate. Vom posta, la tema zilei, cate o fotografie cu un bucuros. Pe parcursul zilei va trebui sa-l recunoastem. Cel in cauza nu are voie sa participe la ghicit, ci doar sa induca in eroare.
Nu poate participa la ghicit:
Adrian Vrauko si rudele de gradul 1.![]()
Modalitati trimitere:
Scanati pozele, pozati-le, oricum important este sa ajuga.
Va dau si adresa de corespondenta daca doriti.
De mentionat este ca tema are ca drepturi de autor pe ZANA
adiem scrie:buna seara lume veche si noua...ce mai e pe aici ?
adiem scrie:credeam ca s-a inchis topicul dar am gasit pana la urma...va anunt ca nu am citit nimic din urma si nu am uitat Carmen ca trebuie sa vorbim odata si odata
acusi am vazut-o pe Fly...astept
ofelia scrie:adiem scrie:buna seara lume veche si noua...ce mai e pe aici ?
BUNA SEARA DRAGA MEA ADIEEEEEEEEEEEEEEEM....CE DOOOOOOOOOOOR MI-A FOST DE TINEEEEEEEEEEE....!!!!![]()
![]()
carmen scrie:adiem scrie:credeam ca s-a inchis topicul dar am gasit pana la urma...va anunt ca nu am citit nimic din urma si nu am uitat Carmen ca trebuie sa vorbim odata si odata
acusi am vazut-o pe Fly...astept
Buna marie. Uite-l
carmen scrie:Buna seara iubitilor. In seara asta este pentru a treia oara cand va salut. Net-ul meu face pe nebunul.
adi scrie:adiem scrie:buna seara lume veche si noua...ce mai e pe aici ?
Buna seara.
Uite ne uitam in arhiva noastra de fotografii, sa punem poze cu noi de cand eram mici
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Ahrefs [Bot], CommonCrawl [Bot], Yandex [Bot] şi 2 vizitatori